• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Inbouwreservoirs toilet

Inbouwreservoirs

Ben je op zoek naar een nieuw toilet en wil je dat deze strak en modern oogt? Dan is een inbouwreservoir misschien wel iets voor jou! Hierdoor heb je het reservoir netjes weggewerkt en krijgt je toilet een strak en modern uiterlijk. Bij Sani4All bieden we diverse inbouwreservoirs in verschillende maten aan. Hierdoor is er altijd wel een inbouwreservoir dat bij je toilet en ruimte past. Ben je op zoek naar een nieuw toiletruimte of een nieuw toilet voor in je badkamer? Maak dan snel een afspraak bij een van onze winkels om ons assortiment te bekijken.

Bidets

Bidets

Toiletsets

Toiletsets

Wandclosets

Wandclosets

Douche wc's

Douche wc's

Fonteinsets

Fonteinsets

Urinoirs

Urinoirs

Drukpanelen

Drukpanelen

Waarom een inbouwreservoir

Met een inbouwreservoir zorg je ervoor dat het waterreservoir van je toilet netjes achter een wand weggewerkt worden. Het enige wat je ziet is het toilet en het bedieningspaneel. Het zorgt voor meer ruimte in het toilet en het creëert daarnaast een fraai aanzicht. Je wil natuurlijk wel dat je nieuwe toilet volledig naar jou smaak en stijl wordt ingericht! Bovendien kan je dankzij een inbouwreservoir veel makkelijker het toiletoppervlak schoonmaken. Er zijn namelijk geen obstakels op de grond gemonteerd, waardoor je eenvoudig onder het toilet kunt komen.

Uitgebreid aanbod

Bij Sani4All hebben we verschillende modellen inbouwreservoirs in ons assortiment. Deze kan je met diverse bedieningspanelen combineren, waardoor er veel mogelijkheden zijn. De inbouwreservoirs van Geberit worden verreweg het vaakst gebruikt. Ook bieden we voor elk budget een inbouwreservoir aan! Naast inbouwreservoirs bieden we ook en ruim assortiment aan toiletzittingen in veel verschillende stijlen aan. We weten als geen ander dat het toilet een belangrijke ruimte is, je maakt er tenslotte iedere dag meerdere keren gebruik van. Daarom kan bij ons terecht voor je complete toiletruimte!

Verschillende modellen

Steeds meer mensen kiezen voor een toilet met inbouwreservoir. Zo kan je alle leidingen en het waterreservoir wegwerken achter de wand. Dit ziet er netter uit en je kan daarnaast ook nog eens eenvoudiger schoonmaken. Door dit voordeel zien we ook steeds vaker dat er voor deze reservoirs gekozen wordt. Het enige wat nog zichtbaar is, zijn het toilet en het bedieningspaneel. We hebben diverse bedieningspanelen, zodat er altijd wel een bij jouw toiletruimte of badkamer past. We bieden bij Sani4All ook inbouwreservoirs met geurafzuiging, met dit reservoir heb je geen last meer van vieze luchtjes.

Persoonlijk advies voor jouw nieuwe toilet

Ben je geïnteresseerd in een inbouwreservoir? Of twijfel je bijvoorbeeld of deze wel in je nieuwe toiletruimte past? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Daar staan onze deskundige en betrokken adviseurs voor je klaar om je van tips en advies te voorzien. Ook kan je samen met een adviseur inspiratie op doen voor de stijl en sfeer van je nieuwe toiletruimte. We gaan samen op zoek naar een toilet dat volledig bij jou wensen en behoeften past. Wij zijn pas tevreden, als jij dit ook bent!

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Onze 4All gewoonten

Actuele badkamertrends

Actuele badkamertrends

Bij ons vind je de meest actuele badkamerdesigns en de laatste trends. Bij het ontwerpen van de badkamer nemen we dit én jouw eigen smaak mee en zorgen we ervoor dat je de badkamer krijgt van jouw dromen.

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid

Wij helpen jou zoals wij zelf ook geholpen willen worden: ongedwongen en adviserend. Tijdens én na het hele proces blijven we betrokken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. En dat blijkt: meer dan 90% raadt ons aan!

Direct de scherpste prijs

Direct de scherpste prijs

Bij ons krijg je direct de scherpste prijs voor jouw badkamer, zonder gekke kortingen of onderhandelingen. Zo krijg jij altijd de meeste waarde voor jouw budget en heb je de mooiste badkamer voor de scherpste prijs.

Complete ontzorging

Complete ontzorging

Wij regelen alles voor je. Vanaf het ontwerpen en inmeten tot en met de vakkundige montage en oplevering. Hierdoor heb jij minder zorgen en kun je vooral genieten van jouw nieuwe badkamer. Want daar doen we het voor!