Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Douchedeuren

Douchedeuren

Met een douchedeur sluit je de douche af, hierdoor blijft de rest van de badkamer droog. Niks is zo vervelend om na het douchen op een natte vloer te stappen! Bij Sani4All hebben we een ruim assortiment aan douchedeuren. Ga je bijvoorbeeld voor een industriële douchedeur met zwarte banden? Of kies je voor een tijdloze deur van glas? We bieden diverse douchedeuren aan in verschillende vormen, kleuren, stijlen en maten. Zo is er altijd wel een deur die bij jou en je badkamer past. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een langs bij een van onze winkels!

Vind jouw Sani4All winkel

Douchedeur mat zwart
Douchedeur diagonaal
Badkamer douchedeur

Soorten douchedeuren

We bieden bij Sani4All diverse soorten douchedeuren aan in alle soorten en maten. Zo heb je de keuze uit de volgende twee deuren:

  1. Schuifdeuren: deze deuren zijn ruimtebesparend, je hoeft hierbij namelijk geen rekening te houden met de uitzwaai van de deur. Bij Sani4All bieden we diverse design en maten van deze deuren.
  2. Draaideuren: een draaideur is de populairste soort deur. Deze deuren draaien dus open, het ligt aan je badkamer en de plaatsing of deze naar binnen of buiten draait. Je kan deze zowel van muur tot muur laten lopen, maar ook combineren met een vaste wand. Let er wel op dat hoe breder de deur is, hoe breder de uitzwaai van de deur is.
Douchedeur 1
Douchedeur 2
Douchedeur 3
Douchedeur 4
Douchedeur 5
Douchedeur 6

Opgeleverde badkamers met douchedeuren

Laat je inspireren

Naar overzicht

Geschiedenis van de douche

Het wordt hygiëne stamt af van de Griekse godin van goede gezondheid, Hygeia. De Grieken waren de eerste die het concept douche bedachten. Maar al ver daarvoor gebruikten de Babyloniërs zeep om zich te reinigen. De bestond uit een mix van gekookt vet met as. In 1900 voor Christus begonnen de Grieken met de aanlegging van aquaducten en leidingen. Vanaf dat moment begon de persoonlijke verzorging erg snel belangrijk te worden. De Grieken wisten dankzij hun kennis ook water naar het binnenland te voeren. Via loden leidingen werd het daar verder verspreid. Het water kwam in grote doucheruimtes weer uit de muur. Persoonlijke verzorging werd ook bij de Romeinen een sociaal fenomeen. Er ontstonden badhuizen, waar mensen samen kwamen om te douchen, badderen en ontspannen.

De eerste moderne douche

Een uitvinder ontwierp in 1810 de eerste moderne douche. Deze douche bestond uit metalen buizen die uitkwamen in een bassin, onder het bassin hing een trechter. Deze zorgde ervoor dat het water werd verspreid over de persoon die eronder stond. Het water werd opgevangen en teruggepompt om hergebruikt te worden. In 1850 werd het eerste waterleidingwerk geïntroduceerd. Vanaf dat moment werd het vuile water afgevoerd en vers water aangevoerd. Vanaf 1850 heeft de douche zich steeds verder ontwikkeld. Deze ontwikkeling vindt voornamelijk plaats in de douchekoppen. Douches worden steeds duurzamer en luxer, denk bijvoorbeeld aan een waterbesparende regendouche.

Douchedeur mat zwart

Onze merken

Altijd de beste keus

Magnum
Xenz
Sunshower
Brauer
Geberit
Grohe
Blaauw Sanitair
Thebalux
Villeroy & Boch
TECE
Primabad
KS Plafonds
Instamat

Badkameropstellingen met douchedeuren

Heb je interesse in de mogelijkheden? Of weet je niet welke douchedeur geschikt zou zijn voor je nieuwe badkamer? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs! Onze adviseurs kunnen je daar adviseren over de mogelijkheden voor je nieuwe badkamer. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, op basis van die informatie geven onze adviseurs je advies. Aan de hand van jouw wensen wordt er een 3D-ontwerp gemaakt zodat je precies kan zien hoe je nieuwe douchedeur eruit zal komen te zien.

Maak een afspraak

Meer doucheproducten

Bekijk alle mogelijkheden

Douchecabines

Douchecabines

Douchewanden

Douchewanden

Douchegoten

Douchegoten