Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Beige badkamer

Beige is een kleur die rust en warmte uitstraalt, een ideale kleur voor de badkamer dus. Geen wonder dat we dan ook steeds vaker zien dat er voor een beige badkamer gekozen is. Naast dat deze kleur warmte met zich meebrengt is het ook nog eens een hele veelzijdige kleur. Ben je benieuwd of een beige badkamer iets voor jou is? Je leest het hieronder!

Beige badkamer (1)

De warme uitstraling van een beige badkamer

De kleur beige wil nog weleens verward worden met andere lichte kleuren zoals bijvoorbeeld taupe of lichtgrijs. Maar waar deze kleuren dus meer richting grijs gaan, is beige echt een zandkleur. Beige heeft van zichzelf een hele zachte en warme uitstraling, waardoor beige badkamers vaak een oase van rust zijn. Daarnaast wordt beige vaak gezien als een elegante en chique kleur. De verschillende uitstralingen die beige heeft maakt de kleur dan ook zo veelzijdig.

Beige tegels badkamer
Beige badkamer met wit

Beige toepassen in de badkamer

De kleur beige kun je op vele manieren toepassen in de badkamer. Je kunt natuurlijk voor beige tegels kiezen. Omdat beige zo’n neutrale kleur is, kun je de gehele badkamer bekleden met deze kleur zonder dat de ruimte druk oogt. Sterker nog, je creëert er dan een hele rustige badkamer mee. Je kunt natuurlijk ook een combinatie met andere kleuren tegels, net voor welke uitstraling je wil gaan. Daarnaast bieden we ook meubels en zelfs sanitair aan in de beige kleur. Je kunt dus ook voor een volledig beige badkamer kiezen en daarmee voor een ton-sur-ton badkamer gaan.

Kleuren combineren met beige

Beige heeft een vrij neutrale uitstraling en combineert daardoor goed met vele kleuren. Wanneer je kiest voor een combinatie met een meer opvallende kleur als rood, groen, blauw of rood, kan het voorkomen dat de kleuren wat vloeken. Dit kan vooral gebeuren wanneer je kiest voor een felle tint van een van deze kleuren. Maar dat betekent niet dat deze combinaties niet mogelijk zijn. Donkerblauw of zachtgroen combineren bijvoorbeeld wel heel goed met beige. Daarnaast heb je ook de wat meer neutrale kleuren waarmee je kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan taupe, wit of zwart. Naast verschillende kleuren zijn er ook diverse materialen die goed bij beige passen. Hierbij kun je denken aan marmerlook, betonlook of houtlook.

Trends in een beige badkamer

Beige is natuurlijk al een trendkleur op zich, maar wil je ook graag andere badkamertrends aan je beige badkamer toevoegen? Dat kan! Er zijn namelijk verschillende trends die er perfect bij passen. Denk bijvoorbeeld aan houtlook tegels met reliëf, welke zorgen voor een warme uitstraling. Of kies voor beige tegels in een groot formaat van bijvoorbeeld 80x80 cm of 60x120 cm. Het voordeel van die grote tegels is dat je minder voegen hebt en de badkamer daardoor nog rustiger oogt!

Beige toiletruimte
Beige badkamer zwart

Verschillende badkamerstijlen met beige

De beige kleur zie je bij vele badkamerstijlen terugkomen. Je ziet de kleur bijvoorbeeld veel bij moderne en wellness badkamers voorkomen. Daarnaast past de kleur ook goed bij Scandinavische badkamers, die je kunt samenstellen door te kiezen voor beige tegels en dit te combineren met houtlook meubels en goudkleurige kranen. Of denk aan een luxe badkamer die je kunt creëren door marmerlook tegels met beige tegels en koperkleurige kranen te combineren. Past een landelijke badkamer beter bij je? Met beige kun je ook voor deze stijl kiezen. Ga dan voor beige tegels, houtlook meubels en natuurstenen waskommen. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden!

Beige badkamer samenstellen

Wanneer je een badkamer gaat samenstellen begin je vaak bij het uitzoeken van de tegels van de badkamer. De tegels vormen namelijk de basis van de badkamer en hebben dan ook veel invloed op de stijl en uitstraling ervan. Bij een beige badkamer wordt er vaak gekozen voor beige badkamertegels welke gecombineerd worden met een andere kleur tegels. Nadat je deze combinatie hebt uitgezocht kun je de meubels erbij zoeken. In een beige badkamer kun je bijvoorbeeld voor een warme houtlook kiezen of gaan voor beige meubels. Dan ontbreekt het sanitair en de kranen nog. Het sanitair is bij deze badkamer kleur vaak wit of beige om zo de zachte uitstraling van de kleur te behouden. Je kunt voor vrijwel iedere kleur kraan kiezen en daarmee de badkamer helemaal afmaken!

Montage bij Sani4All

Als je een beige badkamer hebt gekocht, is het aankoopproces eigenlijk nog niet helemaal afgerond. De badkamer moet immers nog bij je worden bezorgd en gemonteerd. Wij zorgen ervoor dat de badkamer bij je thuis wordt bezorgd, jij hoeft alleen maar de deur open te doen! Je kunt de badkamer natuurlijk zelf monteren, maar we snappen heel goed dat je dit liever uitbesteed. Daarom bieden we bij Sani4All volledige montage aan waarbij we de badkamer van A-Z monteren. Zo kun jij straks volledig gaan genieten van je nieuwe badkamer!

Badkamers voor iedereen

We willen bij Sani4All graag badkamers voor iedereen kunnen bieden. Daarom hebben we een zeer ruim assortiment aan merken die allemaal hoogwaardige kwaliteit bieden. Het assortiment bestaat uit zowel A-merken als huismerken, waardoor we voor ieder budget een badkamer kunnen samenstellen. Daarnaast zijn al onze badkamers maatwerk, waardoor we de badkamer volledig op jouw wensen en de mogelijkheden kunnen afstemmen. Er is dus altijd wel een badkamer die bij je past!

Rustige beige toiletruimte

Laat je adviseren

We snappen heel goed dat je bij het uitzoeken van je nieuwe badkamer graag wat hulp en advies wil ontvangen. Daarom staan onze adviseurs in onze badkamerwinkels voor je klaar om je te helpen. Zij voorzien je van advies en een gratis 3D-ontwerp. Ook maken ze samen met jou een rondje door de winkel om samen met jou de kleuren en materialen van je nieuwe badkamer uit te zoeken. We gaan samen jouw droombadkamer realiseren!

Plan een gratis afspraak