Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Het decoreren van je badkamer: tips en tricks

Is jouw nieuwe badkamer eindelijk klaar en ben je blij dat de verbouwing erop zit? Dan kun je nu heerlijk gaan genieten van jouw nieuwe badkamer. Toch is een badkamer dan nog niet helemaal klaar. Door decoratie in jouw badkamer toe te voegen kun jij jouw badkamer helemaal afmaken. Accessoires zijn namelijk nooit overbodig. Je kunt namelijk kleur in je badkamer toevoegen, door heel simpel gekleurde decoratie neer te zetten.

Decoreren van je badkamer (1)

Praktisch en stijlvol

Als je de decoratie in je badkamer neerzet, is het ook fijn als het ook praktisch is. De decoratie is dan niet alleen mooi, maar ook nog handig. Denk bijvoorbeeld aan een mooi zeeppompje op jouw badmeubel. Je kan bijvoorbeeld je toilet al een stuk opfleuren door leuke toilet accessoires neer te zetten of kies voor leuke handdoekhaken of zelfs leuke handdoeken. Ben je uitgekeken op deze accessoires of wil je jouw badkamer graag een andere stijl/ sfeer geven? Dan kan je dat simpel doen door jouw accessoires te vervangen en jouw badkamer anders te decoreren. Hierdoor kan jouw badkamer een heel andere stijl of sfeer geven.

Praktisch
Accessoires
Sfeer met accessoires

Creëer sfeer met accessoires

Een nieuwe badkamer is leuk, maar een nieuwe badkamer met decoratie is nog leuker. Een badkamer zonder decoratie heeft meestal niet heel veel sfeer. Er zijn verschillende decoraties waarmee je sfeer kan geven aan jouw badkamer. Denk bij het decoreren van je badkamer bijvoorbeeld aan:

  • Geurstokjes
  • (Geur) Kaarsen
  • Droogbloemen
  • Badplank

Door bijvoorbeeld geurstokjes of geurkaarsen toe te voegen aan je badkamer, geef je jouw badkamer een bepaalde sfeer. Wil je jouw badkamer een andere sfeer geven? Dan hoef je alleen maar de geur van je stokjes of kaarsen te veranderen.

Bekleed de wanden

Decoratie kun je ook toevoegen in je badkamer door spullen aan de muur te hangen. De meeste mensen denken bij decoratie niet aan decoratie die ze aan de muur kunnen hangen. Hieronder een paar accessoires die je aan de muur kwijt kunt.

Een spiegel 

Een spiegel is bijvoorbeeld iets wat voor de meeste mensen standaard in een badkamer hoort. Maar kies je voor een mooie spiegel die helemaal in de stijl van je badkamer thuis hoort, dan kan dat gelijk een heel mooi effect hebben op je badkamer.

Wandpanelen

Wat veel sfeer brengt in jouw badkamer, maar waar mensen niet vaak aan denken zijn wandpanelen. Wil je jouw badkamer graag een warme sfeer geven? Breng dan bijvoorbeeld houtlook wandpanelen aan in jouw badkamer, bijvoorbeeld in de douche of achter het bad.

Wand bekleden
Wanden bekleden
kleur

Kies voor kleur

Je kunt de kleur van je badkamer in je accessoires terug laten komen. Heb jij bijvoorbeeld een nis en jouw douche en boven jouw toilet met groene tegels. Dan kan jij de kleur groen ergens anders in jouw badkamer terug laten komen door middel van accessoires. Ook kun je ervoor kiezen om jouw accessoires juist in contrasterende kleuren te doen. Wil je jouw badkamer graag een warme sfeer geven? Kies dan voor mooie warme kleuren bij het decoreren van je badkamer. Ga je liever voor een frisse sfeer? Kies dan voor mooie frisse kleuren.

Planten in je badkamer

Je zult er niet snel aan denken als je aan decoratie denkt, maar planten zorgen voor meer sfeer in je badkamer. Planten zijn namelijk niet alleen een mooie toevoeging voor je badkamer, maar zijn ook nog eens gezond. Planten zorgen voor extra zuurstof. Er zijn verschillende soorten die makkelijk op de badkamer kunnen staan. Denk hierbij aan:

  • Lepelplant
  • Varen
  • Bananenplant
  • Vrouwentong

Heb je nou niet genoeg daglicht in je badkamer? Dan kan je voor het decoreren van jouw badkamer aan kunstplanten denken.

planten

Kies voor sfeerverlichting

Verlichting in je badkamer kan veel doen met de sfeer. De meeste led spots zijn aardig fel. En felle lampen wil je natuurlijk niet in je badkamer, want dit heeft totaal geen sfeer. Door bijvoorbeeld dimbare spots te nemen, kan de verlichting sfeer brengen in jouw badkamer. Kies bijvoorbeeld om mooie hanglampen te nemen boven je badmeubel voor extra sfeer. Of neem een mooie spiegel met verlichting.

verlichting

Jouw Sani4All winkel

Ben jij benieuwd naar verschillende manieren van het decoreren van je badkamer? Kom dan eens langs bij een van onze winkels. Onze badkamers zijn allemaal mooi en op een andere manier gedecoreerd. In een van onze winkels staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen met het vinden van een nieuwe badkamer en om je eventuele tips te geven voor het decoreren van jouw badkamer. Benieuwd naar het advies? Maak een afspraak en de koffie of thee staat voor je klaar!

Maak een afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder