Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamerplafonds

Met een nieuw badkamerplafond maak je jouw badkamer pas echt compleet. Want je zou het misschien niet verwachten, maar het plafond heeft veel invloed op de stijl en uitstraling van jouw nieuwe badkamer. Met een strak wit plafond met ledspots creëer je toch een heel andere ruimte dan met een verouderd plafond dat niet helemaal wit meer is. Wil je graag meer weten over onze badkamerplafonds? Lees dan snel verder óf laat je informeren bij een van onze badkamerwinkels.

MDF-plafond

Waarom moet je het badkamerplafond vervangen?

Als je op zoek gaat naar een nieuwe badkamer, is het plafond vaak niet een van de eerste badkamer toebehoren die je uitzoekt. Sterker nog, er wordt heel vaak niet aan gedacht. Toch is het vaak wel nodig om het badkamerplafond te vervangen. In een badkamer heb je veel last van vocht en door de jaren heen wordt het plafond vaak slechter. Je kunt last krijgen van schimmelvorming, wat niet goed is voor je gezondheid. Ook kan het voorkomen dat er slechte plekken in het plafond komen en het niet meer waterdicht is. Redenen genoeg om je badkamerplafond dus te vervangen!

Ledspots MDF-plafond

Vind de toebehoren voor jouw droombadkamer

Badkamerspiegels

Badkamerspiegels

Accessoires

Accessoires

Twee soort badkamerplafonds

Omdat je in de badkamer veel te maken krijgt met vocht, is het natuurlijk heel belangrijk dat een badkamerplafond daar tegen bestand is. Daarom bieden we bij Sani4All alleen materialen die bestand zijn tegen vocht en bovendien van hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment badkamerplafonds bestaat uit twee verschillende materialen:

MDF-plafond met ledspots

1. MDF-plafond

Een MDF-plafond bestaat uit meerdere platen die over het bestaande plafond heen geplaatst kunnen worden. Wanneer je dus niet het hele plafond eruit wil breken, biedt dit een goede optie. MDF is in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar en dus perfect af te stemmen op je nieuwe badkamer. Het kleine nadeel van een MDF-plafond is dat deze door de naden net wat minder strak oogt dan een spanplafond. Maar dit kun je eenvoudig verhelpen door het plafond te laten stucen.

Spanplafond

Spanplafond

Een spanplafond is een doek dat gespannen wordt tussen de muren van de ruimte. Het plafond bestaat dus uit één element, waardoor het een zeer strakke afwerking heeft. Ook spanplafonds zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het nadeel van een spanplafond is dat deze toch wat kostbaarder zijn dan een MDF-plafond.

Onze merken

Altijd de beste keus

Magnum
Xenz
Sunshower
Brauer
Geberit
Grohe
TECE
Thebalux
Villeroy & Boch
Blaauw Sanitair
Primabad
KS Plafonds
Instamat

De montage van een badkamerplafond

We snappen dat je er niet op zit te wachten om zelf jouw badkamerplafond te monteren. We bieden bij Sani4All een volledige montageservice aan, waarbij we ook jouw nieuwe plafond monteren. Dat betekent dat we dus ook de voorbereidende werkzaamheden uit handen nemen. Wanneer nodig demonteren we het oude plafond en treffen we de voorbereidingen voor het plaatsen van het nieuwe plafond. Mocht je voor een plafond gaan met ledverlichting en/of ventilatie, verzorgen we ook daarvan de montage. We kunnen dus jouw nieuwe badkamer tot in de puntjes monteren!

Monteren badkamerplafond

Bekijk de badkamers van onze klanten

en laat je inspireren

Badkamerplafonds in allerlei kleuren

Badkamerplafonds in verschillende kleuren en stijlen

Een badkamerplafond maakt je badkamer helemaal af. Het is dan wel zo fijn dat je nieuwe plafond ook past bij de badkamerstijl die je voor ogen hebt. Daarom zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar. Wanneer je echt voor een luxe badkamer wil gaan, is een wit plafond met ledspots bijvoorbeeld een goede keuze. Of ga je liever voor een wat modernere en industriëlere badkamer? We bieden ook zwarte plafonds aan, welke perfect bij deze badkamerstijlen passen. Daarnaast hebben we ook plafonds in een crème, zilvergrijs en bieden we zowel een matte als hoogglans afwerking. Voor iedere badkamerstijl bieden we dus wel een geschikt badkamerplafond!

Complete ontzorging bij Sani4All

We kunnen bij Sani4All dus je volledige badkamer monteren en nemen deze zorgen graag voor je uit handen. We zijn er bij Sani4All namelijk om je compleet te ontzorgen. Dit doen we niet alleen door de badkamer voor je te monteren, we beginnen hier al in de winkel mee. Daar staan onze adviseurs namelijk voor je klaar om jou te helpen bij het samenstellen van jouw droombadkamer. Ze brengen je wensen in kaart, voorzien je van advies en maken een gratis 3D-ontwerp voor je. Zo weet je zeker hoe jouw nieuwe badkamer eruit gaat komen te zien. Ook daar hoef je je dus geen zorgen over te maken!

Bezoek een van onze badkamerwinkels

Wil je graag weten welk plafond geschikt is voor jouw nieuwe badkamer? Breng dan een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Daar word je ontvangen door een van onze adviseurs die je aan de hand van jouw wensen en de situatie precies kan vertellen wat het ideale badkamerplafond voor jouw badkamer is. Maak snel een gratis en vrijblijvende afspraak en kom langs!

Plan jouw adviesafspraak