Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Kleine betonlook badkamer

Een kleine badkamer, maar dan in betonlook. Je ziet het steeds meer. De kleine badkamer heeft dan een industriële en een stoere sfeer. Wil je graag een betonlook badkamer, neem dan mooie betonlook tegels. Deze tegels zijn nauwelijks van echt beton te onderscheiden en zijn er in verschillende tinten en verschillende formaten. Wil je graag jouw kleine badkamer in een betonlook hebben, lees dan hier hoe je dat kan doen.

Kleine betonlook badkamer

Kleine betonlook badkamer inrichten

Ga voor de betonlook tegel, deze tegels heb je in een vloertegels en in wandtegels. Deze tegels kan je dus overal in jouw badkamer neerleggen en kun je dus als je dat wilt je hele badkamer in betonlook tegels doen. Deze tegels zijn duurzaam, stevig, slijtvast en zijn onderhoudsvriendelijk. Wil je graag dat jouw kleine badkamer groter gaat ogen, gebruik dan grote tegels. Met kleine tegels in jouw kleine badkamer lijkt jouw badkamer nog kleiner. De kleine badkamer in betonlook heeft een robuuste en industriële uitstraling, dus kan je er verschillende kanten mee op. Je kunt deze kleine badkamer combineren met verschillende kleuren en materialen. Denk hier goed over na, want de kleuren en materialen bepalen voornamelijk de uitstraling van de kleine badkamer. Je kan deze kleine badkamer in betonlook goed combineren met zwart, houtlook of wit. Een betonlook badkamer kan snel kil ogen, voeg daarom houtlook accessoires en planten toe om dit te voorkomen.

Kleine betonlook badkamers
Kleine betonlook badkamer bad

Verschillende combinaties betonlook

Je kan dus de kleine betonlook badkamer met heel veel verschillende kleuren en materialen combineren. Als je houtlook in jouw kleine badkamer combineert met het betonlook, zorgt dat ervoor dat het de uitstraling van de badkamer juist iets verzacht, maar geeft ook gelijk een robuuste uitstraling. Kies bijvoorbeeld een mooie houtlook badmeubel, ga voor zwarte kranen en wit sanitair. Maar je kan ook gaan voor chroom kranen of ga voor roestvrijstaal. In deze kleine badkamer kan het allemaal. Wil je toch iets meer kleur in je badkamer? Ga dan voor een tegel in een mooie kleur die jouw badkamer toch wat meer opfleurt of ga voor een mooie gave decortegel. Je kan dan bijvoorbeeld de wand achter jouw badmeubel een mooie gave decortegel doen. Hiermee krijgt jouw kleine badkamer al gelijk een andere uitstraling.

Combineren met meerdere stijlen

Je kan de kleine badkamer in betonlook met verschillende badkamerstijlen combineren. Je kan het combineren met de industriële badkamer. In deze stijl heb je veel robuuste materialen en zie je veel zwarte accenten terug komen. Zoals bijvoorbeeld zwarte kranen en een zwarte douche. Je kan de kleine badkamer in betonlook ook mooi combineren met de moderne badkamer. Je ziet in deze badkamer veel zwart, wit of roestvrijstaal. Denk bijvoorbeeld aan wanden met betonlook tegels, zwarte accenten zoals de kraan en wit sanitair. Maar de landelijke badkamer kan ook gecombineerd worden met de kleine badkamer in betonlook. In deze badkamer zie je veel zwart en natuursteen, maar zie je ook veel houtlook.

Betonlook badkamer combineren

Jouw sani4All winkel

Heb jij een kleine badkamer en wil je daar graag een betonlook badkamer van maken? Maar weet je niet zo goed hoe je hem in wilt richten? Kom dan eens langs bij één van onze winkels en laat je inspireren. Onze adviseurs horen graag wat jouw wensen zijn en zullen samen met jou gaan kijken naar jullie droombadkamer. Maak een vrijblijvende afspraak en onze adviseurs staan al voor je klaar met een kopje koffie of thee.

Maak een afspraak