Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Douchecabines

De douchecabine staat veelal bekend als een wat oubollig element voor in de badkamer. Maar de designs van douchecabines zijn hard veranderd, waardoor het niet langer oubollig maar juist een hele moderne en stijlvolle toevoeging aan de badkamer kan zijn. Ben je benieuwd hoe de douchecabines er nu uitzien? Kijk dan snel verder en laat je inspireren.

Douchecabine Sani4All

Wat is een douchecabine?

Er is nog weleens verwarring over het woord douchecabine. De een denkt aan een volledig glazen cel met een douchebak, waar de ander al het glaswerk van een doucheruimte onder een douchecabine verstaat. De douchecabine is inderdaad een cel die bestaat uit glazenwanden en -deur. Maar het glaswerk hoeft niet helemaal rondom te lopen. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat de douchecabine met een zijde tegen een wand wordt geplaatst. Ondanks dat inloopdouches momenteel erg populair zijn, bieden ook douchecabines voordelen. Ze kunnen dus een mooie toevoeging zijn aan de badkamer, maar ze voorkomen ook dat je badkamer nat is na een douchebeurt.

Douchecabine mat zwart

Meer doucheproducten

Bekijk alle mogelijkheden

Douchedeuren

Douchewanden

Douchewanden

Douchegoten

Douchegoten

Ruim assortiment douchecabine

De verschillende soorten douchecabines

Om ervoor te zorgen dat de douchecabine perfect bij de badkamer past, bieden we verschillende soorten cabines aan. Je kunt dus zelf bepalen of je voor een volledig glazen cabine gaat, of een deel tegen de wanden van de badkamer aan laat plaatsen. Ook heb je de keuze uit een cabine met of zonder douchevloer. Welke van de twee de beste optie is, is een beetje afhankelijk van de huidige situatie. Wanneer je bijvoorbeeld niet de hele badkamervloer wil ophogen, kan een cabine met douchevloer een goede optie zijn. Daarnaast bieden we cabines in allerlei afmetingen, vanaf 80 cm breed, tot aan maar liefst 180 cm, het kan allemaal!

Onze merken

Altijd de beste keus

Primabad
Magnum
Brauer
Thebalux
TECE
Xenz
Sunshower
Geberit
Grohe
Villeroy & Boch
Blaauw Sanitair
KS Plafonds
Instamat

Douchecabines in allerlei kleuren en materialen

Bij het uitzoeken van je nieuwe douchecabine heb je ook nog eens de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Een douchecabine is vaak voorzien van een omlijsting of een raster, welke we in verschillende kleuren aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan rvs, koperkleurig, goudkleurig en mat zwart. Daarnaast hebben we verschillende kleuren en soorten glas in ons assortiment. Naast het ‘normale’ transparante glas, bieden we ook rookglas en melkglas aan. Je kunt jouw douchecabine dus volledig aanpassen op jouw nieuwe badkamer.

Assortiment douchecabines

Op zoek naar inspiratie?

Laat je inspireren door onze binnenkijkers

Douchecabines voor iedere badkamerstijl

De douchecabine van je nieuwe badkamer moet natuurlijk perfect bij de badkamerstijl passen die jij voor ogen hebt. We hebben daarom verschillende stijlen voor je uitgelicht en daarbij de perfecte douchecabine gezocht.

Douchecabine luxe badkamer

Luxe badkamer

Bij een luxe badkamer zien veel mensen een ruime inloopdouche voor zich, maar ook met een douchecabine kun je gewoon voor de luxe stijl kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een douchecabine met matzwarte accenten!

Douchecabine tijdloze badkamer

Tijdloze badkamer

In een tijdloze badkamer staan neutrale kleuren en materialen centraal. Ook de douchecabine heeft in een tijdloze badkamer vaak een eenvoudig en neutraal design. Ga bijvoorbeeld voor een modern met alleen een rvs-omlijsting.

Douchecabine industriële badkamer

Industriële badkamer

De industriële stijl staat voor stoer en robuust. Een douchecabine in een industriële badkamer is vaak voorzien van een mat zwart raster, wat de stoere uitstraling van de ruimte versterkt.

Douchecabine bohemian badkamer

Bohemian badkamer

Bohemian badkamers hebben vaak een opvallende en kleurrijke inrichting. Om ervoor te zorgen dat het geheel niet te bont wordt, worden er vaak wat neutralere elementen aan toegevoegd. De douchecabine is een van de elementen waarmee je wat rust kunt aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een glazen cabine met goudkleurige of mat zwarte accenten.

Douchecabine warme badkamer

Warme badkamer

In een warme badkamer wordt vaak gekozen voor een douchecabine met goudkleurige, koperkleurige of mat zwarte accenten. Deze kleuren versterken namelijk de warme sfeer van de badkamer. Daarnaast is rookglas ook een populaire keuze bij warme badkamers.

Eerlijkheid en transparantie

Of je nu op zoek bent naar een kleine basic badkamer, of naar een grote luxe badkamer, het gaat om een grote aankoop. We snappen het dan ook bij Sani4All als geen ander dat je wil weten waar je aan toe bent. We werken daarom met prijsopgaves waarin je direct de scherpste prijs ontvangt. Dus geen onderhandelingen aan tafel of offertes met kleine lettertjes, maar eerlijkheid en transparantie. Je weet dus altijd direct waar je aan toe bent!

Bezoek een van onze badkamerwinkels

Als je een douchecabine voor in je nieuwe badkamer gaat uitzoeken, wil je natuurlijk precies weten wat de opties zijn. Daarom vind je in onze badkamerwinkels verschillende badkamers met daarin een douchecabine. Ook staan er een aantal losse douchecabines opgesteld. Je kunt in de winkel in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Natuurlijk staat een van onze adviseurs ook voor je klaar om jou te helpen!

Plan jouw winkelbezoek