Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Toilet inspiratie

Een toilet vervangen doe je natuurlijk niet dagelijks, maar het moment komt dat je eraan moet geloven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar toilet tegels of decoratie inspiratie? Dan kan je onze blogs lezen. Hierin benoemen we de laatste trends en geven we je tips! Elk toilet is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat is ook goed te zien in de opgeleverde toiletten bij onze klanten.

Toilet inspiratie: Opgeleverde toiletten

Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met hun nieuwe toilet. We hebben van onze klanten foto’s ontvangen van hun droom toilet. De persoonlijke stijl is hierin goed terug te zien: van klassieke toiletten tot en met moderne toiletten met mat zwarte accessoires. Doe niet alleen inspiratie op voor je toilet zelf, maar ook voor de accessoires en de tegels.

Naar overzicht

Laatste trends & nieuws

Meer trends

ideale badkamerindelingen

De ideale badkamerindeling

September 2023 - De ideale badkamerindeling. Wat is nou eigenlijk de ideale badkamerindeling? Elke badkamer is anders, maar ook is ieder gezin anders. De ideale badkamerindeling is dus voor iedereen anders. In deze blog geven we wat tips voor de indeling van de badkamer.

Lees verder

Ventileren van je badkamers

Tips voor het ventileren van je badkamer

September 2023 - Tips voor het ventileren van je badkamer. Het ventileren van je badkamer is heel belangrijk? Waarom is het zo belangrijk? In deze blog vertellen we waarom je de badkamer moet ventileren en hoe je dit kan doen.

Lees verder

Tegelinspiratie voor jouw badkamer (1)

Tegelinspiratie voor jouw badkamer

Augustus 2023 - Tegelinspiratie voor jouw badkamer. Er zijn veel soorten tegels, maar welke tegels zijn er nou eigenlijk? Welke tegels passen er bij jouw stijl? Wil je graag meer weten over verschillende soorten tegels? Lees dan deze blog!

Lees verder

Ga zelf aan de slag

Genoeg toiletinspiratie opgedaan? Je kan er voor kiezen om jouw wensen en afmetingen aan ons door te geven, wij verrassen je dan met een compleet toilet design. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met onze badkamerplanner. We hebben een speciale tool waarin je gemakkelijk zelf je nieuwe wc in 3D kan ontwerpen. Door deze planner krijg je een mooi beeld van je nieuwe toilet en daarnaast kan je makkelijk je wensen hierin integreren. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een groot of klein toilet! Heb je een afspraak gemaakt? Neem dan je 3D ontwerp mee naar een van onze winkels. Daar kan een adviseur je voorzien van een persoonlijk advies om je droom toilet te realiseren.

Complete toiletten

Laat je inspireren

Persoonlijk toilet advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze toiletten? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4All biedt badkamers en toiletten voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete toilet. Samen gaan we op zoek naar jouw droomtoilet!