Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Drukpanelen (2)

Drukpanelen

Drukpanelen heb je nodig om je toilet mee te kunnen bedienen en zijn daardoor onmisbaar. Je kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan drukpanelen van merken als Geberit, Wisa en Grohe. Door ons ruime assortiment kunnen we altijd een toiletruimte ontwerpen die bij jouw wensen, behoeften en voorkeuren past. Je wil natuurlijk wel dat je drukpaneel bij je toilet of badkamer past. Alles wat je daarnaast nodig hebt voor je nieuwe badkamer of toilet kun je bij ons vinden.

Vind een Sani4All winkel in de buurt

Drukpanelen
Drukpanelen toilet
Drukpaneel toilet
Toilet drukpaneel

Ruime keuze

We bieden bij Sani4All drukpanelen in verschillende stijlen, vormen en kleuren. Bovendien heb je ook de keuze uit een drukpaneel met één of twee knoppen. Bij een paneel met een knop spoel je je kleine en grote behoefte door middel van een knop weg. Bij panelen met twee knoppen heb je de keuze tussen een kleine en een grote spoeling. De grote gebruik je voor een grote boodschap en de kleine dus voor een kleine boodschap. Een paneel met twee knoppen is niet alleen gebruiksvriendelijker, maar ook duurzamer. Doordat je niet altijd met een grote hoeveelheid water het toilet doorspoelt, verbruik je een stuk minder water. Omdat we duurzaamheid belangrijk vinden, bieden we voornamelijk drukpanelen met twee knoppen aan. Liever een knop? Dan is dat ook mogelijk.

Keuze drukpanelen
Assortiment drukpanelen

Opgeleverde toiletten

Doe inspiratie op

Aandachtspunten

Bij het kopen van een drukpaneel zijn er een aantal aandachtspunten waar je op moet letten. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met het merk. Het is niet mogelijk om een drukpaneel en inbouwreservoir van verschillende merken te kopen. Zou je graag advies willen over je nieuwe toiletruimte? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Daar kunnen onze betrokken adviseurs je voorzien van advies. Samen gaan we op zoek naar een toiletruimte die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Zwart drukpaneel toilet
Wit drukpaneel toilet
Zilver drukpaneel toilet

Toiletstijlen

Een drukpaneel lijkt in eerste instantie een onopvallend onderdeel van je toilet, maar ze dragen onbewust veel bij aan de uitstraling en sfeer van de ruimte. Twijfel je nog welke stijl je nieuwe toiletruimte moet krijgen? We hebben de bekendste en meest gekozen stijlen voor je op een rijtje gezet. Doordat ze op een rijtje staan kan je eenvoudig zien welke toiletstijl het beste bij je past. Je kan natuurlijk ook twee stijlen combineren. Denk bijvoorbeeld aan een klassiek toilet met landelijke elementen of een kleurrijke toilet met moderne vormen. Door stijlen te combineren creëer je de perfecte stijl voor jouw nieuwe toiletruimte.

Bekijk onze toiletruimtes

Kleurrijk drukpaneel
Landelijk drukpaneel
Tijdloos drukpaneel
Betonlook drukpaneel
Industrieel drukpaneel
Mat zwart drukpaneel

Onze merken

Altijd de beste keus

Thebalux
Villeroy & Boch
TECE
Blaauw Sanitair
Magnum
Xenz
Sunshower
Brauer
Geberit
Grohe
Primabad
KS Plafonds
Instamat

Toilet inspiratie

Ben je op zoek naar een compleet toilet en weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien? Of wil je liever nog wat meer informatie op doen? Kijk dan op onze website, daar vind je veel toiletinspiratie. Zo kun je ontdekken wat bij jou en je toiletruimte past. Elk toilet is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat zie je ook terug in onze opgeleverde badkamers en toiletten. Weet je al precies hoe je nieuwe toilet eruit moet komen te zien? Met onze laagdrempelige 3D-planner ontwerp je gemakkelijk je eigen toilet.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wisa drukpaneel

Meer toiletproducten

Bekijk alle mogelijkheden

Bidets

Bidets

Toiletsets

Toiletsets

Wandclosets

Wandclosets

Inbouwreservoirs

Inbouwreservoirs

Douche wc's

Douche wc's

Fonteinsets

Fonteinsets

Urinoirs

Urinoirs