Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sunshower

Met een Sunshower kan je de positieve effecten van zonlicht ervaren tijdens jouw dagelijkse doucheritueel. Sani4All heeft verschillende sunshowers, in verschillende maten en plaatsingen. Wanneer je vaak gebruik maakt van het product, gaat je lichaam wennen aan de nieuwe dagelijkse hoeveelheid aan zonlicht, waardoor je lichaam het hele jaar een mooie kleur heeft. Bezoek eens onze showroom om inspiratie op te doen voor jouw Sunshower!

Hoe werkt de Sunshower?

Bij de Sunshower wordt er gebruikt gemaakt van een combinatie van verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht. De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, waardoor rug-, nek- en reumatische klachten en bovendien spierpijn verminderen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een verbeterd immuunsysteem, verhoogt het energieniveau en geeft je een gezonde teint.

Sunshower voor soepele spieren en gewrichten

Zonlicht zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal functioneert. Dat maakt het een onmisbare bron van energie voor iedereen. Sunshower brengt deze energie jouw badkamer in. Zo biedt het infrarode licht van onze producten een weldadig gevoel en warme ontspanning. De warmte van het infrarode licht dringt diep door in de huid en stimuleert de bloedsomloop. Deze versnelde stofwisseling zorgt ervoor dat spieren beter doorbloed zijn en dit maakt ze soepel. Hierdoor neemt ook de gewrichtspijn af. Deze aangename warmte zorgt voor optimale ontspanning.

Sunshower tegen reumatische klachten

Maak de positieve effecten van zonlicht onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel. Het zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal functioneert. Spier- en gewrichtsaandoeningen zijn veel voorkomende klachten. Het verwarmende infrarood licht dringt diep door in de huid geeft een ontspannend effect. Door de verbeterde bloedsomloop neemt de spierspanning en gewrichtspijn af. Met als resultaat een positieve uitwerking op reumatische klachten.

Laag gedoseerd UV-licht

Een groot deel van de bevolking (70%) in Nederland heeft in de winter een vitamine D tekort. Vitamine D krijgt je 80% uit zonlicht en 20% uit voeding. Van oktober tot en met april is het zonlicht op het noordelijk halfrond onvoldoende sterk om via de huid voldoende vitamine D aan te kunnen maken. Bij het gebruik van het laag gedoseerde UV-licht van de Sunshower wordt in de winter, bij minimaal 30 minuten per week, een verdubbeling van het vitamine D niveau bereikt. De natuurlijke aanmaak van vitamine D zorgt voor een verhoging van de weerstand, bevordert de calciumopname en draagt bij aan de ontwikkeling en het behoud van de spierfunctie. Bovendien kan Sunshower de huid op een verantwoorde manier voorbereiden op de zomerzon.

Koop je Sunshower bij Sani4All

Wij hebben in ons assortiment half-body sunshowers en full-body sunshowers. Half-body sunshowers belichten de helft van het lichaam, full-body sunshowers het hele lichaam. Wil jij de werking van onze sunshowers in levenden lijve meemaken? Of wil jij een sunshower kopen? Kom dan langs in een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs willen je graag alles uitleggen over onze sunshowers, zoals specificaties en voordelen. Bovendien kan je zelf de warmtestralen van onze sunshowers ervaren in de winkels. Ben je op zoek naar een ander wellness product? Geen probleem. Wij hebben naast sunshowers, ook regendouches en whirlpoolbaden waarmee jij het optimale wellnessgevoel kunt creëren.

Afspraak maken