Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Toilet inspiratie

Een toilet vervangen doe je natuurlijk niet dagelijks, maar het moment komt dat je eraan moet geloven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar toilet tegels of decoratie inspiratie? Dan kan je onze blogs lezen. Hierin benoemen we de laatste trends en geven we je tips! Elk toilet is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat is ook goed te zien in de opgeleverde toiletten bij onze klanten.

Toilet inspiratie: Opgeleverde toiletten

Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met hun nieuwe toilet. We hebben van onze klanten foto’s ontvangen van hun droom toilet. De persoonlijke stijl is hierin goed terug te zien: van klassieke toiletten tot en met moderne toiletten met mat zwarte accessoires. Doe niet alleen inspiratie op voor je toilet zelf, maar ook voor de accessoires en de tegels.

Naar overzicht

Laatste trends & nieuws

Meer trends

Badkamer onder een schuin dak (2)

Badkamer onder een schuin dak, hoe vind je toch de perfecte indeling?

Maart 2023. - Een badkamer met een schuin dak. Dit kan een uitdaging zijn, maar wij weten uit eigen ervaring dat je een prachtige badkamer kan maken!

Lees verder

Voor en nadelen douchebad

De voor- en nadelen van een douchebad

Maart 2023 - Niet iedere badkamer leent zich voor een bad. Maar daar is een oplossing voor: een douchebad. Ben je benieuwd of een douchebad de oplossing voor jou is? Lees dan snel verder. We hebben namelijk alle voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Lees verder

Natuurlijke badkamer moodboard

Zo richt je een natuurlijke badkamer in

Een natuurlijke badkamer spreekt veel mensen aan. Niet gek; een natuurlijke look in de badkamer creëert een rustgevend gevoel en geeft vaak een warm, huiselijk gevoel. Wil jij ook een natuurlijke badkamer, of natuurlijke elementen in je badkamer? Dan geven we je graag een aantal tips voor het inrichten van jouw natuurlijke badkamer.

Lees verder

Ga zelf aan de slag

Genoeg toiletinspiratie opgedaan? Je kan er voor kiezen om jouw wensen en afmetingen aan ons door te geven, wij verrassen je dan met een compleet toilet design. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met onze badkamerplanner. We hebben een speciale tool waarin je gemakkelijk zelf je nieuwe wc in 3D kan ontwerpen. Door deze planner krijg je een mooi beeld van je nieuwe toilet en daarnaast kan je makkelijk je wensen hierin integreren. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een groot of klein toilet! Heb je een afspraak gemaakt? Neem dan je 3D ontwerp mee naar een van onze winkels. Daar kan een adviseur je voorzien van een persoonlijk advies om je droom toilet te realiseren.

Complete toiletten

Laat je inspireren

Persoonlijk toilet advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze toiletten? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4All biedt badkamers en toiletten voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete toilet. Samen gaan we op zoek naar jouw droomtoilet!