• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Drukpanelen

Drukpanelen

Drukpanelen heb je nodig om je toilet mee te kunnen bedienen en zijn daardoor onmisbaar. Bij ons kan je terecht voor een ruim assortiment aan drukpanelen van merken als Geberit, Wisa en Grohe. Door ons ruime assortiment kunnen we altijd een toiletruimte ontwerpen die past bij jouw wensen, behoeften en voorkeuren. Je wil natuurlijk wel dat je drukpaneel bij je toilet of badkamer past. Alles wat je nodig hebt voor je nieuwe badkamer of toilet kan je bij ons vinden.

Bidets

Bidets

Toiletsets

Toiletsets

Wandclosets

Wandclosets

Inbouwreservoirs

Inbouwreservoirs

Douche wc's

Douche wc's

Fonteinsets

Fonteinsets

Urinoirs

Urinoirs

Ruime keuze

We bieden bij Sani4All drukpanelen in verschillende stijlen, vormen en kleuren. Bovendien heb je ook de keuze uit een drukpaneel met één of twee knoppen. Bij een paneel met één knop spoel je je kleine en grote behoefte door middel van één knop weg. Bij panelen met twee knoppen heb je de keuze tussen een kleine en een grote spoeling. De grote gebruik je voor een grote boodschap en de kleine voor een kleine boodschap. Een paneel met twee knoppen is niet alleen gebruiksvriendelijker, maar ook duurzamer. Doordat je niet altijd een met een grote hoeveelheid water het toilet doorspoelt, verbruik je een stuk minder water. Omdat we duurzaamheid belangrijk vinden bieden we voornamelijk drukpanelen met twee knoppen aan. Liever één drukknop? Dan is dat ook mogelijk.

Aandachtspunten

Bij het kopen van een drukpaneel zijn er een aantal aandachtspunten waar je op moet letten. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met het merk. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om een drukpaneel en inbouwreservoir van verschillende merken te kopen. Wil je graag advies over je nieuwe toiletruimte? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Daar kunnen onze betrokken adviseurs je voorzien van advies. Samen gaan we op zoek naar een toiletruimte die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Toiletstijlen

Een drukpaneel lijkt in eerste instantie een onopvallend onderdeel van je toilet, maar ze dragen onbewust veel bij aan de uitstraling en sfeer van de ruimte. Twijfel je nog welke stijl je nieuwe toiletruimte moet krijgen? We hebben de bekendste en meest gekozen stijlen voor je op een rijtje gezet. Doordat ze op een rijtje staan kan je eenvoudig zien welke toiletstijl het beste bij je past. Je kan natuurlijk ook twee stijlen combineren. Denk bijvoorbeeld aan een klassiek toilet met landelijke elementen of een kleurrijk toilet met moderne vormen. Door stijlen te combineren, creëer je de perfecte stijl voor jouw nieuwe toiletruimte.

Toilet inspiratie

Ben je op zoek naar een compleet toilet en weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien? Of wil je liever nog wat meer informatie op doen? Kijk dan op onze website, daar vind je veel toilet inspiratie. Zo kan je ontdekken wat bij jou en je toiletruimte past. Elk toilet is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat zie je dan ook terug in onze opgeleverde badkamers en toiletten. Weet je al precies hoe je nieuwe toilet eruit moet komen te zien? Met onze laagdrempelige 3D-planner ontwerp je gemakkelijk je eigen toilet.

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Onze 4All gewoonten

Actuele badkamertrends

Actuele badkamertrends

Bij ons vind je de meest actuele badkamerdesigns en de laatste trends. Bij het ontwerpen van de badkamer nemen we dit én jouw eigen smaak mee en zorgen we ervoor dat je de badkamer krijgt van jouw dromen.

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid

Wij helpen jou zoals wij zelf ook geholpen willen worden: ongedwongen en adviserend. Tijdens én na het hele proces blijven we betrokken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. En dat blijkt: meer dan 90% raadt ons aan!

Direct de scherpste prijs

Direct de scherpste prijs

Bij ons krijg je direct de scherpste prijs voor jouw badkamer, zonder gekke kortingen of onderhandelingen. Zo krijg jij altijd de meeste waarde voor jouw budget en heb je de mooiste badkamer voor de scherpste prijs.

Complete ontzorging

Complete ontzorging

Wij regelen alles voor je. Vanaf het ontwerpen en inmeten tot en met de vakkundige montage en oplevering. Hierdoor heb jij minder zorgen en kun je vooral genieten van jouw nieuwe badkamer. Want daar doen we het voor!