Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kleuren

De stijl van jouw badkamer is iets heel persoonlijks. Wil jij graag kleur in de badkamer? Dan heb je heel veel opties, waarmee je alle stijlen kunt creëren die je kunt bedenken! Daarom lichten we hieronder verschillende mogelijkheden voor je uit. Zo kan jij alvast inspiratie opdoen voor jouw badkamer met kleur. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Tijdens jouw afspraak in een van onze winkels geven we je ook gratis advies over kleuren in jouw nieuwe badkamer.

Kleuren badkamer

Badkamertegels in jouw kleur

Kleur in de badkamer wordt vaak gecreëerd met badkamertegels. Deze vormen immers de basis van de badkamer. En het mooie is: er is echt heel veel keuze als het gaat om badkamertegels met kleur! Van groen tot roze en van blauw tot geel; het kan allemaal. Kies voor uitgesproken wandtegels met een neutrale vloer, of verwerk een zachte kleur subtiel op een van de wanden. Met badkamertegels kan je echt alle kanten op bij het creëren van een kleurrijke badkamer. Voor een compleet beeld van ons aanbod ben je van harte welkom om een van onze badkamerwinkels te bezoeken. Met het grootste tegelaanbod van Nederland zijn er altijd wel badkamertegels in de kleur en stijl die helemaal bij jou passen!

Badkamertegels kleur

Verschillende kleuren in de badkamer

Om je alvast een beeld te geven van de mogelijkheden, hebben we hieronder verschillende badkamerkleuren voor je uitgelicht. Klik hieronder op een kleur die jij mooi vindt, en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die je met deze kleur hebt. Liever de kleuren in het echt bekijken en vergelijken? Kom dan gerust eens langs bij een van onze winkels, waar je nog meer inspiratie tegen zult komen.

Kleuren in de badkamer toepassen

Wil je een volledig gekleurde badkamer of zoek je juist naar een subtiele manier om kleur in de badkamer te verwerken? Het kan allemaal! We hebben al heel veel verschillende soorten badkamers met kleur opgeleverd. Zo kiezen sommige mensen ervoor om een rustige badkamer aan te vullen met gekleurde nisjes, of worden uitgesproken stijlen gecreëerd met opvallende wandtegels. Bekijk hieronder maar eens een aantal van onze opgeleverde keukens bij onze klanten. Zie je een badkamer die jij ook mooi vindt? Bespreek dit dan vooral tijdens jouw adviesgesprek! Zo krijgen wij een mooi beeld van welke kleuren jij mooi vindt in jouw nieuwe badkamer.

Badkamers met kleur

Laat je inspireren

Naar overzicht

Rustgevende kleuren in de badkamer

Waar veel mensen denken dat kleuren de badkamer druk maken, hoeft dat lang niet altijd zo te zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze blauwe visgraat tegels. Omdat de gehele wand van een zachte kleur is voorzien, wordt een rustgevende sfeer gecreëerd. De kleurkeuze heeft hier natuurlijk veel invloed op. Kleuren die rustgevend zijn in de badkamer, zijn bijvoorbeeld lichtblauw, oudroze en groen. Met elke kleur creëer je weer net een andere sfeer in de badkamer.
De soort tegel heeft ook veel invloed op de rust die hiermee wordt uitgestraald. Een grotere, matte tegel zal meer rust uitstralen dan kleine glanzende tegeltjes. Het is aan jou om te bepalen wat jij echt mooi vindt!

Rustgevende kleuren badkamer

Badkamer kleuren: inspiratie

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt voor jouw gekleurde badkamer! Wil je liever persoonlijk advies? Plan dan jouw gratis adviesgesprek in een van onze winkels. Onze badkameradviseurs laten je alle opties zien, en verwerken jouw wensen in een gratis 3D-ontwerp. Zo kan jij helemaal voor je zien hoe de kleuren in jouw nieuwe badkamer eruit komen te zien. Je maakt gemakkelijk een afspraak via onderstaande knop. Tot snel in een van onze winkels!