Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Mindervalide badkamer

Mindervalide badkamer kopen? Indien je slecht ter been bent of een rolstoel gebruikt, is het fijn als jouw badkamer zodanig is ingericht zodat je alles nog zelf kunt doen. Daarom biedt Sani4All de oplossing. Wij hebben speciaal ontworpen badkamers voor mindervaliden, senioren en rolstoelgebruikers. De ruimte is te voorzien van een aangepaste douche, een aangepast toilet en een aangepaste wastafel. Het toilet heeft een steunbeugel en in het douchegedeelte is voldoende ruimte om met een rolstoel te draaien. Met deze aanpassingen kun je ondanks beperkingen thuis blijven wonen en onbezorgd veilig douchen en naar het toilet gaan. In onze overzichtelijke winkels kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Mindervalide badkamers vind je bij Sani4All.

Mindervalide badkamer kopen bij Sani4All

De indeling van de badkamer valt of staat of het te gebruiken is voor een mindervalide persoon. Er dient voldoende ruimte te zijn om bijvoorbeeld te manoeuvreren met een rolstoel of om je ergens goed vast te kunnen houden indien je slecht ter been bent. De indeling luistert dus nauw. Onze adviseurs weten hoe ze een badkamer moeten inrichten. Wij renoveren jouw complete badkamer tot een veilige badkamer. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze winkels om de beste keuze voor jouw perfecte mindervalide badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij graag de professionele montage van je droombadkamer.

Ik koop mijn badkamer bij de specialist

Sani4All denkt graag met je mee. Wij passen de badkamer aan met handige veiligheidsopties. Het is ideaal voor mensen die om welke reden dan ook minder mobiel zijn (geworden), maar wel willen blijven genieten van veilig douchen in hun eigen huis. In onze overzichtelijke winkels kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen.