Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tip: Sfeer in je badkamer creëren met badkameraccessoires

In je badkamer wil je volledig tot rust komen en je helemaal kunnen ontspannen. De sfeer in jouw badkamer is daarom heel belangrijk. Je kan natuurlijk sfeer creëren door de tegels en het badmeubel, maar accessoires kunnen ook van grote invloed zijn. In deze blog vertellen we je hoe en met welke accessoires jij een sfeervolle badkamer kunt creëren.

Sfeer badkameraccessoires

Kleurgebruik

Je wil waarschijnlijk dat je badkameraccessoires matchen met de rest van de badkamer. Bekijk daarom welke kleuren en materialen bij het interieur van je badkamer passen. Heb je bijvoorbeeld zwarte kranen en wil je de ruimte rustig houden? Kies dan ook voor zwarte accessoires. Maar misschien wil je juist wel een wat meer frisse sfeer creëren, dan kan je kiezen voor een contrasterende kleur. Bij het gebruik van contrasterende kleuren is het aan te raden om niet meer dan twee verschillende kleuren te gebruiken. Anders kan de ruimte erg druk worden en dat doet af aan jouw sfeervolle badkamer.

Kleurgebruik badkamer
Basis badkamer

De basis

In de meeste badkamers kan je een aantal basisaccessoires vinden. Hierbij gaat het om een toiletborstel, toiletrolhouder en een prullenbak. Dit lijken misschien accessoires die niet veel invloed hebben op de sfeer, maar vergis je er niet in! Deze accessoires kunnen de sfeer en de stijl van de badkamer nét even extra benadrukken, waardoor er een sfeervolle badkamer ontstaat. Door bijvoorbeeld te kiezen voor dezelfde kleur accessoires als de kranen creëer je rust. Maar je kan ook kiezen voor juist een warmere kleur, zoals oudroze.

Spiegels

Een spiegel kan veel met een ruimte en de sfeer ervan doen. Als je bijvoorbeeld een kleine badkamer hebt en kiest voor een grote spiegel, dan zal je badkamer groter ogen. Maar met een kleinere spiegel creëer je juist weer een wat knusser gevoel. Daarnaast kunnen spiegels ook bijdragen aan de stijl van je badkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tijdloze rechthoekige spiegel. Of ga juist voor een ronde spiegel met een zwarte rand die voor een industriële uitstraling zorgt. Genoeg mogelijkheden om een sfeervolle badkamer te creëren.

Spiegels badkamer
Planten badkamer

Planten en bloemen

Er wordt vaak gedacht dat planten niet geschikt zijn voor in de badkamer, maar niets is minder waar. Er zijn diverse planten die kunnen overleven in de badkamer, welke planten dit zijn kan je in deze blog lezen. Iedere plant creëert een andere sfeer en stijl in de badkamer. Zo zorgt een banenplant voor een frisse sfeer en een orchidee voor meer warmte in een ruimte. Daarnaast zorgen planten voor meer zuurstof en minder vocht in de badkamer. Planten zorgen dus voor een sfeervolle badkamer en zijn bovendien ook nog eens heel praktisch.

Kleine details

Vaak worden de kleine details in een badkamer vergeten. Zo kunnen geurstokjes en kaarsen bijvoorbeeld al een groot verschil maken. Niet alleen kleur en vorm dragen bij aan de sfeer van een badkamer, maar ook geur kan een verschil maken. Door bijvoorbeeld geurstokjes neer te zetten met een warme geur, versterk je de ontspannen sfeer in de badkamer. Daarnaast kan je ook kiezen voor geurkaarsen. Hoe sfeervol is het om tijdens het badderen het licht uit te doen en de kaarsen aan?

Kleine details badkamer

Badkamer inspiratie

Weet je al precies hoe jouw sfeervolle badkamer eruit moet komen te zien? Al onze badkamers zijn maatwerk, daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Iedereen heeft immers andere wensen! Dit kan je ook terugzien aan de opgeleverde badkamers van onze klanten. Zou je graag de laatste trends willen in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe je droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner eenvoudig je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze badkameraccessoires? In onze badkamerwinkels staan onze betrokken en deskundige adviseurs voor je klaar. We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen. “Zoveel mensen, zoveel wensen”, daarom beginnen we altijd met het leren kennen van onze klanten. Op basis van deze kennismaking geven voorzien onze adviseurs je van onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder

Verrassende ideeën toiletruimtes

Verrassende ideeën voor jouw toiletruimte

Lees verder

Water besparen in badkamer

Tips om water in de badkamer te besparen

Lees verder