Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming kan een hele fijne toevoeging zijn aan je badkamer. Als je de douche uitkomt of het bad uitstapt, stap je op een heerlijke warme vloer! Denk je eraan om in je nieuwe badkamer vloerverwarming te laten leggen? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. Onze winkels zijn verspreid over heel Nederland waardoor er altijd wel een winkel bij je in de buurt zit.

Maak een afspraak

Keuze vloerverwarming
Vloerverwarming badkamer

Waarom vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming en wij snappen wel waarom! Vloerverwarming is ideaal voor badkamers met tegels, deze koelen namelijk snel af. Zeker in de herfst of de winter kan vloerverwarming erg aangenaam aan voelen. De warmte wordt geleidelijk over de vloer verdeeld, hierdoor kan vloerverwarming ook als hoofdverwarming dienen. Je hebt dus geen radiator meer nodig. Een ander voordeel van vloerverwarming is het energieverbruik, deze is 20% lager dan de gemiddelde radiator. Naast dat je geen koude voeten meer hebt, is vloerverwarming dus ook nog eens goed voor de portemonnee! Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij een van onze winkels.

Vloerverwarming

Onze opgeleverde badkamers met vloerverwarming

Bekijk ze hier

Badkamerstijlen

De stijl van de badkamer is belangrijk voor de sfeer en de uitstraling ervan. Ben je er al over uit over welke badkamerstijl bij jou past? Of ben je nog opzoek naar inspiratie? We hebben de meest voorkomende badkamerstijlen voor je op een rijtje gezet. Zo kan je eenvoudig diverse badkamerstijlen naast elkaar leggen en met elkaar vergelijken. Je hoeft natuurlijk niet voor één stijl te kiezen, je kan ook diverse stijlen met elkaar combineren. Zo zien we bij onze opgeleverde badkamers geregeld betonlook badkamers met moderne elementen of tijdloze badkamers met een kleurrijke toevoeging. Kom je er toch niet helemaal uit? Maak dan gerust een afspraak bij een van onze winkels.

Onze winkels

Vloerverwarming betonlook badkamer
Vloerverwarming klassieke badkamer
Vloerverwarming kleine badkamer
Vloerverwarming moderne badkamer

De werking van vloerverwarming

De werking van vloerverwarming is in grote lijnen hetzelfde als de werking van radiatoren. De verwarmingsbuizen worden in dit geval niet aan de muur gehangen, maar onder de vloer gelegd. De matten die gebruikt worden, hebben een smalle diameter van 4 mm, waardoor er gemakkelijk overheen getegeld kan worden. Daarnaast is de opwarmtijd korter. Omdat de leidingen in de vloer verwarmd kunnen worden door een warmtesysteem, zal de warmte geleidelijk over de ruimte verdeeld worden. Hierdoor zal dus de vloer volledig warm worden, zonder dat de ene plek warmer of kouder is dan de andere.

Werking vloerverwarming
Vloerverwarming werking

Onze merken

Altijd de beste keus

Primabad
Magnum
Brauer
Thebalux
TECE
Xenz
Sunshower
Geberit
Grohe
Villeroy & Boch
Blaauw Sanitair
KS Plafonds
Instamat

Vloerverwarming bij Sani4All

Heb je interesse in onze vloerverwarming? Of zou je graag advies willen ontvangen over de mogelijkheden? Je kan een afspraak maken bij een van onze winkels. Onze adviseurs staan daar voor je klaar! We helpen onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden. Daarom beginnen onze adviseurs altijd met een kennismakingsgesprek. Op basis van dat gesprek kunnen zij je van deskundig en onafhankelijk advies voorzien. We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen, daarom is er altijd wel een badkamer, inclusief vloerverwarming, die bij je past.

Maak een vrijblijvende afspraak

Vloerverwarming Sani4All

Op zoek naar verwarming voor je badkamer?

Bekijk ook onze designradiatoren

Designradiatoren

Designradiatoren