Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Japandi badkamer

Japandi is een nieuwe stijl die je steeds vaker gaat zien. De Japandi stijl is een combinatie van de Japanse stijl en de Scandinavische stijl. De Japanse stijl is donker en heeft verschillende contrasten. De Scandinavische stijl is licht met pasteltinten en daar gaat het om minimalisme. De Japandi stijl heeft dus het contrast tussen licht en donker. Japandi badkamer straalt daarom ook rust en minimalisme uit.

Japandi badkamer (header)

Japandi badkamer inrichten

Wil je graag een badkamer in de Japandi stijl? Ga dan voor zachte tinten in jouw badkamer met natuurlijke materialen en donkere accenten. Denk bij het uitzoeken van jouw Japandi badkamer dat het rust moet uitstralen. Dus zorg ervoor dat jouw badkamer niet te vol is ingedeeld. Neem een mooi groot badmeubel waar je al jouw overige badkamerspulletjes netjes in op kan bergen. Zodat je alleen de spullen ziet liggen in jouw badkamer die echt nodig zijn. Hiermee straal je dus de rust en minimalisme uit die je wilt hebben in een Japandi badkamer. Neem een lichte kleur voor een rustige basis, maar kies donkere accenten en kies voor kleurrijke details.

Japandi badkamers
Japandi badmeubel

Verschillende combinaties

Bij een Japandi badkamer kan je verschillende combinaties maken. Denk aan een lichte kleur als basis kleur en kies voor donkere accenten. Als je de basiskleur uit gaat kiezen, kies dan voor lichte tinten zoals bijvoorbeeld pastel tinten. Je kunt deze kleuren mooi combineren met houtkleur of met zwart. Goudkleurige accenten in jouw Japandi badkamer is ook hele mooi, bijvoorbeeld goudkleurige kranen zorgen ervoor dat het luxe uitstraalt. Kies bij een Japandi badkamer voor verschillende materialen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan een houten badmeubel met een natuurstenen wastafel en doe daar een mooie ronde of ovale spiegel boven. Of ga voor een beige kleur op de muren met een houten badmeubel en wit sanitair. Accessoires zijn bij een badkamer in de Japandi stijl belangrijk ! Denk hierbij aan mooie kleuren van je handdoeken, maar ook planten of bijvoorbeeld graan stengels in een mooie vaas zijn ook heel mooi. Maar houd je accessoires wel simpel.

Combineren met andere stijlen

Een Japandi badkamer kan je combineren met verschillende badkamerstijlen. Denk bijvoorbeeld aan de luxe badkamer. Een luxe badkamer wordt luxe door de productkeuze en de combinatie hiervan. Wil je dus graag een Japandi badkamer en de luxe badkamer combineren, dan is dat de plek waar je helemaal tot rust kan komen na een lange dag werken. De kleuren beige met bruin en goud komen hier heel mooi naar voren. Wil je Japandi badkamer combineren met een marmerlook badkamer dan kan dat natuurlijk ook. Door marmerlook te gebruiken in de badkamer krijgt jouw badkamer gelijk een luxe sfeer en uitstraling. Als je deze twee badkamerstijlen wilt combineren is het aan te raden om het te combineren met de kleur bruin en houtlook. De Japandi badkamer kan je ook combineren met de moderne badkamer. Je kan namelijk met deze stijl alle kanten op. Je kan bij deze stijl bijvoorbeeld kiezen voor de basiskleur grijs, met houtlook badmeubel, zwart sanitair en beige accessoires.

Japandi stijl badkamer

Jouw Sani4All

Wil je graag een nieuwe badkamer in de Japandi stijl? Je kunt verschillende combinaties maken in de Japandi stijl. Wil je graag weten wat de mogelijkheden hier in zijn? Kom dan eens langs bij een van onze winkels en laat je inspireren. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van jullie droombadkamer. Maak een vrijblijvende afspraak en wij staan voor je klaar met een kopje koffie of thee.

Maak een afspraak