Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Marmerlook badkamer

Marmer in de badkamer staat garant voor een luxe sfeer en uitstraling. Echt marmer is een kostbaar natuurproduct. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor marmerimitatie, denk bijvoorbeeld aan marmerlook tegels. Deze worden gemaakt van keramiek en zijn niet te onderscheiden van echt marmer. Marmerlook zorgt voor dezelfde unieke en natuurlijke sfeer als echt marmer. Daarnaast is marmerlook veelzijdig toe te passen én verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. We vertellen je graag meer over hoe je van jouw ruimte een marmerlook badkamer maakt.

Gratis adviesgesprek

Marmer badkamer

Onze luxe badkamers

Vind de badkamer die bij je past

 • Sorteren op
  • Populariteit
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
 • Prijs
  • Alle prijzen
  • € 3.495,- € 6.999,-
  • € 7.000,- € 9.999,-
  • € 10.000,- € 12.999,-

Er zijn geen items gevonden voor deze selectie.

Bekijk hier al onze complete badkamers

Kernmerken marmerlook badkamer

Marmer badkamers staan niet alleen garant voor luxe. Deze badkamers hebben vaak ook een rustige en ontspannen sfeer. Dit komt door de natuurlijke uitstraling die marmerlook heeft. Een marmer badkamer kan op verschillende manieren gecreëerd worden, maar marmerlook tegels vormen vaak de basis van deze badkamerstijl. Marmerlook tegels zijn dan ook een belangrijk kenmerk van een marmerlook badkamer.

Hexagon tegels marmerlook badkamer
Groene marmerlook tegels
Zwart witte marmerlook badkamer

Marmerlook badkamer materialen

Marmerlook kan van verschillende materialen zijn, maar wordt vaak gemaakt van keramiek. Keramiek creëert dezelfde unieke uitstraling als echt marmer, maar is dus minder kostbaar en daarnaast onderhoudsvriendelijker. In een marmer badkamer zie je vaak niet alleen marmerlook, maar ook andere materialen terugkomen. Zo is een combinatie met houtlook wel de meest populaire te noemen. Houtlook laat marmerlook namelijk helemaal tot z’n recht komen. Vaak wordt er dan gekozen voor een houtlook badmeubel met een witte of marmerlook wastafel of waskom.

Kleurrijke marmerlook badkamer

Verschillende kleuren marmerlook

Marmerlook is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De meest voorkomende kleuren marmerlook zijn wit en zwart. Wit marmerlook heeft vaak een grijze of zwarte ader en kun je voor veel verschillende badkamerstijlen gebruiken. Zwart marmerlook is vaak voorzien van een witte ader en creëer je een stoere badkamer mee. Maar marmerlook is ook in andere kleuren zoals groen of beige. Welke kleuren worden vaak gecombineerd met marmerlook? Welke combinaties je kunt maken is afhankelijk van de kleur marmerlook die je hebt gekozen. Zo zien we bijvoorbeeld geregeld een marmerlook badkamer met witte marmerlook en groene tegels. Ook kun je alle kleuren kranen kiezen bij een marmerlook badkamer, maar een combinatie met goudkleurige kranen is wel het populairst!

Marmerlook met houtlook
Rustige marmerlook badkamer
Marmerlook tegels

Onze opgeleverde marmerlook badkamer

Laat je inspireren

Een marmerlook badkamer samenstellen

Een marmer badkamer kun je op verschillende manieren samenstellen. Bij deze badkamers wordt er (vrijwel) altijd gekozen voor een basis van marmerlook tegels. Je hoeft natuurlijk niet de complete badkamer te bekleden met deze tegels, maar kunt dit ook combineren met egale tegels of kiezen voor een combinatie met decortegels. De eerste stap bij het samenstellen van een marmer badkamer is dan ook het uitzoeken van de tegels. Vervolgens kun je het sanitair en de meubels erbij zoeken. Heb je gekozen voor wat opvallendere of drukkere tegels? Dan adviseren we om het sanitair en de meubels wat rustiger te houden. Denk bijvoorbeeld aan houtlook meubels en wit sanitair. Heb je gekozen voor een rustige basis? Dan kun je kiezen voor juist wat opvallender sanitair, zoals een marmerlook wastafel.

Robuuste marmerlook badkamer
Robuuste marmerlook tegels
Marmerlook badkamer met roze
Marmerlook badkamer
Marmerlook badkamer combineren

Badkamerstijlen combineren

Wil je graag een marmerlook badkamer combineren met een andere badkamerstijl? Dan kan dit! Een veel gemaakte combinatie is een marmeren badkamer met luxe elementen, denk bijvoorbeeld aan goudkleurige elementen. Maar je kunt ook een stoere look creëren met zwarte marmerlook tegels, zwarte kranen en een natuurstenen wastafel. Toch liever een kleurrijke marmerlook badkamer? Kies dan voor witte marmerlook tegels en combineer dit bijvoorbeeld met gekleurde visgraat tegels en houtlook meubels. Hiermee creëer je een kleurrijke marmer badkamer, zonder dat het een drukke ruimte wordt. Wil je graag meer inspiratie en informatie over de verschillende badkamerstijlen? We hebben de meest voorkomende badkamerstijlen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je ze makkelijk vergelijken en zien welke het beste bij je past.

 • Marmerlook badkamers

  • Wat is een marmerlook badkamer?
   • Een marmerlook badkamer is een ruimte waarbij is gekozen voor verschillende marmerlook elementen. Vaak wordt er gekozen voor marmerlook tegels, welke met een andere kleur tegels worden gecombineerd. Hier kun je marmerlook elementen aan toevoegen, zoals een marmerlook waskom of marmerlook accessoires. Hiermee creëer je jouw marmerlook badkamer.

  • Hoe kan ik een marmerlook badkamer ontwerpen?
   • Een marmerlook badkamer kun je ontwerpen door marmerlook elementen aan de badkamer toe te voegen. Een deel van de wanden wordt meestal bekleed met marmerlook tegels en vervolgens gecombineerd met een andere kleur tegels. Dit kunnen alle kleuren van de regenboog zijn. Vervolgens kun je sanitair en meubels uitzoeken die bij de tegels passen. Zo ontwerp je een marmerlook badkamer die bij je past.

  • Welke kleuren marmerlook badkamers zijn er?
   • Marmerlook badkamers zijn er in vrijwel alle kleuren van de regenboog! Er wordt veel gekozen voor wit of zwart marmerlook. Maar je hebt bijvoorbeeld ook de keuze uit groen of blauw marmerlook. Je kunt marmerlook natuurlijk ook met andere kleuren combineren. Zo combineert een witte marmerlook tegel mooi bij een beige of grijze tegel. Je kunt er dus alle kanten mee op.

Marmerlook badkamer inspiratie

Wil jij nog meer inspiratie opdoen voor jouw marmeren badkamer of weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien? Omdat iedereen andere eisen en wensen heeft, zijn al onze badkamers maatwerk. Zo kunnen we een badkamer realiseren die helemaal bij je past. Dit zie je ook terug in de eerder door ons opgeleverde badkamers bij onze klanten. Bij Sani4All bieden we badkamers volgens de laatste trends en altijd voor de scherpste prijzen. Aan de hand van de laatste trends bepaal jij hoe jouw marmerlook badkamer eruit gaat zien. In onze blogs lees je meer over deze trends. Heb je al bepaald welke elementen je in je nieuwe badkamer wil laten terugkomen? Dan kun je aan de slag met onze 3D-planner. Hiermee krijg je een beter inzicht in de optimale indeling van je badkamer. Neem het ontwerp ook vooral mee naar een van onze sanitairwinkels. We helpen je graag met het realiseren van je complete badkamer.

De montage van jouw marmerlook badkamer

We helpen je niet alleen met het uitzoeken en ontwerpen van je nieuwe marmer badkamer. We verzorgen ook de montage van de badkamer, als je dit wil. We gaan pas naar huis als het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Want pas als jij honderd procent tevreden bent, zijn wij dat ook. Onze professionele en betrouwbare monteurs hebben al tientallen badkamers gemonteerd en geplaatst. Dus je kunt ervan uitgaan dan jouw badkamer in korte tijd helemaal af is. Zo hoef jij alleen maar te genieten van je nieuwe badkamer.

Gratis badkameradvies