Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Zwarte badkamer

De keuze voor zwarte kranen in de badkamer is al langere tijd een trend. Maar de laatste tijd zien we ook dat er steeds vaker gekozen wordt voor andere zwarte elementen, zoals sanitair en tegels. Met een zwarte badkamer creëer je een hele sfeervolle ruimte. Ben je op zoek naar een zwarte badkamer en zou je graag meer willen weten? Lees dan snel verder.

Zwarte badkamer

De veelzijdige eigenschappen van een zwarte badkamer

Bij een zwarte badkamer denk je misschien wel aan een hele donkere ruimte, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Je kunt zwarte elementen met lichte kleuren combineren, waardoor de ruimte helemaal niet donker oogt. De keuze voor een zwarte badkamer kan juist een warme en sfeervolle uitstraling met zich meebrengen. Daarnaast weet je zeker dat je met een zwarte badkamer voor een gewaagde en stijlvolle ruimte kiest!

Badkamer met zwarte tegels
Zwarte landelijke badkamer

Pas zwart op verschillende manieren toe in de badkamer

Waar bij de meeste badkamer kleuren het meest voor de hand liggend is om voor tegels in die kleur te kiezen, is dit bij een zwarte badkamer niet helemaal zo. De keuze voor zwart sanitair of zwarte kranen zien we veel terugkomen in badkamers. Maar voor zwarte tegels wordt minder vaak gekozen, toch kun je hier prachtige badkamers mee creëren. Je hoeft natuurlijk ook niet de hele ruimte te bekleden met zwarte tegels, je kunt ook alleen de vloer of een (deel van de) wanden ermee bekleden. Je kunt de donkere tegels dan ook met lichtere tegels combineren, waardoor de ruimte ook wat minder donker oogt. Een andere, eenvoudige, manier om zwart toe te passen in de badkamer zijn accessoires. Er zijn vele zwarte accessoires, hiermee maak je jouw badkamer helemaal af!

Combineer zwart met andere kleuren

De kleur zwart wordt vaak als een wat meer neutrale kleur gezien, daardoor kun je de kleur ook met verschillende badkamer kleuren combineren. Wanneer je voor een badkamer met een rustige uitstraling wil gaan zijn vooral kleuren als beige, grijs en wit goede opties. Maar wanneer je graag wat kleur aan de ruimte toe wil voegen kun je ook voor groen, blauw of roze kiezen. Je kunt natuurlijk zelf bepalen in welke maten je de kleuren wil toevoegen aan je zwarte badkamer. De materialen die we veelal terugzien zijn onder andere betonlook, marmerlook en houtlook. Maar je kunt ook gerust voor terrazzo of natuursteen kiezen.

Zwart ligbad badkamer
Zwarte doucheruimte
Zwarte marmerlook tegels
Zwarte toiletruimte

Bij welke badkamerstijlen komt zwart terug?

Omdat de kleur zwart erg veelzijdig is, kun je met zwart vele badkamerstijlen samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een tijdloze of moderne badkamer. Je kunt ook voor een meer opvallende stijl gaan als een design badkamer. Combineer dan zwarte marmerlook tegels met wit sanitair en koperkleurige kranen. Of kies voor een betonlook badkamer en ga voor zwarte betonlook tegels, houtlook meubels en mat zwarte kranen. Past een luxe badkamer beter bij jou? Maak dan een combinatie van zwarte en grijze tegels en goudkleurige accenten. Er zijn ook badkamerstijlen waar de zwarte kleur wat minder goed bij past, denk aan een klassieke, retro of Scandinavische badkamer. Wanneer je graag voor deze badkamerstijl wil gaan, kun je beter voor een andere kleur kiezen.

De zwarte badkamertrends van 2024

In 2024 zijn er verschillende badkamertrends die zich heel goed lenen voor een zwarte badkamer. Neem bijvoorbeeld de grote tegels met afmetingen van 60x120 cm en 80x80 cm. Hiermee geef je jouw zwarte badkamer een luxe uitstraling. Of kies voor houtlook tegels met een reliëf die een stijlvolle aanvulling vormen. Dan zijn er ook nog de koperkleurige accenten die momenteel heel populair zijn. Daarmee kies je voor een echte design badkamer. Je kunt dus uit allerlei trends voor jouw zwarte badkamer kiezen.

Jouw zwarte badkamer samenstellen

Wanneer je een badkamer gaat samenstellen kun je het beste beginnen met het uitzoeken van de badkamertegels. Bij een zwarte badkamer kun je dus kiezen voor zwarte tegels en deze combineren met een andere kleur. Maar je kunt het zwart ook in andere elementen terug laten komen. Als je tevreden bent met de tegelcombinatie is het tijd om het sanitair en de meubels uit te zoeken. We bieden zowel sanitair als meubels in het zwart aan, je kunt ook hiermee dus zwart toevoegen aan je badkamer. Als laatste kies je de kranen van de badkamer uit, ook deze hebben we in het zwart. Maar de andere kleuren, zoals Gun Metal of goud, kunnen ook prachtig zijn.

Montage van de badkamer

Het is zover: je hebt een droombadkamer gevonden en gekocht! Maar nu moet deze natuurlijk nog bij je thuis geleverd worden én worden gemonteerd. We vinden het bij Sani4All belangrijk dat jij je tijdens de aankoop van de badkamer nergens zorgen over hoeft te maken. Daarom zorgen we ervoor dat de badkamer bij je thuis wordt geleverd. We kunnen daarnaast ook de volledige montage voor je uit handen nemen. Om er zeker van te zijn dat dit perfect gebeurt, werken we samen met ervaren en kundige monteurs. Zij weten precies hoe ze jouw badkamer moeten monteren!

Zwarte toiletruimte

Direct de scherpste prijs

Het kopen van een nieuwe badkamer is een grote aankoop, dan is het wel fijn dat je precies weet wat je kunt verwachten. Wanneer je bij ons een badkamer hebt gezien die je mooi vindt, maken we een 3D-ontwerp voor je. We passen de badkamer volledig op jouw wensen aan en zijn pas tevreden als jij dit ook bent. Als je tevreden bent krijg je van ons een offerte waarin we direct de scherpste prijs bieden. De offerte is volledig transparant, dus je weet precies waar je aan toe bent. Je hoeft dus niet te onderhandelen en komt ook niet voor verrassingen te staan!

Laat je adviseren

Wil je graag jouw roze badkamer gaan samenstellen en wil je hier advies over ontvangen? Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze badkamerwinkels! Onze adviseurs zullen je daar verwelkomen en staan voor je klaar om jou te adviseren. Ook helpen ze je graag bij het samenstellen van je droombadkamer. Zien we je snel?

Een afspraak maken