Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

De grijze badkamertegel trend

Grijze badkamertegels zijn enorm populair, het is een van dé trends van het moment. Bij Sani4All snappen we wel dat deze grijze tegels zo trendy zijn. Je kan deze tegels met vrijwel elke kleur en elk materiaal combineren. Daarnaast zijn grijze badkamertegels ideaal als basis voor een sfeervolle badkamer in verschillende stijlen. Wil je graag weten welke mogelijkheden er zijn en hoe je deze tegels kunt combineren? Lees dan snel de blog, hierin vertellen we je alles over deze trend!

Grijze badkamertegels

Soorten grijze badkamertegels

Grijze badkamertegels zijn er in alle soorten maten. Zo heb je natuurlijk de ‘gewone’ vierkante wand- en vloertegels, maar grijze tegels zijn ook verkrijgbaar in hexagon vorm of als decortegels. Met decortegels kan je bijvoorbeeld een visgraatpatroon of Hongaarse punt creëren. Daarnaast zijn grijze badkamertegels verkrijgbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en met verschillende patronen. Denk bijvoorbeeld aan een matte betonlook tegel of een antraciete tegel met een hoogglans afwerking. Wil je graag een volledig grijze badkamer? Dan kan je ook kiezen voor grijze badkamertegels met verschillende soorten reliëf. Hiermee zorg je ervoor dat de ruimte de rustige uitstraling behoudt, maar niet saai wordt. Omdat grijze tegels in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn kan je de uitstraling creëren die helemaal bij jou en je badkamer past!

Soorten grijze badkamertegels
Grijze hexagon tegels

Combineren

Grijs is een ideale kleur om te combineren met andere kleuren. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om grijs te combineren met een lichte kleur, waardoor je een tijdloze uitstraling creëert. Maar ook natuurlijke kleuren zoals bruin en blauw combineren prachtig met grijs. Daarnaast past grijs ook goed bij verschillende materialen. Zo kun je betonlook tegels prachtig combineren met een houtlook badmeubel. Maar ook natuursteen past goed bij grijs! Je kan dus vele samenstellingen maken met grijze badkamertegels. Door verschillende kleuren en materialen met grijze tegels te combineren creëer je de badkamerstijl die bij je past.

Grijze badkamertegels combineren
Grijze tegels combineren

Grijze elementen

Vind je de grijze trend mooi, maar kies je liever niet voor grijze badkamertegels? Of wil je de grijze badkamertegels combineren met andere grijze elementen? Dan kan je ook kiezen voor grijs sanitair of een grijs badmeubel. De meeste badmeubels, kolomkasten en sanitairproducten zijn ook in een grijze kleur verkrijgbaar. Hierdoor kan je op een subtiele manier grijs aan je badkamer toevoegen, zonder dat het overheerst. Daarnaast kan je grijze accessoires aan je badkamer toevoegen waarmee je de ruimte helemaal afmaakt!

Elementen grijze badkamer
Grijze elementen badkamer

Badkamerstijlen

Grijze badkamertegels passen bij veel verschillende badkamerstijlen. Zo kan je een tijdloze badkamer creëren door je grijze tegels te combineren met witte tegels en rvs-kranen. Maar ook in een stoerdere badkamer, zoals een industriële badkamer, passen grijze badkamertegels prachtig. Bij zo’n stoerdere look kan je bijvoorbeeld kiezen voor betonlook tegels in combinatie met zwarte elementen. Wil je graag aan je kleurrijke badkamer een rustig element toevoegen? Dan zijn grijze badkamertegels ook daar geschikt voor. Deze tegels zijn ideaal voor het creëren van een rustige basis. Aan die basis kan je dan kleurrijke tegels of elementen toevoegen. Zo creëer je een kleurrijke badkamer, zonder dat de ruimte te druk wordt.

We bieden bij Sani4All de nieuwste badkamertrends en dus ook de grijze badkamertegels. Deze trends nemen we mee in het maken van jouw badkamerontwerp en combineren we met jouw smaak, wensen en behoeften. Zo creëren we samen de badkamer van je dromen!

Badkamerstijlen grijze tegels
Grijze tegels badkamerstijlen

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Badkamer aaldering nijmegen (zevenaar)

Badkamer in de jaren '30 stijl

Lees verder

Verlichting in de badkamer (1)

Verlichting in de badkamer

Lees verder

Vierkante badkamer (2)

Tips voor het indelen van een vierkante badkamer

Lees verder

Kopen van een badkamer

Waar moet je aan denken na het kopen van een badkamer?

Lees verder