Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Primabad bij Sani4All

Primabad

Primabad is een toonaangevend badmeubel leverancier, welke al meer dan 25 jaar ervaring heeft. Het merk staat voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. Dit zie je dan ook terug in het assortiment meubels dat Primabad aanbiedt. Je vindt in dit assortiment de meest eenvoudige meubels tot aan unieke maatwerk meubels. Met een badmeubel van Primabad maak je jouw badkamer dus helemaal af.

Primabad

Een ruim assortiment badmeubels

Het assortiment van Primabad kunnen we gerust ruim noemen. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit badmeubels, maar daarnaast bieden ze ook fonteinsets, spiegels en kolomkasten aan. Het assortiment badmeubels bestaat uit maar liefst 50 verschillende kleuren onderkasten en daarbij bieden zij ook verschillende afmetingen aan. Je kunt alle verschillende elementen met elkaar combineren, waardoor je dus helemaal je eigen badmeubelset kunt samenstellen. Hierdoor kun je dus een set samenstellen die volledig aan je wensen voldoet én bij de stijl van je nieuwe badkamer past.

Unieke fonteinsets

Niet alleen in de badkamer vind je de meubels van Primabad terug, ook in de toiletruimtes. Het merk biedt verschillende fonteinsets aan, zodat je ook je toiletruimte helemaal af kunt maken. De fonteinsets van Primabad bestaan uit een wastafel of waskom en eventueel een onderkast of een frame. Net zoals bij de badmeubels kun je zelf je fonteinset samenstellen en deze dus aanpassen op de stijl van jouw toiletruimte.

Ruim assortiment Primabad
Waskommen Primabad

Waskommen en wastafels

Primabad biedt verschillende kleuren en materialen wastafels en waskommen aan. Denk bijvoorbeeld aan materialen als beton, keramiek en marmer.

Onderkasten Primabad

Onderkasten

Het assortiment onderkasten van Primabad bestaat dus uit veel verschillende kleuren. Daarnaast zijn er ook verschillende afmetingen verkrijgbaar en kun je kiezen uit een greeploze onderkast of een kast met grepen.

Kolomkasten Primabad

Kolomkasten

Om extra opbergruimte te creëren kiezen veel mensen ook voor een kolomkast. Ook deze biedt Primabad in allerlei kleuren aan. Zo kun je de kleur van de kolomkast perfect laten matchen bij je badmeubel.

Spiegels Primabad

Badkamerspiegels

Een badkamer zonder spiegel is natuurlijk niet compleet. Primabad biedt daarom ook verschillende badkamerspiegels aan in verschillende designs. Denk bijvoorbeeld aan een ronde spiegel met een mat zwarte lijst of aan een spiegelkast.

Badkamerspiegels Primabad

Perfecte spiegel voor jouw badkamer

Een badmeubelset is pas compleet met een badkamerspiegel. De spiegel heeft best veel invloed op de stijl van de badkamer, dus je wil natuurlijk dat deze goed bij de rest van de badkamer past. Daarom biedt Primabad allerlei verschillende badkamerspiegels aan. Zo bestaat het assortiment uit verschillende vormen, kleuren en afmetingen. Daarnaast kun je bij Primabad kiezen voor een spiegel met of zonder verwarming en verlichting. Ben je op zoek naar wat meer opbergruimte in de badkamer? Kies dan voor een spiegelkast!

Laat je inspireren bij onze winkels

Ben je nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Primabad? Kom dan eens naar een van onze badkamerwinkels. We bieden daar een uitgebreid assortiment badkamermeubels van Primabad. Een aantal van onze badkamers zijn voorzien van deze meubels en ook op ons meubelplein vind je verschillende meubels van het merk. Omdat we helaas niet alle meubels in de winkel kunnen tonen, bieden we van iedere onderkast een staal. Zo kun je precies zien wat de mogelijkheden zijn!

Maak een vrijblijvende afspraak

Fonteinset Primabad