&noscript=1 />

Toilet inspiratie

Een toilet vervangen doe je natuurlijk niet dagelijks, maar het moment komt dat je eraan moet geloven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar toilet tegels of decoratie inspiratie? Dan kan je onze blogs lezen. Hierin benoemen we de laatste trends en geven we je tips! Elk toilet is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat is ook goed te zien in de opgeleverde toiletten bij onze klanten.

Toilet inspiratie: Opgeleverde toiletten

Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met hun nieuwe toilet. We hebben van onze klanten foto’s ontvangen van hun droom toilet. De persoonlijke stijl is hierin goed terug te zien: van klassieke toiletten tot en met moderne toiletten met mat zwarte accessoires. Doe niet alleen inspiratie op voor je toilet zelf, maar ook voor de accessoires en de tegels.

Behandel je toilet als een mini-badkamer, hetzelfde als deze klant heeft gedaan! De combinatie van mat zwarte accessoires en de houtlook tegels geven het toilet een prachtige moderne uitstraling.

Dit is het ultieme bewijs dat ook een toilet erg praktisch en fijn kan zijn. Niet alle toiletten zijn groot, doe bij dit opgeleverde werk inspiratie op voor je kleine toilet. In dit toilet is er bijvoorbeeld voor grote tegels gekozen, dit zorgt ervoor dat je toilet groter lijkt!

Zelfs in het kleinste kamertje van dit huis is over alle details nagedacht!  De betonlooktegels in combinatie met de houtlook vloertegels geven het toilet een strakke, maar warme look.

De laatste toilet trends en tips uitgelicht

Wc inspiratie. Wil je de laatste trends in je toilet? Of ben je op zoek naar tips om je toilet in te richten. Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste toilet trends en tips en laat je inspireren! We hebben een aantal toilet trends en tips hieronder voor je uitgelicht. Ook hebben we hier een aantal badkamer trends en tips aan toegevoegd, deze zijn ook bruikbaar voor je toilet!

Wand tegels banner

Verschillende toiletten

Maart 2021 – Toiletten heb je in alle soorten en maten. Maar waar let je op bij het uitzoeken van een nieuw toilet? Wij zetten het op een rijtje!

SANI4ALL badkamers HQ0402rechthoek

Spiegels: wat zijn de laatste trends?

September 2020 – Wat zijn de laatste trends op het gebied van spiegels? Wij laten het graag zien!

Wellness badkamer | Sani4all

Grootste aanbod badkamertegels

Februari 2021 – Op zoek naar mooie tegels? Naast een ruim aanbod complete badkamers en sanitair, heeft Sani4all het grootste tegelassortiment van Nederland.

groene badkamer

Tip: de mooiste kleuren voor in de badkamer

Februari 2021 – De mooiste badkamers hebben een eigen persoonlijke touch door uniek kleur en materiaalgebruik. Maar wat zijn de mooiste kleuren voor een badkamer?

 

Ga zelf aan de slag

Genoeg toiletinspiratie opgedaan? Je kan er voor kiezen om jouw wensen en afmetingen aan ons door te geven, wij verrassen je dan met een compleet toilet design. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met onze badkamerplanner. We hebben een speciale tool waarin je gemakkelijk zelf je nieuwe wc in 3D kan ontwerpen. Door deze planner krijg je een mooi beeld van je nieuwe toilet en daarnaast kan je makkelijk je wensen hierin integreren. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een groot of klein toilet! Heb je een afspraak gemaakt? Neem dan je 3D ontwerp mee naar een van onze winkels. Daar kan een adviseur je voorzien van een persoonlijk advies om je droom toilet te realiseren.

Maak je eigen 3D ontwerp
3d ontwerp sani4all

Toilet inspiratie: Bekijk onze complete toiletten

Met de hulp van onze adviseurs stellen we samen een complete badkamer voor je samen. Wij bieden toilet inspiratie voor complete toiletten voor iedereen en zorgen er voor dat je straks zorgeloos kan genieten van jouw nieuwe toilet.

Persoonlijk toilet advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze toiletten? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamers en toiletten voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete toilet. Samen gaan we op zoek naar jouw droomtoilet!

1