Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Design badkamer

Met een design badkamer kies je voor originaliteit en een bijzondere uitstraling. Wanneer je hiervoor kiest, weet je zeker dat je niet snel ergens anders dezelfde badkamer tegen zal komen. In een tijd waarin producten functioneel gezien meer en meer op elkaar gaan lijken, wordt de stijl en beleving van een product steeds belangrijker. Bij design badkamers gaat het dan ook om de stijl en de beleving van het product. Vaak wordt gedacht dat een design badkamer duur is en een exclusief ontwerp heeft, maar design kan ook betaalbaar én van goede kwaliteit zijn. Bij Sani4All bieden we namelijk zowel A-merken als huismerken, altijd tegen de scherpste prijs. Wij vertellen je er graag meer over!

Vind jouw Sani4All winkel

Design badkamer

Design badkamer kenmerken

Een design badkamer is dus een exclusieve en unieke badkamer die een gevoel van luxe uitstraalt. Bij design badkamers combineer je hoogwaardige kwaliteit met een trendy inrichting. In deze ruimtes vind je veel originele producten die zorgen voor een bijzondere sfeer of met de laatste trends op het gebied van sanitair. Voornamelijk de unieke combinatie van kleuren en materialen geven de badkamer een echte design look. Zo wordt er vaak gekozen voor tegels met een unieke kleur of print. Of voor een badmeubel dat net even anders is dan een ‘standaard’ badmeubel. Het belangrijkste kenmerk van een design badkamer is dus de unieke productcombinatie.

Design badkamer Hongaarse punt
Design toilet
Luxe design badkamer

Verschillende materialen design badkamer

In een design badkamer vind je vooral materialen die een luxe uitstraling hebben en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen, marmerlook en massief hout. Zo zien we dat er vaak gekozen wordt voor een massief eiken badmeubel of een natuurstenen wastafel of waskom. Waar er bij veel badkamerstijlen een combinatie gemaakt wordt met bepaalde kleuren/materialen kranen, is dat bij deze stijl niet zo. Eigenlijk kunnen alle kleuren en materialen kranen voorkomen in deze badkamers. De manier waarop het gecombineerd wordt zorgt voor de design uitstraling. Zo kun je best gaan voor rvs-kranen en dit combineren met opvallende marmerlook tegels en een massief eiken badmeubel.

Design wellness badkamer
Design badkamer badmeubel

Het kleurenpallet van een design badkamer

Het kleurenpallet van een design badkamer is heel divers. De ene design badkamer is erg strak ingericht en bestaat voornamelijk uit wit en grijs. Bij de ander wordt er gekozen voor een kleurrijk geheel. Je kunt dus verschillende kleuren met elkaar combineren. Vaak zien we dat er dan voor een meer opvallende kleur wordt gekozen, welke wordt gecombineerd met meer ingetogen kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit, grijs of beige. We adviseren daarbij om voor niet meer dan drie verschillende kleuren te kiezen. Anders kan een ruimte erg druk ogen. Een badkamer is natuurlijk de ruimte om tot rust te komen, dus een ontspannen sfeer is dan vaak wel gewenst.

Onze opgeleverde design badkamers

Laat je inspireren

Een design badkamer samenstellen

Design badkamers kun je op veel verschillende manieren samenstellen. Bedenk voor jezelf daarom eerst goed wat je graag zou willen. Ga je voor kleurrijk en uitgesproken? Of liever voor strak? Op basis daarvan kun je de kleuren en materialen uitzoeken. Vaak beginnen we eerst met de tegels, deze hebben namelijk de grootste invloed op de stijl. Als je voor heel uitgesproken tegels gaat, kun je het beste voor wat neutraler sanitair kiezen, of andersom. Nadat je de tegels hebt gekozen volgt dan ook de sanitair en de meubels. In een design badkamer wordt er vaak gekozen voor massief eiken en natuursteen, vanwege de hoogwaardige kwaliteit. Als laatste kun je de kranen en de accessoires toevoegen aan je nieuwe design badkamer. Hiermee maak je je badkamer niet alleen compleet, maar style je de ruimte ook af. Zou je graag advies willen bij het samenstellen van je nieuwe badkamer? Bezoek dan eens een van onze sanitairwinkels. Onze adviseurs helpen je daar graag verder.

Marmerlook design badkamer
Luxe design badkamer (1)
Opgeleverde design badkamer
Design badkamer samenstellen

Badkamerstijlen combineren

Omdat je met een design badkamer best veel verschillende kanten op kunt, wordt de stijl vaak gecombineerd met een andere badkamerstijl. Zo gaan luxe en design hand in hand. Bij een design badkamer wordt er namelijk vaak voor luxe elementen en sanitair gekozen, waardoor de ruimte dan ook een luxe uitstraling krijgt. Een andere combinatie die je kunt maken is design met modern. Moderne badkamers zijn vaak vrij strak, maar kunnen bijvoorbeeld wel een natuurstenen waskom of een massief eiken badmeubel bevatten. Ook kunnen design badkamers je het echte wellness gevoel geven. Deze badkamers hebben bijvoorbeeld een sunshower, whirlpool of een heerlijk vrijstaand bad en bevatten daarnaast unieke elementen, zoals bijzondere tegels.

Montage van een design badkamer

Onze adviseurs helpen jou graag bij het uitzoeken van het perfecte sanitair en met het ontwerpen van je nieuwe badkamer. Maar daar stopt het niet, want wij ontzorgen je graag volledig. Als je dat wilt, komen wij ook je design badkamer plaatsen en monteren. Onze monteurs doen dit werk al heel lang en weten daarom precies wat ze doen. We gaan dan ook pas naar huis als jij honderd procent tevreden bent. Want niets is fijner dan genieten van je nieuwe design badkamer zonder gedoe.

Design badkamerinspiratie

Wij begrijpen maar al te goed dat iedere badkamer anders is en dat iedereen andere voorkeuren heeft. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. In onze winkels vind je verschillende badkameropstellingen waar je inspiratie voor design badkamers op kunt doen. Maar we laten je ook graag de door ons opgeleverde badkamers bij tevreden klanten aan je zien. Als je eerst meer wil weten over de laatste badkamertrends, laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je een beeld gevormd van jouw droombadkamer? Dan ontwerp je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer naar jouw wensen. Neem dit ontwerp mee naar een van onze winkels, zodat wij samen met jou je droombadkamer kunnen realiseren.

Persoonlijk design badkameradvies

Een badkamer moet er precies zo uitzien als dat jij wenst. Voor ons is het belangrijk om dat te realiseren. Een badkamer gaat namelijk lang mee, dus jij moet er ook jarenlang van kunnen genieten. In onze badkamerwinkels helpen we je graag verder met advies op maat. In ons assortiment vind je badkamers voor iedereen. Waar wij je mee kunnen helpen is om de badkamer te vinden die perfect bij jouw wensen past. Met ons onafhankelijke en eerlijke advies over de mogelijkheden voor jouw ruimte en binnen jouw budget, krijg jij een compleet beeld van je badkamer. Samen creëren we dan een droombadkamer waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Gratis persoonlijk advies