Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Groene badkamer

Ben je op zoek naar een groene badkamer? De kleur groen in de badkamer kan de ruimte een mooie natuurlijke uitstraling geven. De stijlvolle kleur is gemakkelijk te combineren en heeft een rustgevende werking. Ideaal dus om helemaal tot rust te komen in jouw badkamer. Het is een kleur waarmee je een uitgesproken stijl neer kan zetten, maar ook een kleur die op een zachte, natuurlijke manier aanwezig kan zijn. Kijk maar eens naar deze badkamer, waar zachtgroen gecombineerd is met subtiel goud. Het is helemaal aan jou hoe sprekend je de kleur groen aanwezig laat zijn in jouw nieuwe badkamer.

Badkamer groen natuurlijk (1)
Badkamer met groene tegels
Badkamer groen goud
Groene badkamer design

Groene tegels in de badkamer

Tegels in de kleur groen in de badkamer kunnen een hele mooie natuurlijke basis leggen in de ruimte. Hiermee kan je heel veel verschillende kanten op. Kies er bijvoorbeeld voor om een van de wanden met groene tegels te laten betegelen, of kies alleen voor groene vloertegels. Waar ook vaak voor wordt gekozen, is het plaatsen van groene tegels rondom de douche. In de rest van de badkamer kun je dan kiezen voor stucwerk of tegels in bijvoorbeeld de kleur beige of wit. Zo creëer je een prachtige eyecatcher, maar houd je de badkamer verder rustig - of juist sprekend met bijvoorbeeld deze toffe marmerlook. Met tegels kan je een prachtige basis leggen voor jouw groene badkamer.

Groene badkamer tegels
Groene badkamer nis

Groen combineren in de badkamer

Liever wat minder aanwezige groene tegels in de badkamer? Vul dan bijvoorbeeld een betonlook badkamer aan met groene tegels in een nis. Zo haal je toch groen in de badkamer, maar overheerst de kleur niet compleet. Met groene tegels in de badkamer kun je dus alle kanten op, ook qua vorm en stijl. Kijk maar eens naar de groene tegels hierboven die in visgraat zijn geplaatst. Alles is mogelijk; van groot tot klein en van recht tot rond en zelfs decortegels met een speciale vorm.

In onze badkamerwinkels laten we je graag alle mogelijkheden zien. Met het grootste tegelassortiment van Nederland is er altijd wel een groene tegel die helemaal aansluit bij jouw stijl en wensen.

Een natuurlijke look

Met groen in de badkamer creëer je een echte natuurlijke look. Groen is de kleur van de natuur, en in veel verschillende tinten verkrijgbaar. Hierdoor kan je precies de kleur groen kiezen die helemaal past bij waar jij je goed bij voelt. Wil je een natuurlijk gevoel in de badkamer laten ontstaan? Kies dan voor tinten groen die mooi te combineren zijn met planten. Door deze mooi op elkaar af te stemmen, vormen de groene kleuren in de badkamer een prachtige eenheid met de natuurlijke elementen. Wil je wel groen in de badkamer, maar niet direct in de tegels of badkamermeubels? Kies dan voor mooie planten die geschikt zijn voor de badkamer en voor groene badkameraccessoires. Door hiernaast voor natuurlijke tinten en materialen te kiezen, creëer je alsnog een prachtige natuurlijke badkamer mét groen.

Natuurlijke badkamer groen

Jouw groene badkamer kopen bij Kitchen4All

Ben jij op zoek naar een groene badkamer of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan vooral eens vrijblijvend langs in een van onze vele badkamerwinkels. Hier vind je veel verschillende badkameropstellingen, die je ter inspiratie voor jouw groene badkamer kunt gebruiken. Als je een gratis afspraak inplant, weet je zeker dat onze adviseur alle tijd voor je heeft om je al onze materialen, tegels en badkamermeubels te laten zien. We maken een gratis 3D-ontwerp van jouw groene badkamer zodat jij mooi in beeld krijgt hoe jouw groene badkamer eruit komt te zien. Pas daarna beslis jij of je deze groene badkamer wil kopen. Je zit dus nergens aan vast! Plan jouw adviesgesprek via deze pagina of kom eens langs in een van onze winkels. Je bent van harte welkom!

Plan jouw gratis adviesgesprek