• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Douchekraan

Douchekraan

Het kan niet ontbreken in je douche, een douchekraan. Het zorgt ervoor dat warm en koud leidingwater met elkaar mengt. Doordat dit met elkaar gemengd kan worden kun je zelf de temperatuur van het water instellen. Deze ontwikkeling in de sanitair wereld heeft de douche zoals wij die kennen gerevolutioneerd. Tegenwoordig kunnen we ook niet meer zonder deze douchekraan. Wil je een nieuwe douchekraan kopen of is je huidige aan vervanging toe? Sani4All heeft een ruim assortiment aan verschillende douchekranen in verschillende stijlen.

Badkranen

Badkranen

Wastafelkranen

Wastafelkranen

Fonteinkranen

Fonteinkranen

Inbouwkranen

Inbouwkranen

Draaiknopkranen

Het assortiment aan douchekranen van Sani4All is zeer uitgebreid. Zo hebben wij douchekranen met een draaiknop, hendel en thermostaat. Onze draaiknopkranen hebben twee verschillende knoppen: de ene knop is voor koud water en de ander is voor warm water. Als je aan de knoppen draait kan je zelf het watervolume en de watertemperatuur controleren. Douchekranen met één hendel kan je op een andere manier bedienen. Als je de hendel naar links en rechts draait kan je de temperatuur beheersen. En als je de hendel naar boven en beneden beweegt kan je het watervolume controleren.

Thermostaatkranen

De meest gekozen douchekranen zijn de thermostaatkranen. Je kan de kraan op een bepaalde temperatuur instellen, waarna het water automatisch op deze temperatuur gemengd wordt. Je hoeft dus nergens meer aan te draaien. Verder is dit een veilige kraan voor kinderen. Op deze kranen zit een slot die ervoor zorgt dat het water niet warmer kan worden dan een bepaald aantal graden. Verbranden bij deze kraan is dus onmogelijk! De thermostaatkraan is ook nog eens erg waterbesparend, omdat de kraan al snel de juiste temperatuur bereikt. Ook nog een milieuvriendelijke kraan dus.

Doucheset

Al onze douchekranen worden geleverd in combinatie met een regendouche/douchekolom en handdouche. Wij leveren gelijk de complete set, lekker handig! (Lees alsnog altijd goed bij de productbeschrijving die is inbegrepen in de set. Zo kom je niet voor vervelende verassingen te staan.)

Regendouche

Een regendouche heeft een brede waterstraal en biedt daarom extra ontspanning tijdens het douchen. Wat gelijk opvalt is dat de regendouche een bredere kop heeft dan een traditionele douchekop, dit zorgt voor een gevoel van luxe. Bij Sani4All verkopen we inbouw regendouches, maar ook regendouches die je gewoon aan de muur kan monteren.

Douchekolom

De douchekolom is een prachtige douchekop voor mensen die pure luxe willen ervaren onder de douche. De kolom bevat niet alleen een hoofddouche maar ook jets die zorgen voor een massage en extra toevoer van warm water. De douchekolommen worden bij ons geleverd inclusief handdouche en thermostaatkraan.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Onze 4All gewoonten

Actuele badkamertrends

Actuele badkamertrends

Bij ons vind je de meest actuele badkamerdesigns en de laatste trends. Bij het ontwerpen van de badkamer nemen we dit én jouw eigen smaak mee en zorgen we ervoor dat je de badkamer krijgt van jouw dromen.

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid

Wij helpen jou zoals wij zelf ook geholpen willen worden: ongedwongen en adviserend. Tijdens én na het hele proces blijven we betrokken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. En dat blijkt: meer dan 90% raadt ons aan!

Direct de scherpste prijs

Direct de scherpste prijs

Bij ons krijg je direct de scherpste prijs voor jouw badkamer, zonder gekke kortingen of onderhandelingen. Zo krijg jij altijd de meeste waarde voor jouw budget en heb je de mooiste badkamer voor de scherpste prijs.

Complete ontzorging

Complete ontzorging

Wij regelen alles voor je. Vanaf het ontwerpen en inmeten tot en met de vakkundige montage en oplevering. Hierdoor heb jij minder zorgen en kun je vooral genieten van jouw nieuwe badkamer. Want daar doen we het voor!