Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Inbouwreservoirs toilet

Inbouwreservoirs

Ben je op zoek naar een nieuw toilet en wil je graag dat deze strak en modern oogt? Dan is een inbouwreservoir misschien wel iets voor jou! Omdat het reservoir netjes wordt weggewerkt krijgt je toilet een strak en modern uiterlijk. Bij Sani4All bieden we diverse inbouwreservoirs in verschillende maten aan. Hierdoor is er altijd wel een inbouwreservoir dat bij jouw toilet en ruimte past. Ben je op zoek naar een nieuwe toiletruimte of een nieuw toilet voor in je badkamer? Maak dan snel een afspraak bij een van onze winkels om ons ruime sanitair assortiment te bekijken.

Onze badkamerwinkels

Assortiment inbouwreservoirs
Inbouwreservoir Grohe
Inbouwreservoir Geberit
Inbouwreservoirs Geberit

Waarom een inbouwreservoir?

Met een inbouwreservoir zorg je ervoor dat het waterreservoir van je toilet netjes achter een wand wordt weggewerkt. Het enige wat je ziet is het toilet en het bedieningspaneel. Het zorgt voor meer ruimte in het toilet en het creëert daarnaast een fraai aanzicht. Je wil natuurlijk wel dat je nieuwe toilet volledig naar jouw smaak en stijl wordt ingericht! Bovendien kan je dankzij het inbouwreservoir veel makkelijker het toiletoppervlak schoonmaken. Er zijn namelijk geen obstakels op de grond gemonteerd. Hierdoor kun je eenvoudig onder het toilet komen.

Waarom een inbouwreservoir?

Onze opgeleverde toiletten

Laat je inspireren

Uitgebreid aanbod

Bij Sani4All hebben we verschillende modellen inbouwreservoirs in ons assortiment. Deze kan je met diverse bedieningspanelen combineren, waardoor er veel mogelijkheden zijn. De inbouwreservoirs van Geberit worden verreweg het vaakst gebruikt. Ook bieden we voor ieder budget een inbouwreservoir aan. Naast inbouwreservoirs bieden we ook een ruim assortiment aan toiletzittingen in veel verschillende stijlen. We weten als geen ander dat het toilet een belangrijke ruimte is. Je maakt er tenslotte iedere dag meerdere keren gebruik van. Daarom kan je bij ons terecht voor je complete toiletruimte!

Onze complete toiletten

Aanbod inbouwreservoirs
Uitgebreid aanbod inbouwreservoirs
Inbouwreservoir badkamer
Inbouwreservoir toilet

Verschillende modellen

Steeds meer mensen kiezen voor een toilet met inbouwreservoir. Zo kun je alle leidingen en het waterreservoir wegwerken achter een wand. Dit ziet er niet alleen netter uit, je kunt het daarnaast ook nog eens eenvoudiger schoonmaken. Door dit voordeel zien we ook steeds vaker dat er voor deze reservoirs gekozen wordt. Het enige dat nog zichtbaar is, zijn het toilet en het bedieningspaneel. We hebben diverse bedieningspanelen zodat er altijd wel een bij jouw toiletruimte of badkamer past. We bieden bij Sani4All ook inbouwreservoirs met geurafzuiging, hiermee heb je geen last meer van vieze geurtjes.

Inbouwreservoir moderne badkamer
Inbouwreservoir kleurrijke badkamer
Inbouwreservoir landelijke badkamer

Onze merken

Altijd de beste keus

Primabad
Magnum
Brauer
Thebalux
TECE
Xenz
Sunshower
Geberit
Grohe
Villeroy & Boch
Blaauw Sanitair
KS Plafonds
Instamat

Persoonlijk advies voor jouw nieuwe toilet

Ben je geïnteresseerd in een inbouwreservoir? Of twijfel je bijvoorbeeld of deze wel in je nieuwe toiletruimte past? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Daar staan onze deskundige en betrokken adviseurs voor je klaar. Zij kunnen je van tips en advies voorzien. Ook kan je samen met een adviseur inspiratie op doen voor de stijl en sfeer van je nieuwe toiletruimte. We gaan samen op zoek naar een toilet dat volledig bij jou wensen en behoeften past. We zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Maak een vrijblijvende afspraak

Advies badkamer

Meer toiletproducten

Bekijk alle mogelijkheden

Bidets

Bidets

Toiletsets

Toiletsets

Wandclosets

Wandclosets

Douche wc's

Douche wc's

Fonteinsets

Fonteinsets

Urinoirs

Urinoirs

Drukpanelen

Drukpanelen