Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tips: vind de beste douchecabine

De beste douchecabine vinden kan een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er genoeg badkameradviseurs die jou gratis van advies willen voorzien. Want welke douchecabine is het beste? Dat hangt natuurlijk ook af van jouw voorkeuren en wensen. Hierbij zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. In dit blogbericht delen we daarom een aantal tips waar je op kunt letten bij de aanschaf van jouw douchecabine. Zo weet je zeker dat jij straks heerlijk zorgeloos van jouw nieuwe doucheruimte kunt genieten!

Aanschaf Douchecabine

Douchewand

Houd jij van een moderne badkamer? Dan is een glazen douchewand voor jou de beste optie in de douchecabine. Tegenwoordig zie je deze glazen douchewand vaak voorkomen, omdat het niet te veel ruimte in beslag neemt en het de badkamer een ruimtelijk gevoel geeft. Bij zo’n douchewand is het mogelijk om deze direct op de vloer te bevestigen of in combinatie met een douchebak.

Douchecabine

Wanneer je liever een volledig afgesloten douche hebt, dan kun je het beste voor een douchecabine kiezen. Jouw badkamer wordt hierdoor niet meer nat. Douchecabines zijn leverbaar met een douchebak, maar sommige cabines kunnen ook meteen op de vloer geplaatst worden.

Kranen

Er zijn ook verschillende kranen te koop voor jouw douche. Zo kan het een standaard douchekraan worden, maar is het ook mogelijk om een regendouche te bestellen. Of misschien een combinatie? En wat tegenwoordig ook kan, is een massagedouche. Hierbij is het overigens wel verstandig om voor een douchecabine te kiezen, anders is jouw hele badkamer nat na het douchen.

De beste douchecabine vinden

Welke douchecabine is het beste?

Wil je verschillende douchecabines bekijken? Op onze website laten we je al verschillende mogelijkheden zien, maar in onze badkamerwinkels vind je natuurlijk nog veel meer inspiratie. Daarnaast kan je geheel vrijblijvend een adviesgesprek inplannen bij een van onze badkamerwinkels, waarbij we jouw wensen omzetten in een badkamerontwerp waar jij blij van wordt. Want de beste douchecabine is altijd afgestemd op jouw badkamerruimte en gewoontes. Wil jij dus antwoord op de vraag: welke douchecabine is het beste? Plan dan jouw afspraak in via onderstaande knop en laat je persoonlijk adviseren.

Gratis adviesafspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder