Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Grohe kopen

Grohe

Wat voor badkamerkranen je ook zoekt, GROHE heeft het. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk een prominente plaats heeft in onze badkamerwinkels. Als internationaal merk streeft GROHE naar de merkwaarden van technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid met als doel de ‘Pure Freude an Wasser’ aan zijn klanten te leveren. Bij Sani4All bieden we de producten van GROHE aan in onze winkels, waarbij onze adviseurs je graag alles vertellen over deze hoogwaardige kranen. Lees meer over dit merk op deze pagina, of bezoek een van onze vele badkamerwinkels door heel Nederland voor vrijblijvend en persoonlijk advies voor jouw nieuwe badkamer.

Complete badkamer

Gericht op jouw behoeften, creëert GROHE intelligente en duurzame productoplossingen die relevante toegevoegde waarde bieden - en het kwaliteitslabel "Made in Germany" dragen. Van wastafelkraan, thermostaatkraan, regendouche, inbouwreservoir, tot wastafel, bad, toilet en accessoires. Met GROHE richt je je hele badkamer in met hoge kwaliteitsproducten die bij elkaar passen. Daarbij is het altijd mogelijk om een badkamer samen te stellen naar jouw badkamerstijl. Met de producten van GROHE creëer je dus een complete badkamer van hoge kwaliteit én naar jouw persoonlijke stijl.

Grohe

Unieke kleuren en designs

De producten van GROHE bieden niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar ook stijlvolle kleuren en designs. Het sanitair en de kranen van het merk zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij de kranen kun je bijvoorbeeld denken aan de meer standaard kleuren als rvs en chroom, maar ook goudkleurig en koperkleurig. Daarnaast hebben de kranen en het sanitair verschillende designs. Zo zijn er kranen en sanitair met een meer hoekig ontwerp, wat goed past bij een strakke badkamer. Maar er zijn ook elementen met meer ronde vormen, welke weer goed passen in een luxe badkamer. Zo kun je de producten van GROHE volledig afstemmen op jouw badkamerstijl.

Duurzaamheid

Streven naar de hoogste mate van duurzaamheid vormt een belangrijk onderdeel van GROHE’s dna. GROHE neemt zijn verantwoordelijkheid als bedrijf zeer serieus en richt zich op een bronnenbesparende waardeketen. Sinds april 2020 produceert het sanitairmerk wereldwijd CO2-neutraal. GROHE heeft zich ook tot doel gesteld om plasticvrije productverpakkingen te gebruiken. Naast het vergroten van GROHE’s eigen duurzame productie, maakt GROHE gebruik van intelligente technologieën om consumenten te helpen hun persoonlijke CO2-voetafdruk te minimaliseren. Ook vanuit Sani4All bieden we jou dus producten die goed zijn voor jou, maar ook voor de aarde. En daar zijn we trots op!

Kranen van Grohe
Doucheoplossing Grohe

De garantie van Grohe

GROHE staat voor duurzaamheid en kwalitatieve producten. Vandaar dat het merk een uitgebreide garantieservice heeft opgesteld. Koop je producten van GROHE, dan krijg je standaard goede garantie op jouw aankopen. Zie biedt GROHE standaard vijf jaar fabrieksgarantie en tien jaar garantie op inbouwproducten. Daarnaast blijven vervangende onderdelen tien jaar nadat het product uit productie wordt genomen nog beschikbaar. Zo weet je zeker dat jouw badkamer altijd in optimale staat is. Op alle producten met een stekker zit twee jaar garantie en één extra jaar na productregistratie via GROHE. Zo kan je zorgeloos blijven genieten van jouw badkamer!

 

GROHE in jouw badkamer

Ben je enthousiast geworden over de producten van GROHE, of wil je de producten graag in het echt zien? Breng dan een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Tijdens jouw gratis en vrijblijvende adviesgesprek bespreken we samen jouw wensen en stellen we de badkamer samen die helemaal bij jou past. Onze adviseurs kunnen je daarnaast alles vertellen over het merk GROHE en de andere merken die je in onze winkel vindt. Je bent van harte welkom bij een van onze badkamerwinkels!

Maak een afspraak