Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Inbouwkranen

Inbouwkranen

Inbouwkranen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. We zien steeds meer badkamers en toiletruimtes met inbouwkranen. Het geeft de badkamer een strak en modern aanzicht. Dit komt doordat bij deze kranen alleen de kraan onderdelen zichtbaar zijn. De andere onderdelen zijn ingebouwd in de muur. Doordat je de kranen in de muur monteert, blijft er meer ruimte over voor op de wasbak. Bovendien zijn inbouwkranen eenvoudiger schoon te maken en te houden dan opbouwkranen. Ben je op zoek naar een nieuwe kraan voor je badkamer? Maak dan snel een afspraak en kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs laten je graag ons inbouwkranen zien! Op deze pagina geven we je graag alvast wat inspiratie voor jouw inbouwkraan.

Inbouw regendouche
Inbouw wastafelkranen goud messing
Inbouw badkraan
Inbouw wastafelkraan natuursteen kom

Inbouwkraan of opbouwkraan

Vaak vragen mensen zich af wat het verschil is tussen inbouwkranen en opbouwkranen en welke voor- en nadelen beide kennen. Inbouwkranen kunnen gekozen worden voor iedere kraan in de badkamer. Je kan een inbouwkraan kiezen voor een douche, een bad of een wastafel. Bij Sani4All bieden we diverse modellen inbouwkranen aan. We hebben strakke kranen die de badkamer of toiletruimte een moderne uitstraling geven. Maar we hebben ook klassieke kranen die het accent op nostalgie leggen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een opbouwkraan. Het grote voordeel hiervan is de montage; deze is een stuk eenvoudiger dan de montage van een inbouwkraan. Het nadeel is wel dat de bedieningsonderdelen van deze kranen zichtbaar zijn. Hierdoor ziet de kraan er minder strak uit. Juist om die reden kiezen veel mensen toch voor de mooi weggewerkte opbouwkraan.

Inbouw wastafelkranen mat zwart
Zwart badmeubel

Moderne badkamers

Modern is één van de meest voorkomende badkamerstijlen. Een moderne badkamer is vaak een oase van rust door de minimalistische en strakke uitstraling. Deze badkamers hebben geen felle kleuren of drukke printjes, maar bestaan uit eenvoud en contrast. De materialen die vaak gebruikt worden zijn glas, rvs en steen. Daarnaast kenmerken deze badkamers zich door minimalistische en strakke lijnen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan een zwevend badmeubel of een ingebouwde douchekop. Ook inbouwkranen zien we vaak terug in moderne badkamers. Deze creëren strakke lijnen en passen daardoor perfect bij deze badkamers.

Bekijk onze moderne badkamers

Inbouwkranen in opgeleverde badkamers

Laat je inspireren

Naar overzicht

Complete ontzorging

Zoals we eerder al noemden, zijn inbouwkranen zijn lastiger te monteren dan opbouwkranen. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen om te maken; bij Sani4All zijn we er om jou compleet te ontzorgen. Zo verzorgen wij indien gewenst ook de montage van jouw badkamer, zodat het monteren van de inbouwkranen geen reden hoeft te zijn om hier niet voor te kiezen. Wil je graag meer informatie over inbouwkranen? Kom dan naar een van onze winkels, onze adviseurs kunnen je daar voorzien van gratis badkameradvies. Zij kunnen ook een 3D-ontwerp voor je maken van je nieuwe badkamer of toiletruimte. Zo weet je precies hoe je nieuwe ruimte met het nieuwe sanitair eruit komt te zien. Naast het 3D-ontwerp en de mogelijkheid voor montage, komen wij ook de badkamer gratis bij je leveren.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Inbouwkraan douchecabine
Inbouw wastafelkranen goud messing

Persoonlijk advies

Heb je interesse in een van onze inbouwkranen? Of wil je graag in alle rust inspiratie opdoen? Kom dan gerust eens langs in een van onze vele badkamerwinkels. Onze winkels zijn door heel Nederland verspreid waardoor er altijd wel een winkel bij je in de buurt is. Daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar. We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen. “Zoveel mensen, zoveel wensen”, daarom beginnen we altijd met het leren kennen van onze klanten. Op basis van die informatie geven onze adviseurs je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. We gaan samen op zoek naar jouw droombadkamer!

Vind jouw Sani4All winkel

Onze merken

Altijd de beste keus

Magnum
Xenz
Sunshower
Brauer
Geberit
Grohe
TECE
Thebalux
Villeroy & Boch
Blaauw Sanitair
Primabad
KS Plafonds
Instamat
Badkranen

Badkranen

Douchekranen

Douchekranen

Wastafelkranen

Wastafelkranen

Fonteinkranen

Fonteinkranen