Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Spiegels: wat zijn de laatste trends?

Een spiegel mag niet ontbreken in de badkamer. Een badkamerspiegel wordt dagelijks gebruikt voor de persoonlijke verzorging. Denk aan het doen van je haren, het aanbrengen van de make-up en om jezelf te scheren. De badkamerspiegels zijn er in diverse soorten en formaten. Voor iedere badkamer is er dus een geschikt model te vinden. Maar welke soorten badkamerspiegels zijn er allemaal op de markt naast de bekende ronde en ovale spiegels? En wat zijn de laatste trends? Wij leggen het graag uit.

Spiegels badkamer

Verlichting

Je hebt tegenwoordig spiegels zonder en mét verlichting. Badkamerspiegels met verlichting zijn praktisch, maar geven het ook sfeer. Zo is het mogelijk dat je verlichting kiest die je boven de spiegel plaatst, maar is het tegenwoordig heel modern om deze verlichting geïntegreerd te hebben in een spiegelpaneel. Ingebouwd dus. Maar ook om een thema als duurzaamheid kun je tegenwoordig niet heen. Vandaar dat er een heleboel varianten met ledverlichting zijn. Het is zuinig in gebruik en is ook nog eens van uitstekende kwaliteit.

Ovale spiegel

Ovale spiegel

Spiegel met verlichting

Verlichting + vergrootspiegel

Spiegel ledverlichting

Directe en indirecte ledverlichting 

Radio

Maar de techniek gaat alsmaar verder. Wist je dat er ook badkamerspiegels met ingebouwde radio zijn? Met een audiosysteem kun je muziek naar de speakers achter de spiegel streamen. We weten het: het is wat luxe. Maar hoe fijn is het als je ’s ochtends rustig de dag kunt beginnen met een heerlijk muziekje onder de douche of in bad?

Verwarming

Ook is het mogelijk dat je kiest voor een badkamerspiegel met verwarming. De spiegel blijft daardoor op temperatuur. Hiermee is de spiegel na een hete douchebeurt niet meer beslagen en kun je direct je haar stijlen of de make-up aanbrengen. Ideaal toch? Modern, luxe, maar vooral erg effectief.

Bezoek onze winkel

Ben je dus op zoek naar een spiegel voor in jouw badkamer? Kom dan gerust eens langs bij een van onze winkels bij jou in de buurt! Wij hebben een ruim assortiment aan praktische, maar stijlvolle badkamerspiegels in diverse maten en soorten. De keuzemogelijkheden zijn ontzettend groot. Wij denken graag met jou mee, en vertalen jouw wensen en budget graag in een prachtig totaalplaatje, inclusief een bijpassende badkamerspiegel.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder

Inrichten seniorenbadkamer

Alles over het inrichten van een seniorenbadkamer

Lees verder

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder