&noscript=1 />

Sunshower

Met een Sunshower kan je de positieve effecten van zonlicht ervaren tijdens jouw dagelijkse doucheritueel. Sani4all heeft verschillende sunshowers, in verschillende maten en plaatsingen. Wanneer je vaak gebruik maakt van het product, gaat je lichaam wennen aan de nieuwe dagelijkse hoeveelheid aan zonlicht, waardoor je lichaam het hele jaar een mooie kleur heeft. Bezoek eens onze showroom om inspiratie op te doen voor jouw Sunshower!

Hoe werkt de Sunshower?

Bij de Sunshower wordt er gebruikt gemaakt van een combinatie van verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht. De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, waardoor rug-, nek- en reumatische klachten en bovendien spierpijn verminderen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een verbeterd immuunsysteem, verhoogt het energieniveau en geeft je een gezonde teint.

Sunshower_Main visual_licht_web

Sunshower voor soepele spieren en gewrichten

Zonlicht zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal functioneert. Dat maakt het een onmisbare bron van energie voor iedereen. Sunshower brengt deze energie jouw badkamer in. Zo biedt het infrarode licht van onze producten een weldadig gevoel en warme ontspanning. De warmte van het infrarode licht dringt diep door in de huid en stimuleert de bloedsomloop. Deze versnelde stofwisseling zorgt ervoor dat spieren beter doorbloed zijn en dit maakt ze soepel. Hierdoor neemt ook de gewrichtspijn af. Deze aangename warmte zorgt voor optimale ontspanning.

Sunshower tegen reumatische klachten

Maak de positieve effecten van zonlicht onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel. Het zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal functioneert. Spier- en gewrichtsaandoeningen zijn veel voorkomende klachten. Het verwarmende infrarood licht dringt diep door in de huid geeft een ontspannend effect. Door de verbeterde bloedsomloop neemt de spierspanning en gewrichtspijn af. Met als resultaat een positieve uitwerking op reumatische klachten.

web

Laag gedoseerd UV-licht

Een groot deel van de bevolking (70%) in Nederland heeft in de winter een vitamine D tekort. Vitamine D krijgt je 80% uit zonlicht en 20% uit voeding. Van oktober tot en met april is het zonlicht op het noordelijk halfrond onvoldoende sterk om via de huid voldoende vitamine D aan te kunnen maken. Bij het gebruik van het laag gedoseerde UV-licht van de Sunshower wordt in de winter, bij minimaal 30 minuten per week, een verdubbeling van het vitamine D niveau bereikt. De natuurlijke aanmaak van vitamine D zorgt voor een verhoging van de weerstand, bevordert de calciumopname en draagt bij aan de ontwikkeling en het behoud van de spierfunctie. Bovendien kan Sunshower de huid op een verantwoorde manier voorbereiden op de zomerzon.

Koop je Sunshower bij Sani4all

Wij hebben in ons assortiment half-body sunshowers en full-body sunshowers. Half-body sunshowers belichten de helft van het lichaam, full-body sunshowers het hele lichaam.Wil jij de werking van onze sunshowers in levende lijve meemaken? Of wil jij een sunshower kopen? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Onze deskundige adviseurs willen je graag alles uitleggen over onze sunshowers, zoals specificaties en voordelen. Bovendien kan je zelf de warmtestralen van onze sunshowers ervaren in de showrooms. Ben je op zoek naar een ander wellness product? Geen probleem. Wij hebben naast sunshowers, ook regendouches en whirlpoolbaden waarmee jij het optimale wellness gevoel kunt creëren.

man_Sunshower_UV_HR_NEW_LICHTweb
1