Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamerspecialist: onze voordelen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer wil je graag terecht kunnen bij een betrouwbare en ervaren badkamerspecialist. Daarvoor ben je bij Sani4All aan het goede adres. We staan namelijk bij onze badkamerwinkels voor je klaar om jou te adviseren en samen met jou je droombadkamer samen te stellen. Wil je graag weten welke voordelen wij als badkamerspecialist nog meer bieden? Lees dan snel verder.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht van onze badkamerspecialisten

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer doe je niet iedere dag. We snappen dan ook heel goed dat je daar graag wat advies en hulp bij zou willen ontvangen. Daarom hebben we persoonlijke aandacht bij Sani4All hoog in het vaandel staan! Wanneer je een afspraak maakt bij een van onze badkamerwinkels word je ontvangen door een van onze badkamerspecialisten die alle tijd hebben om je te voorzien van advies. Ze beginnen met een korte kennismaking om zo je wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Zo kunnen we je nieuwe badkamer volledig op jou afstemmen. 

Jarenlange ervaring
Persoonlijke aandacht bij Sani4All

Jarenlange ervaring

We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen en al onze badkamers zijn dan ook maatwerk. Ongeacht de stijl, kleur of materiaal waar je naar op zoek bent, we bieden het allemaal. Bovendien bieden we ook voor ieder budget een prachtige badkamer. Om jouw perfecte badkamer te creëren hebben onze badkamerspecialisten allemaal jarenlang ervaring. Zij kunnen je hierdoor altijd voorzien van een eerlijk en deskundig advies. Niet alleen onze badkamers zijn dus maatwerk, ook het advies wordt volledig op jou aangepast. Omdat zij al vele badkamers hebben ontworpen en opgeleverd, weten zij precies hoe ze van jouw wensen een droombadkamer kunnen maken!

Het opdoen van badkamer inspiratie

Als je jouw nieuwe badkamer gaat samenstellen wil je natuurlijk eerst badkamer inspiratie opdoen. En ook dat bieden we bij Sani4All! Je kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen bij onze binnenkijkers. Daar vind je allerlei verschillende badkamers met allemaal een andere stijl, kleur en materiaal. Maar ook in de winkel bieden we je badkamer inspiratie aan. Er staan diverse badkamers opgesteld die allemaal net even anders zijn. Daarnaast bieden we van iedere kraan, meubel en tegel een staal. Zo kun je precies zien wat er mogelijk is bij de badkamerspecialist Sani4All.

Badkamer inspiratie bij Sani4All

Laat je inspireren

door onze prachtige binnenkijkers

Gratis 3D-ontwerp

Ontvang een gratis 3D-ontwerp

Nadat we je voorzien hebben van een deskundig advies, maken we een gratis 3D-ontwerp voor je. Het ontwerp geeft precies weer hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Zo kun je zien of dit de droombadkamer is die je voor ogen hebt. Ben je toch niet helemaal tevreden? Of wil je bijvoorbeeld het verschil zien tussen twee tegels? Dan is dit geen probleem! Onze badkamerspecialisten passen namelijk het ontwerp net zo vaak aan totdat jij echt helemaal tevreden bent. Je hoeft natuurlijk ook niet direct een beslissing te maken. We bieden je namelijk voldoende bedenktijd om eens rustig na te denken over je nieuwe badkamer.

Montageservice bij de badkamerspecialist

Na de aankoop van de badkamer moet deze natuurlijk ook nog gemonteerd worden. Dit is best wel een precisiewerkje waardoor we heel goed snappen dat je dit liever uitbesteed. Daarom bieden we bij Sani4All montageservice aan, waarbij we de volledige montage voor je verzorgen. Dit betekent dat we de badkamer tot in de puntjes voor je monteren. We werken alleen samen met ervaren monteurs die al vele badkamers hebben gemonteerd. Door deze ervaring weten zij precies hoe ze jouw badkamer perfect moeten monteren.

Badkamermontage

Altijd een winkel in de buurt

Als je op zoek gaat naar een badkamerspecialist voor het uitzoeken van een nieuwe badkamer, is het natuurlijk wel fijn dat deze in de buurt zit. Om ervoor te zorgen dat we echt iedereen van een droombadkamer kunnen voorzien, zijn onze winkels door heel Nederland verspreid. Hierdoor is er vrijwel altijd een winkel in de buurt. Bovendien zijn onze winkels goed bereikbaar, je bent er dus zo!

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je graag een bezoek brengen aan een van onze badkamerwinkels? Plan dan heel eenvoudig een afspraak in. Deze afspraak is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. In de winkel word je ontvangen door een van onze badkamerspecialisten. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan zij samen met jou je nieuwe badkamer realiseren.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Vloerverwarming

Alles over vloerverwarming in de badkamer

Lees verder

Montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Schoonmaken badkamer (1)

Stappenplan voor het schoonmaken van je badkamer

Lees verder

Populaire badkamerstijlen

De populaire badkamerstijlen van het moment

Lees verder