Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Industriële douchecabines

Als je inspiratie opdoet voor een industriële badkamer, kom je ze vast al snel tegen: industriële douchecabines. Dit is een afgesloten ruimte in de badkamer met een industriële look. Deze look kenmerkt zich vooral door de zwarte frames rondom de douchecabine, maar ook andere elementen maken van jouw douchecabine een echte industriële parel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw industriële douchecabine? Lees dan snel verder!

Industriële douchecabine

Mat zwart in de industriële douchecabine

Een industriële douchecabine kenmerkt zich vooral door de mat zwarte frames in het ontwerp. Vaak bestaat de cabine uit twee glazen zijkanten, waarvan in één van de zijdes de deur is verwerkt. Er kan gekozen worden voor een douchebak in de cabine, maar de tegels van de badkamerruimte kunnen natuurlijk ook worden doorgetrokken binnen de douchecabine. Wanneer je de vloertegels, wandtegels en douchekraan compleet op elkaar afstemt, creëer jij de mooiste industriële douchecabine! Kies bijvoorbeeld voor betonlook tegels en laat de kraan matchen met de douchewanden door te kiezen voor mat zwart. Maar ook het verwerken van betonlook in een van de douchewanden kan een mooie eenheid geven in de ruimte.

Kies het mooiste frame

De glazen douchewanden met mat zwart frame zijn er in verschillende vormen en maten. Kies je voor een minimalistische look met frames rondom het glas, of ga je juist voor uitgesproken horizontale lijnen? Door de verschillende opties in een 3D-ontwerp te verwerken, kunnen we je laten zien hoe de verschillende industriële frames in jouw badkamer eruit zullen komen te zien. Zeker in combinatie met de douchekraan, tegels en andere badkamermeubels kan dit een heel groot verschil maken voor jouw industriële douchecabine!

Douchecabine industrieel
Industriële douchecabine marmerlook

Industriële douchecabines combineren

Voor de complete look kan je de industriële douchecabine combineren met verschillende elementen. Zo kan het prachtig zijn om mat zwart door de hele badkamer terug te laten komen. Bijvoorbeeld in de kraan, wastafel of zelfs het toilet. Andere kenmerken van een industriële badkamer zijn betonlook tegels, hout(look) en strakke lijnen. Wil je wel een industriële douchecabine, maar minder de industriële stijl doortrekken in de badkamer? Ook dat kan! Kies bijvoorbeeld voor vrolijk gekleurde tegels of witte elementen in de badkamer. Of verwerk een landelijk tintje in je industriële badkamer.

Jouw industriële douchecabine

Wil jij een trendy industriële douchecabine en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We nemen je graag mee door de mogelijkheden in een van onze badkamerwinkels. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan douchecabines in alle stijlen, waaronder de industriële stijl. Onze badkameradviseur neemt graag de tijd voor je om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken én te laten zien. Dat doen wij aan de hand van badkameropstellingen in de winkel, maar ook met het gratis 3D-ontwerp dat je mee naar huis krijgt. Hierin krijg je een heel goed beeld van hoe de industriële douchecabine in jouw doucheruimte eruit zal komen te zien. Wil je dus meer inspiratie? Dan ben je van harte welkom in een van onze vele winkels in Nederland voor jouw gratis adviesgesprek!

Gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Vloerverwarming

Alles over vloerverwarming in de badkamer

Lees verder

Montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder