• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Vrijstaande baden

Vrijstaande baden

We zien vrijstaande baden niet alleen steeds vaker in de badkamer, maar ook in de slaapkamer! Het staat garant voor luxe en het geeft de ruimte ook nog eens een chique uitstraling. We bieden bij Sani4All een groot assortiment aan vrijstaande baden. Zo vind je altijd het beste bad dat bij jouw droombadkamer past. Daarnaast zijn al onze vrijstaande baden van uitstekende kwaliteit. Kom snel langs in een van onze winkels om inspiratie op te doen. We bieden badkamers voor iedereen!

Ligbaden

Ligbaden

Bad specials

Bad specials

Whirlpoolsystemen

Whirlpoolsystemen

Solid surface

In ons assortiment bieden we diverse soorten vrijstaande baden in verschillende vormen, kleuren en afmetingen. De meeste baden zijn vervaardigd van Solid Surface, dit is een product met een matte oppervlakte dat is gemaakt van acryl-mineraalgrondstoffen. Solid Surface is een uiterst sterk en duurzaam materiaal. Daarnaast kent het nog een aantal andere voordelen:

  • Solid Surface vergt weinig onderhoud.
  • Schoonmaakmiddelen hebben geen aantastende werking.
  • Beschadigingen zijn goed te repareren.
  • Het is een vochtbestendig materiaal.
  • Solid Surface beschermt tegen schimmels en bacteriën.

Aandachtspunten

Voordat je de keuze maakt om een vrijstaand bad te kopen, moet je eerst weten of je badkamerruimte dit toelaat. Bij een vrijstaand bad heb je namelijk flink wat ruimte nodig. Daarnaast moet je weten waar je het bad graag geplaatst zou willen hebben. Als je bijvoorbeeld graag aan meerdere kanten wil kunnen instappen is het niet handig het bad in een hoek te plaatsen. Wil je graag advies ontvangen? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs staan daar voor je klaar om je van deskundig advies te voorzien. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe droombadkamer met vrijstaand bad!

Luxe badkamer

Luxe badkamers worden niet gebaseerd op een stijl, maar op de product keuze en de combinatie hiervan. Hierdoor kan je luxe badkamers eenvoudig combineren met andere stijlen. Je kan het zowel combineren met een industriële stijl, als een landelijke stijl, als een moderne stijl. Deze ruimtes worden gekenmerkt door producten van hoogwaardige kwaliteit die beschikken over extra functionaliteiten. De ruimtes zorgen voor een echt spa-gevoel. Een vrijstaand bad is een van de producten die een badkamer een luxe uitstraling kan geven. Combineer dit bad bijvoorbeeld met een regendouche of een Sunshower, deze zorgen voor het ultieme spagevoel.

Badkamer inspiratie

Weet je al precies hoe je nieuwe luxe badkamer met vrijstaand bad eruit gaat zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels. Onze adviseurs zullen je dan helpen met het realiseren van je droombadkamer. Of twijfel je nog? De mogelijkheden zijn bij Sani4All eindeloos, dit zie je ook aan onze opgeleverde badkamers. Ook in onze blogs kan je inspiratie op doen. Wil je liever advies ontvangen? Maak dan gerust een afspraak met een van onze winkels.

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Onze 4All gewoonten

Actuele badkamertrends

Actuele badkamertrends

Bij ons vind je de meest actuele badkamerdesigns en de laatste trends. Bij het ontwerpen van de badkamer nemen we dit én jouw eigen smaak mee en zorgen we ervoor dat je de badkamer krijgt van jouw dromen.

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid

Wij helpen jou zoals wij zelf ook geholpen willen worden: ongedwongen en adviserend. Tijdens én na het hele proces blijven we betrokken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. En dat blijkt: meer dan 90% raadt ons aan!

Direct de scherpste prijs

Direct de scherpste prijs

Bij ons krijg je direct de scherpste prijs voor jouw badkamer, zonder gekke kortingen of onderhandelingen. Zo krijg jij altijd de meeste waarde voor jouw budget en heb je de mooiste badkamer voor de scherpste prijs.

Complete ontzorging

Complete ontzorging

Wij regelen alles voor je. Vanaf het ontwerpen en inmeten tot en met de vakkundige montage en oplevering. Hierdoor heb jij minder zorgen en kun je vooral genieten van jouw nieuwe badkamer. Want daar doen we het voor!