Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Blauwe badkamer

Is een blauwe badkamer precies wat jij zoekt? Blauw is een kleur die jouw badkamer een rustige, maar sprekende uitstraling kan geven. Welke stijl je met blauw wil creëren is helemaal aan jou. Ga voor een klassieke of landelijke blauwe badkamer, of kies bijvoorbeeld voor zachtblauwe tegels die in visgraatmotief op de wand worden gelegd. Met blauw in de badkamer kan je werkelijk alle kanten op. We nemen je graag mee in de mogelijkheden, waarin jij inspiratie op kunt doen voor jouw blauwe badkamer.

Badkamer blauw (1)

Blauwe badkamertegels

Een blauwe badkamer begint meestal bij het kiezen van blauwe badkamertegels. Omdat veel mensen het wat te veel vinden om de badkamer geheel in het blauw te betegelen, worden vaak combinaties gemaakt met blauwe tegels en tegels met een wat neutralere tint. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze blauwe nisjes, die in een badkamer zijn geplaatst met verder betonlook tegels. Betonlook tegels lenen zich heel goed voor het combineren met kleuren zoals blauw in de badkamer. Liever wat meer uitgesproken blauw in de badkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor blauwe decortegels die je over een gehele wand plaatst. Blauwe tegels zijn er in heel veel soorten en maten, zelf 3D-tegels zijn mogelijk. Bij Sani4All bieden we het grootste tegelassortiment van heel Nederland, waardoor je in onze winkels meer dan voldoende keuze hebt uit de meest uiteenlopende tegels voor jouw blauwe badkamer.

Badkamer blauwe nisjes
Blauwe decortegels badkamer
Blauwe tegels badkamer 3D

Badkamer of toilet met blauwe elementen

Met blauwe tegels kan je dus echt alle kanten op. Bekleed de gehele badkamer, één wand of de vloer met blauwe tegels en je creëert een compleet unieke ruimte. Maar ook met andere elementen in de badkamer kan je blauw als kleur er echt uit laten springen in de ruimte. Kijk maar eens naar dit stijlvolle badmeubel, gecombineerd met een prachtige print op de wand. Ook in het toilet kan je veel verschillende kanten op wanneer je voor blauw in de ruimte kiest. Zo kunnen blauwe wandtegels prachtig gecombineerd worden met decortegels op de vloer. Daarmee creëer je twee verschillende designs, die prachtig op elkaar aansluiten. De combinatie met wit wordt versterkt door de aanwezigheid van beide kleuren in de decortegels. Door blauw in de badkamer of toiletruimte slim te combineren, creëer je dus een prachtige eenheid in de ruimte!

Blauwe badkamertegels
Blauwe badkamer inspiratie
Blauwe tegels badkamer visgraat

Blauwe badkamer kopen

Ben jij op zoek naar een blauwe badkamer? Je hebt hierboven al kunnen zien dat er veel uiteenlopende keuzes zijn wanneer je jouw badkamer van blauw wil voorzien. Kies je de mooiste blauwe tegels, of ga je juist voor blauwe badmeubels en/of accessoires? Het kan allemaal, en we helpen je graag om jouw blauwe badkamer in beeld te brengen! Wanneer je jouw adviesgesprek bij een van onze winkels inplant, maken we namelijk een gratis 3D-ontwerp voor je. Daarmee krijg jij een mooi beeld van de kleuren en materialen die je tijdens jouw afspraak hebt uitgezocht. Is de badkamer helemaal hoe jij het wil hebben? Dan plannen we de gratis bezorging in, en indien gewenst ook de montage van jouw blauwe badkamer. Zo regelen wij alles voor je, en hoef jij je nergens zorgen over te maken. We zijn benieuwd hoe jouw blauwe badkamer eruit komt te zien!