• Klanten beoordelen ons met een 9,0!
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Vloerverwarming

Maak een afspraak

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming kan een hele fijne toevoeging zijn aan je badkamer. Als je de douche uitkomt of het bad uitstapt, stap je op een heerlijk warme vloer! Denk je eraan om in je nieuwe badkamer vloerverwarming te laten leggen? Of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn en wat er zoal komt kijken bij het plaatsen van vloerverwarming in je badkamer? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs! Onze winkels zijn verspreid door heel Nederland, hierdoor zit er altijd wel een bij jou in de buurt.

Designradiatoren

Designradiatoren

Waarom vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming en wij snappen wel waarom! Vloerverwarming is ideaal voor badkamers met tegels, deze koelen namelijk snel af. Zeker in de herfst of de winter kan vloerverwarming erg aangenaam aanvoelen. De warmte wordt geleidelijk over de vloer verdeeld, hierdoor kan vloerverwarming ook als hoofdverwarming dienen. Je hebt dus geen radiator meer nodig. Een ander voordeel van vloerverwarming is het energieverbruik, deze is 20% lager dan van de gemiddelde radiator. Naast dat je geen koude voeten meer hebt, is vloerverwarming dus ook nog eens goed voor de portemonnee! Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij een van onze winkels.

Badkamerstijlen

De stijl van de badkamer is belangrijk voor de sfeer en de uitstraling ervan. Ben je er al over uit welke badkamerstijl bij jou past? Of ben je nog opzoek naar inspiratie? We hebben de meest voorkomende badkamerstijlen voor je op een rijtje gezet. Zo kan je eenvoudig diverse badkamerstijlen naast elkaar leggen en met elkaar vergelijken. Je hoeft natuurlijk niet voor één stijl te kiezen, je kan ook diverse stijlen met elkaar combineren. Zo zien we bij onze opgeleverde badkamers geregeld betonlook badkamers met moderne elementen of tijdloze badkamers met een kleurrijke toevoeging. Kom je er toch niet helemaal uit? Maak dan gerust een afspraak bij een van onze winkels.

De werking van vloerverwarming

De werking van vloerverwarming is in grote lijnen hetzelfde als de werking van radiatoren. De verwarmingsbuizen worden in dit geval niet aan de muur gehangen, maar onder de vloer gelegd. Over het algemeen worden de buizen in een slakkenhuispatroon gelegd. De buizen hebben een smalle diameter van 4 mm, waardoor er makkelijk overheen getegeld kan worden. Daarnaast is de opwarmtijd korter. Omdat de leidingen in de vloer verwarmd kunnen worden door een warmtesysteem, zal de warmte geleidelijk over de ruimte verdeeld worden. Hierdoor zal dus de vloer volledig warm worden, zonder dat de ene plek warmer of kouder is dan de andere.

Vloerverwarming bij Sani4All

Heb je interesse in onze vloerverwarming? Of zou je graag wat meer advies willen ontvangen over de mogelijkheden? Je kan een afspraak maken bij een van onze winkels. Daar staan onze adviseurs voor je klaar! We helpen onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden. Daarom beginnen onze adviseurs altijd met een kennismakingsgesprek. Op basis van dat gesprek kunnen zij je van deskundig en onafhankelijk advies voorzien. We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen, daarom is er altijd wel een badkamer, inclusief vloerverwarming, die bij je past.

Maak snel een afspraak
Onze badkameradviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Onze 4All gewoonten

Actuele badkamertrends

Actuele badkamertrends

Bij ons vind je de meest actuele badkamerdesigns en de laatste trends. Bij het ontwerpen van de badkamer nemen we dit én jouw eigen smaak mee en zorgen we ervoor dat je de badkamer krijgt van jouw dromen.

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid

Wij helpen jou zoals wij zelf ook geholpen willen worden: ongedwongen en adviserend. Tijdens én na het hele proces blijven we betrokken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. En dat blijkt: meer dan 90% raadt ons aan!

Direct de scherpste prijs

Direct de scherpste prijs

Bij ons krijg je direct de scherpste prijs voor jouw badkamer, zonder gekke kortingen of onderhandelingen. Zo krijg jij altijd de meeste waarde voor jouw budget en heb je de mooiste badkamer voor de scherpste prijs.

Complete ontzorging

Complete ontzorging

Wij regelen alles voor je. Vanaf het ontwerpen en inmeten tot en met de vakkundige montage en oplevering. Hierdoor heb jij minder zorgen en kun je vooral genieten van jouw nieuwe badkamer. Want daar doen we het voor!