Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Beige badkamer

Beige is een kleur die rust en warmte uitstraalt, een ideale kleur voor de badkamer dus. Waar er de afgelopen jaren vaak voor grijs gekozen werd, zien we steeds meer beige terugkomen in de badkamer. Naast dat het een warme kleur is, is het ook een kleur die bij veel verschillende badkamerstijlen past. Wil je weten of een beige badkamer iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Beige badkamer

Kenmerken beige badkamer

De kleur beige wil nog wel eens verward worden met andere kleuren, denk bijvoorbeeld aan taupe. Waar taupe meer naar grijs neigt, is beige echt een zandkleur. We benoemden al dat de kleur rust en warmte uitstraalt, waardoor beige badkamers zich ook kenmerken door de ontspannen uitstraling die deze ruimtes vaak hebben. Daarnaast wordt de kleur beige vaak als elegant en chique gezien. Dit komt mede door de warme uitstraling van de kleur.

Beige tegels badkamer
Beige badkamer met wit

Toepassen beige badkamer

Je kunt op verschillende manieren beige toepassen in de badkamer. Vaak wordt er gekozen voor beige tegels, deze creëren namelijk een rustige basis in de badkamer. Maar zijn er ook andere elementen beschikbaar in het beige. Denk bijvoorbeeld aan een badmeubel en kolomkast. Je kunt de badkamer afmaken met beige badkameraccessoires, zo zijn er toilet- en wastafelaccessoires in beige verkrijgbaar.

Verschillende combinaties

Beige is een kleur die je heel eenvoudig met andere kleuren kunt combineren. Zo zien we vaak dat er gekozen wordt voor een badkamer met beige en zwart. Je kunt dan denken aan een combinatie van beige vloer- en wandtegels en zwarte kranen. Je creëert dan een moderne en strakke uitstraling. Maar ook een beige badkamer met wit vormt een prachtige combinatie. Je kunt dan kiezen voor een beige badmeubel en combineer dit met wit sanitair. Naast deze twee kleuren kun je beige ook goed combineren met meer uitgesproken kleuren als groen en blauw. Kies dan bijvoorbeeld voor decortegels en accessoires in een uitgesproken kleur en combineer deze met beige meubels.

Beige badkamer zwart
Beige tegels badkamer

Badkamerstijlen beige badkamer

Met beige kun je veel verschillende badkamerstijlen creëren. We benoemden net al even de moderne badkamer: door een beige te combineren met zwarte elementen creëer je deze badkamerstijl. Maar je kunt ook juist voor een tijdloze badkamer kiezen met beige. Combineer dan beige tegels met witte elementen, zoals wit sanitair. Wil je liever een landelijke badkamer? Kies dan voor een combinatie van houtlook vloertegels, beige wandtegels en een robuuste waskom. Naast deze stijlen zijn er nog vele andere badkamerstijlen te creëren met beige, denk bijvoorbeeld aan een industriële badkamer of een design badkamer.

Ben je op zoek naar een beige badkamer maar twijfel je nog welke stijl je badkamer moet krijgen? Bekijk dan hier eens onze badkamerstijlen of kom langs bij een van onze winkels om inspiratie op te doen.

Vind jouw Sani4All winkel