Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Grohe

Grohe kopen

Kranen voor de badkamer

Naar wat voor een kraan voor je badkamer je ook op zoek bent, Grohe heeft het. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk bij Sani4All een prominente plaats heeft. Grohe badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

Innovatieve badkamerkranen

Al jarenlang lanceert Grohe innovatieve badkamerkranen. Ze bieden hoogwaardige producten voor jouw plezier en gemak. Of je nu op zoek bent naar een wastafelkraan, thermostaatkraan, een douche of badkameraccessoires; Grohe heeft het. Het merk biedt een breed en diep badkamerassortiment aan in verschillende stijlen: Cosmopolitan, Contemporary en Authentic. Elke stijl staat voor een eigen karakter en smaak.

Grohe
Mr. Woods advies

Bezoek onze winkel

Grohe is een toonaangevend merk in de badkamer- en sanitair wereld en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4All. Wij hebben dank ook een groot assortiment aan producten van dit merk. Heb je advies nodig over de producten van Grohe? In onze winkels staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Bezoek een winkel bij jou in de buurt