Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Betonlook badkamer

Een betonlook badkamer is een badkamerstijl die de afgelopen jaren erg populair is geworden. Deze stijl geeft je badkamer een stoere en industriële uitstraling én je kunt de stijl op verschillende manieren toepassen. We snappen dus wel dat betonlook badkamers zo populair zijn! We bieden bij Sani4All verschillende betonlook badkamers aan. Zo hebben we verschillende kleuren en materialen, waaronder betonlook badkamers met hout. Deze zijn altijd voorzien van de laatste trends én voor verschillende budgetten. We laten je zien hoe jij een betonlook badkamer van jouw badkamer kunt maken.

Gratis adviesgesprek

Betonlook badkamer

Onze betonlook badkamers

Vind de badkamer die bij je past

 • Sorteren op
  • Populariteit
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
 • Prijs
  • Alle prijzen
  • € 3.495,- € 6.999,-
  • € 7.000,- € 9.999,-
  • € 10.000,- € 12.999,-

Er zijn geen items gevonden voor deze selectie.

Al onze complete badkamers

De robuuste kenmerken van een betonlook badkamer

Bij een betonlook badkamer wordt al snel aan een hele robuuste en industriële badkamer gedacht. Maar je kunt met deze stijl verschillende kanten op. De diversiteit van deze badkamerstijl is ook een van de belangrijkste kenmerken ervan. Naast een stoere en industriële uitstraling, kun je bijvoorbeeld ook een moderne of landelijke sfeer creëren. Een ander kenmerk wat je misschien niet direct zou verwachten is de warme en ontspannen uitstraling die je met een betonlook badkamer kunt creëren. Het is vooral de combinatie van verschillende kleuren en materialen die de uitstraling van een betonlook badkamer bepalen.

Betonlook badkamer samenstellen
Sfeervolle betonlook badkamer

Deze materialen passen bij de betonlook stijl

In een betonlook badkamer is betonlook natuurlijk een van de belangrijkste materialen. Maar een badkamer vol met betonlook tegels en sanitair is misschien wat veel van het goede. Er wordt daarom vaak een combinatie gemaakt met verschillende materialen. Zo is houtlook een materiaal dat vaak voorkomt in een betonlook badkamer. Betonlook kan soms wat hard en kil ogen, door het te combineren met houtlook verzacht je de uitstraling van het betonlook. 

Badkamer betonlook met hout

Hout kun je dus perfect combineren met een betonlook badkamer. Deze prachtige combinatie geeft een robuuste uitstraling aan je betonlook badkamer. Zeker warme kleuren hout creëren een sfeervolle uitstraling. Niet alle hout soorten zijn geschikt voor badkamers vanwege het vocht. Dan is houtlook dus een goede oplossing. Zo bestaat een groot deel van ons badmeubel assortiment uit houtlook en bieden we een ruim assortiment aan houtlook tegels.

Betonlook badkamer zwarte elementen
Landelijke betonlook badkamer
Volledige betonlook badkamer

De kleuren die passen bij betonlook

Betonlook is in verschillende kleuren verkrijgbaar, meestal heeft het een grijze kleur. Maar het kan ook zwart of bruin zijn. Betonlook kun je met vrijwel alle kleuren combineren. Voor een moderne badkamer kun je bijvoorbeeld een combinatie maken van een zwart badmeubel met wit sanitair. Wil je liever wat kleur toevoegen? Kies dan bijvoorbeeld voor blauwe of groene decortegels. Er is dus geen standaard kleurenpallet voor een betonlook badkamer. Je kunt combinaties maken met de kleuren die bij jou passen!

Luxe betonlook badkamer
Betonlook badkamer met decortegels
Warme betonlook toiletruimte

Onze opgeleverde betonlook badkamers

Laat je inspireren

Zo stel je jouw betonlook badkamer samen

Een betonlook badkamer kun je op diverse manieren samenstellen. De basis van deze badkamers bestaan uit betonlook tegels. Zo kun je de volledige ruimte bekleden met betonlook tegels, maar je kunt ook een combinatie maken met bijvoorbeeld decortegels en houtlook tegels. De basis van de badkamer heeft veel invloed op de uitstraling ervan, dus bedenk van te voren goed of je bijvoorbeeld voor landelijk of juist modern wil gaan. Andere betonlook elementen waarvoor je kunt kiezen zijn het badmeubel en de wastafel. Maar vaak wordt er alleen gekozen voor betonlook tegels en dit gecombineerd met een houtlook badmeubel en een witte of natuurstenen wastafel. 

Betonlook badkamer met decortegels
Volledige betonlook badkamer
Betonlook badkamer met blauw
Stoere betonlook badkamer
Betonlook badkamertrends 2024

De betonlook badkamertrends van 2024

Ondanks dat er wat minder vaak voor een betonlook badkamer wordt gekozen dan voorheen, staan de trends op dit gebied niet stil! We zien voornamelijk een verschuiving in de kleur van het betonlook. Eerder werd er vooral gekozen voor grijs betonlook, maar nu zien we veel de keuze voor een wat zachtere kleur. Denk aan lichtgrijs, taupe of lichtbruin. Hiermee creëer je een wat rustigere en warmere look. Daarnaast zien we dat er steeds vaker andere beton(look) elementen aan de badkamer worden toegevoegd. Zo zijn betonnen wastafels op het moment erg populair!

Stijlen die goed combineren met betonlook

De betonlook badkamerstijl kun je, zoals eerder al benoemd, met verschillende andere stijlen combineren. Een veel voorkomende combinatie is een betonlook badkamer met landelijke elementen. De betonlook tegels worden gecombineerd met houtlook meubels en zwarte kranen. Ook een combinatie met industriële kenmerken komt vaak voor. Dan wordt er een combinatie gemaakt van betonlook tegels, een zwart badmeubel en zwarte kranen. Maar ook een moderne of wellness badkamer kun je combineren met betonlook. Je kunt met een betonlook badkamer dus de badkamerstijl creëren die bij je past!

Complete betonlook badkamer
 • Betonlook badkamers

  • Hoe maak je een betonlook badkamer?
   • Een betonlook badkamer kun je maken of samenstellen door verschillende betonlook elementen aan je ruimte toe te voegen. Bekleed bijvoorbeeld de wanden met betonlook tegels of kies voor een betonlook waskom of wastafel. Je kunt dit combineren met andere natuurlijke materialen zoals houtlook, waarmee je jouw betonlook badkamer helemaal afmaakt.

  • Wat is een betonlook badkamer?
   • Een betonlook badkamer is een ruimte met verschillende betonlook elementen. Deze badkamers zijn vaak voorzien van betonlook tegels, welke de basis vormen voor een betonlook badkamer. Deze worden vaak gecombineerd met andere kleuren en materialen, zoals witte of houtlook tegels. Je hoeft dus niet alleen maar voor betonlook te kiezen om een betonlook badkamer samen te stellen.

  • Hoe kan ik een betonlook badkamer ontwerpen?
   • Je kunt een betonlook badkamer ontwerpen door te kiezen voor betonlook tegels. Deze vormen de basis van de betonlook badkamer. Hier kun je andere betonlook elementen aan toevoegen, zoals een betonlook waskom. Of het combineren met andere kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan kleuren als wit, zwart en beige. Maar je kunt ook voor wat opvallenders kiezen als groen of blauw. Net wat bij je past!

Badkamer inspiratie voor jouw betonlook badkamer

Zou je graag meer inspiratie op willen doen voor je betonlook badkamer? Kom dan gerust eens naar een van onze badkamerwinkels. Je vindt daar verschillende badkameropstellingen met betonlook. Maar we bieden ook een uitgebreid assortiment betonlook toiletruimtes aan. Zo kun je de stijl van je betonlook badkamer doortrekken naar de toiletruimte. Naast dat je in onze winkels in alle rust rond kunt kijken, kun je je ook laten adviseren door onze badkameradviseurs. Zij beginnen altijd met een korte kennismaking, waarbij ze jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Aan de hand daarvan gaan ze samen met jou je nieuwe betonlook badkamer samenstellen. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Laat je ontzorgen door Sani4All

Heb je al voor ogen hoe je nieuwe betonlook badkamer eruit moet komen te zien? We zijn er bij Sani4All om je compleet te ontzorgen voor, tijdens én na het samenstellen van je nieuwe badkamer. Zo staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies en maken zij een 3D-ontwerp van je nieuwe betonlook badkamer voor je. Als je tevreden bent met het ontwerp en de badkamer gekocht hebt, dan komen we deze bij je thuisbezorgen. Indien gewenst kunnen we de badkamer ook voor je monteren. Zo hoef jij je nergens zorgen meer over te maken.

Montage van jouw betonlook badkamer

Wij ontzorgen je graag volledig, zo kun jij straks volledig genieten van je nieuwe badkamer. Naast dat wij dus helpen met het ontwerpen en uitzoeken van jouw nieuwe betonlook badkamer, monteren en plaatsen wij jouw badkamer ook als je dat wil. Onze monteurs gaan pas naar huis als jij volledig tevreden bent en als alles werkt. Onze monteurs zijn echte badkamer experts die jouw complete badkamer in een korte periode helemaal tiptop in orde maken. Op deze manier weet je zeker dat jouw badkamer perfect geïnstalleerd wordt.

Plan jouw gratis adviesgesprek