Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamerspecialist: onze voordelen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, wil je natuurlijk goed terecht kunnen bij jouw badkamerspecialist. Het is belangrijk dat jouw wensen gehoord worden en dat je het maximale uit jouw ruimte en budget weet te halen. Bij Sani4All staan onze adviseurs graag voor je klaar om jouw zoektocht naar een badkamer zo makkelijk mogelijk maken. Om je hiervan een beeld te geven, sommen we graag een aantal voordelen op van het kopen van een badkamer bij Sani4All.

Badkamerspecialist

1. Persoonlijk advies van jouw badkamerspecialist

Bij Sani4All zal je alleen de beste adviseurs tegenkomen. Zij staan voor jou klaar in het gehele proces. Weet je nog niet precies wat je wil en waar je moet beginnen? Of heb je juist helder voor ogen wat je wensen zijn en ben je gericht op zoek naar een invulling daarvoor? Dan staan onze badkamerspecialisten voor jou klaar! Het is ons doel om iedereen aan de perfecte badkamer te helpen. Wat je stijl of budget ook is. Onze specialisten zijn echte vakmensen met passie voor het vak en denken helemaal met onze klanten mee. Zo weet je dat je met een echte badkamerspecialist te maken hebt.

2. Gratis 3D-ontwerp

Wanneer je inspiratie nodig hebt voor jouw nieuwe badkamer, is hiervan genoeg te vinden in onze showrooms. Maar hoe vallen al die badkamermeubels en -accessoires uit in jouw badkamer? Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om hier een voorstelling van te maken. Daarom kun je bij ons gratis een 3D-ontwerp van jouw badkamer maken. Vul de afmetingen van jouw badkamer in, en richt gemakkelijk jouw badkamer in onze online omgeving in. Liever een ontwerp op maat laten maken? Dat kan natuurlijk ook! Onze specialisten inventariseren jouw badkamerwensen en maken een ontwerp op maat. Dat is pas mooi meegenomen.

3. Complete badkamers

Bij het inrichten van een nieuwe badkamer kan het fijn zijn om complete badkamers te bekijken, in plaats van de losse onderdelen. Daarom bieden wij als badkamerspecialist ook complete badkamers aan. Zo kun je verschillende stijlen en invullingen met elkaar vergelijken, om zo tot het ideale badkamerontwerp te komen. Onze deskundige adviseurs zullen met jou meekijken en adviseren als het gaat om bijvoorbeeld budget of praktische zaken. Uiteraard verzorgen wij het complete ontwerp tot aan de afwerking van jouw nieuwe badkamer.

4. Het maximale uit jouw badkamerbudget

Als badkamerspecialist staan wij voor de kwaliteit die wij verkopen. Bij ons vind je daarom alleen producten van de mooiste merken. Alleen maar dure badkamers dus? Zeker niet! Ons doel is om iedereen te voorzien van de perfecte badkamer. Hoe groot je budget ook is. Zo slaagt iedereen bij de badkamerspecialist.

5. 19 locaties van jouw badkamerspecialist

Omdat wij willen dat écht iedereen kan slagen voor zijn of haar droombadkamer, is ons doel om ons zoveel mogelijk door het land te verspreiden. En met 16 landelijke winkels zijn wij aardig op weg. Van Amsterdam tot Zwolle en van Gouda tot Barneveld: onze badkamerspecialisten staan voor jou klaar. Bekijk onze winkels en breng eens een bezoek aan een Sani4All winkel bij jou in de buurt. Als badkamerspecialist staan wij graag voor jou klaar!

Gratis adviesgesprek

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Radiator in je badkamer

Radiatoren in je badkamer

Lees verder

ideale badkamerindelingen

De ideale badkamerindeling

Lees verder

Ventileren van je badkamers

Tips voor het ventileren van je badkamer

Lees verder

Tegelinspiratie voor jouw badkamer (1)

Tegelinspiratie voor jouw badkamer

Lees verder