Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Urinoir toiletruimte

Urinoirs

Zit je erover na te denken om je badkamer of toilet te vervangen? Misschien is een urinoir dan wel iets voor jou! Deze hangtoiletten zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens heel erg handig en milieuvriendelijk. We bieden bij Sani4All diverse urinoirs aan waardoor er altijd wel een is die bij jouw nieuwe badkamer of toiletruimte past. Je wil natuurlijk wel dat je urinoir perfect past in de ruimte. Ben je benieuwd? Kom dan langs bij een van onze winkels om onze urinoirs te bekijken!

Vind een winkel bij jou in de buurt

Waarom een urinoir?

Een urinoir, ook wel plasbak genoemd, is een hangend toilet. Deze toiletten zijn special voor mannen ontworpen zodat zij gemakkelijker staand kunnen plassen. Urinoirs zie je vaak in openbare toiletten, maar ze zijn ook een uitstekende optie voor thuis. Dankzij de hoogte worden spetters voorkomen. Daarnaast is het gebruik van een hangend toilet veel gemakkelijker. Al onze urinoirs zijn voorzien van een spoelrand die zorgt voor een krachtige spoeling en reiniging. Deze toiletten kunnen zowel in de badkamers als in een aparte toiletruimte geplaatst worden. Urinoirs nemen weinig ruimte in waardoor je deze makkelijk kwijt kunt. Een ander voordeel is het watergebruik, ze gebruiken namelijk minder water. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu!

Urinoir in badkamer

Onze opgeleverde toiletten

Laat je inspireren

Uitgebreid assortiment

Bij Sani4All bieden we een uitgebreid assortiment aan urinoirs. Al onze urinoirs zijn gemaakt van keramiek en hebben een witte kleur. Keramiek is een stevig en daardoor duurzaam materiaal. Bovendien zijn ze afgewerkt met een Ceramicplus coating. Deze coating zorgt ervoor dat het vocht in druppels verandert. Hierdoor stoot het toilet makkelijk vuil af en dit voorkomt dus vlekken. In ons assortiment hebben we urinoirs van bekende hoogwaardige merken als Villeroy & Boch en Sphinx. Al onze modellen zijn in diverse formaten en vormen verkrijgbaar. Ook zijn al onze modellen met en zonder deksel beschikbaar.

Urinoir toilet
Assortiment urinoirs

Stijl

Ieder urinoir heeft een andere vorm en een andere afmeting. Zo heb je bijvoorbeeld meer hoekige of juist ronde urinoirs. Dankzij de verschillende vormen kan je het urinoir laten matchen met de stijl van je badkamer of toilet. Heb je bijvoorbeeld een industriƫle badkamer? Kies dan voor een hoekige variant. Maar ga je liever voor een landelijk toilet? Dan is een ronde variant misschien meer iets voor jou. Naast open urinoirs bieden we bij Sani4All ook urinoirs met deksels aan. Het grote voordeel hiervan is dat je niet tegen een donkere pot kijkt. Ook nare geurtjes worden door de deksel tegengehouden. Een urinoir met deksel past daarnaast ook perfect bij een moderne en strakke toiletruimte!

Bekijk al onze badkamerstijlen

Urinoirs toilet

Onze merken

Altijd de beste keus

Magnum
Xenz
Sunshower
Brauer
Geberit
Grohe
Blaauw Sanitair
Thebalux
Villeroy & Boch
TECE
Primabad
KS Plafonds
Instamat

Afspraak maken

Je kan urinoirs dus in zowel je badkamer als toiletruimte plaatsen en ze nemen ook nog eens weinig ruimte in! Heb je interesse in een urinoir? Of wil je ze graag even komen bekijken om inspiratie op te doen? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. Onze betrokken adviseurs kunnen je helpen met het op doen van inspiratie of bij het uitzoeken van het sanitair voor jouw nieuwe badkamer of toiletruimte. Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte toilet of droombadkamer!

Maak een afspraak

Meer toiletproducten

Bekijk alle mogelijkheden

Bidets

Bidets

Toiletsets

Toiletsets

Wandclosets

Wandclosets

Inbouwreservoirs

Inbouwreservoirs

Douche wc's

Douche wc's

Fonteinsets

Fonteinsets

Drukpanelen

Drukpanelen