Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Zwarte badkamer

Zwarte elementen zien we al een tijd terugkomen in badkamers. Maar er wordt nu ook steeds vaker gekozen voor een volledig zwarte badkamer of een donkere badkamer met verschillende zwarte elementen. Ben je op zoek naar een zwarte badkamer? Lees dan snel verder! We vertellen je namelijk alles over zwarte badkamers.

Zwarte badkamer

Zwarte tegels

In bijna iedere badkamer wordt gekozen voor tegels. Een manier om een zwarte badkamer te creëren, is door zwarte tegels aan je badkamer toe te voegen. Het is een gewaagde, maar stijlvolle mogelijkheid. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de gehele badkamer te bekleden met zwarte tegels, maar we snappen dat dit misschien te donker wordt. Je kunt zwarte tegels eenvoudig combineren met andere, lichtere tegels. Denk bijvoorbeeld aan witte marmerlook tegels of gekleurde decortegels. Daarnaast hoef je ook niet te kiezen voor egale zwarte tegels. Zo zijn er bijvoorbeeld ook zwarte marmerlook tegels met een witte ader of zwarte decortegels voorzien van een print.

Zwarte tegels
Zwarte badkamers

Kranen en wastafels

Waar voorheen zwarte kranen echt een trend waren, behoren deze nu bijna tot het standaard assortiment. In een zwarte badkamer mogen zwarte kranen dan ook niet ontbreken. Je kunt niet alleen kiezen voor zwarte wastafelkranen, maar ook douche- en badkranen zijn in het zwart verkrijgbaar. Door alle kranen in het zwart te nemen, zorg je voor eenheid. Hierdoor zorg je er ook voor dat het zwart niet gaat overheersen. Wil je graag iets gewaagds toevoegen aan je badkamer? Kies dan voor een zwarte wastafel. Deze komt minder vaak voor in de badkamer, maar het is een echte eyecatcher. De zwarte kranen en/of wastafel kun je combineren met een lichte onderkast, maar ook met een zwarte onderkast. Afhankelijk van de gewenste stijl kun je hier een keuze in maken.

Zwarte kranen
Zwarte meubels

Meubels en accessoires

Een eenvoudige manier om een zwarte badkamer te creëren is door te kiezen voor zwarte meubels. Denk bijvoorbeeld aan een hoge kolomkast of aan een zwart badmeubel. Daarnaast kun je natuurlijk zwarte accessoires toevoegen aan je zwarte badkamer. Zo zijn alle accessoires voor bij het toilet in zwart verkrijgbaar. Maar denk ook aan een radiatorbeugel of een handdoekenrek. Zwarte meubels en accessoires zorgen wel voor de moderne uitstraling van zwart, maar overheersen niet snel. Door alle accessoires in het zwart te kiezen zorg je bovendien ook voor eenheid.

Verschillende combinaties

Je hoeft natuurlijk niet voor een volledig zwarte badkamer te kiezen. Zeker als er weinig lichtinval in de ruimte is, kan een hele zwarte badkamer ook snel erg donker worden. Er zijn talloze combinaties mogelijk, maar we lichten er een aantal voor je uit. Zo kan je bijvoorbeeld zwarte tegels combineren met een licht badmeubel en goudkleurige kranen. Wil je liever een lichte basis? Kies dan voor grijze of beige tegels en combineer dit met zwarte kranen en een zwart badmeubel. Daarnaast kun je ook verschillende soorten zwarte tegels met elkaar combineren. Denk bijvoorbeeld aan zwarte visgraat vloertegels en mat zwarte wandtegels.

Ben je op zoek naar een zwarte badkamer? Of twijfel je nog over welke badkamer kleur bij jou past? Maak dan een afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar. Ze voorzien je van deskundig en onafhankelijk advies over het samenstellen van je nieuwe badkamer. Samen gaan we jouw nieuwe badkamer realiseren!

Een afspraak maken

Verschillende combinaties zwarte badkamer