Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Douchecabines

Douchecabines

Een douchecabine is een cel die bestaat uit glazen wanden en een deur. Deze cabine kan je openen, betreden en dichtdoen. De cabine schermt de douche af van de rest van de badkamer. Dit zorgt ervoor dat de rest van de badkamer niet nat kan worden tijdens of na het douchen. Bij Sani4All bieden we complete douchecabines aan die bestaan uit een douchebak, glazen wanden, een glazen douchedeur en een doucheset inclusief handdouche. Onze douchecabines kenmerken zich door de luxe, moderniteit, gemak en efficiëntie. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Maak dan snel een afspraak en kom langs!

Vind jouw Sani4All winkel

Industriële douchecabine
Douchecabine kopen
Beeld foto groot (standaardformaat)

Diverse soorten douchecabines

In ons assortiment hebben we douchecabines met verschillende afmetingen, stijlen en vormen. Heb je een kleine badkamer? We hebben douchecabines vanaf 80 centimeter breed. Heb je liever iets groters? We bieden ook schuifdeuren aan die 170 of 180 centimeter breed zijn, deze kunnen worden aangevuld met douchewanden. Voor elke badkamer hebben we de dus wel een douchecabine, hoe compact de badkamer ook is. We hebben ook verschillende vormen zoals, rechthoekige, vierkante, kwartronde en vijfhoekige douchecabines. Bovendien hebben we ook verschillende deuropeningen per douchecabines. Denk hierbij aan een glazen schuifdeur of een draaideur. We bieden ook inloopdouches aan, hierbij heb je de keuze uit een glazen deur of helemaal geen deur.

Binnenkijker douchecabine

Opgeleverde badkamers met douchecabines

Laat je inspireren

Naar overzicht

Glazen douchecabines

Vrijwel al onze douchecabines zijn gemaakt van glas. Deze constructies zijn erg stevig en dragen daarnaast bij aan de sfeer in de badkamer. Ook zijn al onze douchecabines van veiligheidsglas gemaakt, dit glas heeft een dikte van 8 mm. Hierdoor is het niet lomp, maar wel stevig. Om ervoor te zorgen dat het glas zo lang mogelijk mooi blijft, zijn al onze douchecabines behandeld met een NANO anti-kalk behandeling. Dit is een waterafstotende bescherming voor eigenlijk alles in de badkamer. Het is vuil- en vochtwerend, ontzettend hygiënisch, onzichtbaar en ook nog eens duurzaam. Mocht er toch sprake zijn van kalkaanslag, dan is dit eenvoudig te verwijderen.

Hoek douchecabines

Onze douchecabines worden over het algemeen gebruikt voor nisoplossingen of in een hoek geplaatst. Kan dat in jouw badkamer niet? Of heb je liever wat anders? Dan hebben we altijd wel een andere douchewand voor je. We raden mensen met kleine(re) badkamers aan om voor een hoek douchecabine te gaan. Zo gaat er namelijk zo min mogelijk ruimte verloren. Je kan dan ook kiezen voor een kwartronde douchecabine. Door de vorm besparen deze nog meer ruimte. We hebben een zeer uitgebreid sanitair assortiment waardoor er altijd wel een douchecabine is die bij jouw doucheruimte past!

Douchecabine glas hoek

Onze merken

Altijd de beste keus

Thebalux
Villeroy & Boch
TECE
Blaauw Sanitair
Magnum
Xenz
Sunshower
Brauer
Geberit
Grohe
Primabad
KS Plafonds
Instamat

Douchecabines in onze winkels

Wil je graag wat meer inspiratie op doen? Of wil je graag advies ontvangen? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Omdat we winkels in heel Nederland hebben is er altijd wel een bij jou in de buurt! Onze deskundige adviseurs staan in de winkel voor je klaar om je te voorzien van advies. We beginnen altijd eerst met het leren kennen van onze klanten. Aan de hand van je wensen en behoeften kan er een 3D-ontwerp worden gemaakt. Zo kan je zien hoe de douchecabine er uiteindelijk uit komt te zien in de badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe douchecabine!

Maak een afspraak

Meer doucheproducten

Bekijk alle mogelijkheden

Douchedeuren

Douchedeuren

Douchewanden

Douchewanden

Douchegoten

Douchegoten