Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamerspecialist: onze voordelen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer wil je graag terecht kunnen bij een betrouwbare en ervaren badkamerspecialist. Daarvoor ben je bij Sani4All aan het goede adres. We staan namelijk bij onze badkamerwinkels voor je klaar om jou te adviseren en samen met jou je droombadkamer samen te stellen. Wil je graag weten welke voordelen wij als badkamerspecialist nog meer bieden? Lees dan snel verder.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht van onze badkamerspecialisten

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer doe je niet iedere dag. We snappen dan ook heel goed dat je daar graag wat advies en hulp bij zou willen ontvangen. Daarom hebben we persoonlijke aandacht bij Sani4All hoog in het vaandel staan! Wanneer je een afspraak maakt bij een van onze badkamerwinkels word je ontvangen door een van onze badkamerspecialisten die alle tijd hebben om je te voorzien van advies. Ze beginnen met een korte kennismaking om zo je wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Zo kunnen we je nieuwe badkamer volledig op jou afstemmen. 

Jarenlange ervaring
Persoonlijke aandacht bij Sani4All

Jarenlange ervaring

We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen en al onze badkamers zijn dan ook maatwerk. Ongeacht de stijl, kleur of materiaal waar je naar op zoek bent, we bieden het allemaal. Bovendien bieden we ook voor ieder budget een prachtige badkamer. Om jouw perfecte badkamer te creëren hebben onze badkamerspecialisten allemaal jarenlang ervaring. Zij kunnen je hierdoor altijd voorzien van een eerlijk en deskundig advies. Niet alleen onze badkamers zijn dus maatwerk, ook het advies wordt volledig op jou aangepast. Omdat zij al vele badkamers hebben ontworpen en opgeleverd, weten zij precies hoe ze van jouw wensen een droombadkamer kunnen maken!

Gratis 3D-ontwerp

Wanneer je inspiratie nodig hebt voor jouw nieuwe badkamer, is hiervan genoeg te vinden in onze showrooms. Maar hoe vallen al die badkamermeubels en -accessoires uit in jouw badkamer? Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om hier een voorstelling van te maken. Daarom kun je bij ons gratis een 3D-ontwerp van jouw badkamer maken. Vul de afmetingen van jouw badkamer in, en richt gemakkelijk jouw badkamer in onze online omgeving in. Liever een ontwerp op maat laten maken? Dat kan natuurlijk ook! Onze specialisten inventariseren jouw badkamerwensen en maken een ontwerp op maat. Dat is pas mooi meegenomen.

Complete badkamers

Bij het inrichten van een nieuwe badkamer kan het fijn zijn om complete badkamers te bekijken, in plaats van de losse onderdelen. Daarom bieden wij als badkamerspecialist ook complete badkamers aan. Zo kun je verschillende stijlen en invullingen met elkaar vergelijken, om zo tot het ideale badkamerontwerp te komen. Onze deskundige adviseurs zullen met jou meekijken en adviseren als het gaat om bijvoorbeeld budget of praktische zaken. Uiteraard verzorgen wij het complete ontwerp tot aan de afwerking van jouw nieuwe badkamer.

Het maximale uit jouw badkamerbudget

Als badkamerspecialist staan wij voor de kwaliteit die wij verkopen. Bij ons vind je daarom alleen producten van de mooiste merken. Alleen maar dure badkamers dus? Zeker niet! Ons doel is om iedereen te voorzien van de perfecte badkamer. Hoe groot je budget ook is. Zo slaagt iedereen bij de badkamerspecialist.

22 locaties van jouw badkamerspecialist

Omdat wij willen dat écht iedereen kan slagen voor zijn of haar droombadkamer, is ons doel om ons zoveel mogelijk door het land te verspreiden. En met 22 landelijke winkels zijn wij aardig op weg. Van Amsterdam tot Zwolle en van Gouda tot Barneveld: onze badkamerspecialisten staan voor jou klaar. Bekijk onze winkels en breng eens een bezoek aan een Sani4All winkel bij jou in de buurt. Als badkamerspecialist staan wij graag voor jou klaar!

Gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Zo stel je een badkamer samen binnen je budget

Lees verder

Gemiddelde afmeting badkamer

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een badkamer

Lees verder

Verrassende ideeën toiletruimtes

Verrassende ideeën voor jouw toiletruimte

Lees verder

Water besparen in badkamer

Tips om water in de badkamer te besparen

Lees verder