Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Douchekranen (1)

Douchekraan

Het kan niet ontbreken in je doucheruimte: de douchekraan. De douchekraan zorgt ervoor dat warm en koud leidingwater met elkaar mengt. Hierdoor kun je zelf de temperatuur van het water instellen. Deze ontwikkeling in de sanitairwereld heeft de douche zoals wij die kennen gerevolutioneerd. Tegenwoordig kunnen we dan ook niet meer zonder deze douchekraan. Wanneer je een complete badkamer uitzoekt, is het dan ook van groot belang dat je de douchekraan kiest die voor jou het fijnst is in gebruik. Hieronder lichten we de mogelijkheden voor je uit. Liever de douchekranen in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze badkamerwinkels, onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien.

Kom langs in de winkel

Douchekraan kopen
Inbouw douchekraan inloopdouche
Regendouche goud opbouw douchekraan
Opbouw regendouche rvs rechthoek

Verschillende soorten douchekranen

Het assortiment aan douchekranen is bij ons zeer uitgebreid. Daarbij heb je enorm veel keus in kleuren en vormen. Kijk maar eens naar de foto's op deze pagina. Ga jij voor een messing (gouden) douchekraan, of past mat zwart meer bij jouw stijl? Ook rvs (zilver), gun metal (geborsteld rvs) en brons zijn prachtige opties, die jouw badkamerstijl helemaal af kunnen maken. Daarnaast zijn er verschillen in de soorten douchekranen. Zo hebben wij douchekranen met een draaiknop, hendel en thermostaat. De meest verkochte varianten lichten we hieronder voor je uit.

Thermostaatkranen

De meest gekozen douchekranen zijn de thermostaatkranen. Je kan de kraan op een bepaalde temperatuur instellen, waarna het water automatisch op deze temperatuur gemengd wordt. Je hoeft dus nergens meer aan te draaien. Verder is dit een veilige kraan voor kinderen. Op deze kranen zit een slot dat ervoor zorgt dat het water niet warmer kan worden dan een bepaald aantal graden. Verbranden bij deze kraan is dus onmogelijk! De thermostaatkraan is ook nog eens erg waterbesparend, omdat de kraan al snel de juiste temperatuur bereikt. Naast een fijne douchekraan ook nog een milieuvriendelijke kraan dus!

Draaiknopkranen

Onze draaiknopkranen hebben twee verschillende knoppen: de ene knop is voor koud water en de ander is voor warm water. Als je aan de knoppen draait kan je zelf het watervolume en de watertemperatuur controleren. Douchekranen met één hendel kan je op een andere manier bedienen. Als je de hendel naar links en rechts draait kan je de temperatuur beheersen. En als je de hendel naar boven en beneden beweegt kan je het watervolume controleren.

Opbouw douchekraan zwart
Douchekraan draaiknoppen zwart
Douchekraan apart van douchekop (1)
Regendouche opbouw douchekraan
Douchekolom
Regendouche inbouw douchekraan

Doucheset

Al onze douchekranen worden geleverd in combinatie met een regendouche/douchekolom en handdouche. Wij leveren gelijk de complete set, wel zo handig! Bij het uitkiezen van een doucheset heb je de keus tussen twee varianten:

Regendouche

Een regendouche heeft een brede waterstraal en biedt daarom extra ontspanning tijdens het douchen. Wat gelijk opvalt, is dat de regendouche een bredere kop heeft dan een traditionele douchekop. Dit zorgt voor een heerlijk gevoel van luxe. Bij Sani4All verkopen we inbouw regendouches, maar ook regendouches die je gewoon aan de muur kan monteren: de inbouw regendouches.

Douchekolom

De douchekolom is een prachtige douchekop voor mensen die pure luxe willen ervaren onder de douche. De kolom bevat niet alleen een hoofddouche, maar ook jets die zorgen voor een massage en extra toevoer van warm water. De douchekolommen worden bij ons geleverd (en indien gewenst ook gemonteerd) inclusief handdouche en thermostaatkraan.

Douchekranen in opgeleverde badkamers

Laat je inspireren

Naar overzicht

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze douchekranen? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Plan jouw afspraak

Douchekraan opbouw regendouche

Onze merken

Altijd de beste keus

Blaauw Sanitair
Geberit
Grohe
Villeroy & Boch
Xenz
Sunshower
TECE
Thebalux
Brauer
Magnum
KS Plafonds
Instamat

Meer soorten kranen

Vind de kraan voor jouw badkamer

Badkranen

Badkranen

Wastafelkranen

Wastafelkranen

Fonteinkranen

Fonteinkranen

Inbouwkranen

Inbouwkranen