Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Toiletten van Geberit

Geberit

Geberit biedt innovaties die de badkamer mooier, comfortabeler en veiliger maken. Denk hierbij aan spoelreservoirs voor toiletten, urinoirspoelsystemen en water- en afvoerleidingen. Deze producten zijn heel belangrijk voor het goed functioneren van sanitaire ruimtes, zoals die bij jou. Als je dus betrouwbare sanitair-oplossingen zoekt, voor zowel achter als voor de wand, kan niet om Geberit heen.

Hoogwaardige installatiesystemen

De installatiesystemen van Geberit zijn betrouwbaar en wereldwijd al miljoenen malen toegepast in toiletten en badkamers. Denk hierbij aan systemen voor wastafel, aanrecht, bad en douchebak. Door te kiezen voor dit merk verzeker je je van absolute topkwaliteit en installeer je in een handomdraai een inbouwreservoir. Badkamerproducten van Geberit koop je bij Sani4All. Wij hebben een zeer ruim assortiment en bieden een prima service. In onze winkels staan onze ervaren medewerkers altijd klaar voor een persoonlijk advies over dit merk.

Geberit

Voordelen van een Geberit toilet

  • Easy Fast Fix Geberit bevestiging: eenvoudige montage van closet met verdekte bevestiging
  • Quick release zitting: super snel de zitting verwijderen en weer terug plaatsen
  • Geberit KeraTect® glazuur: uniek hygiënische en duurzaam glazuur, standaard voor de series Geberit ONE, Citterio, Xeno2, bij overige series optioneel verkrijgbaar
  • Geberit Rimfree® spoeltechnologie: unieke gepatenteerde waterverdeler, alleen bij Geberit closets volledig zonder spoelrand
  • Ideale combinatie met geïntegreerde toiletstickhouder: zorgt voor een frisse spoeling. Geen toiletblok aan de rand die de Rimfree® spoeling verstoord
  • Achteraf in hoogte verstelbaar: ook na plaatsing van het inbouwreservoir en zelfs jaren later bij het Geberit ONE closet
  • Handige Packs verkrijgbaar: closet met zitting in één handige en voordelige meeneemverpakking (Geberit 280, 300, Renova en iCon)

Rimfree spoeltechnologie

Dé standaard voor vrijwel alle closets van Geberit is de Rimfree spoeltechniek. En Rimfree betekent bij Geberit ook écht helemaal geen spoelrand meer. Zonder spoelrand zijn er geen verborgen plekken waar zich vuil kan afzetten en ophopen, dit biedt hygiëne en onderhoudsgemak. Zelfs bij een kleine spoeling zorgt dit voor een optimaal spoelgedrag en gegarandeerd hygiënische spoelresultaten. Rimfree spoeltechnologie is uniek en wordt alleen op Geberit closets toegepast

Keratect glazuur

KeraTect Glazuur

Het Geberit KeraTect is een uniek glazuur, dat de microporiën van keramiek sluit en daardoor een gladder oppervlak vormt. Stromend water heeft op KeraTect een reinigende werking. Water verspreidt zich gelijkmatiger over het oppervlak en spoelt vuil weg, zonder sporen na te laten. Zo wordt kalkophoping voorkomen en is schrobben en schuren niet nodig. Geberit maakt het comfort mogelijk voor iedereen.

 

De douche wc's van Geberit

Naast 'gewone' toiletten biedt Geberit ook douche wc's aan. Dit zijn toiletten die in principe het zelfde werken als een normaal toilet, maar daarnaast ook het onder lichaam kunnen reinigen. Wanneer je bijvoorbeeld wat mindervalide bent of je armen niet goed kunt bewegen is dit de ideale oplossing. Daarnaast wordt een douche wc ook nog eens als zeer hygiënisch gezien!

Geberit inbouwreservoir

Een Geberit inbouwreservoir staat voor kwaliteit.  Elk reservoir wordt voor de aflevering op dichtheid getest. De gegarandeerde leverbaarheid van onderdelen gedurende 25 jaar zorgt voor zekerheid op lange termijn. De Geberit Duofix Omega H98 is een slim, stevig ontworpen inbouwreservoir. Met een maximale hoogte van 98 cm is dit een laag exemplaar, wat hem uiterst geschikt maakt voor plaatsing onder ramen.

Bezoek voor Geberit producten onze winkel

Geberit is een toonaangevend merk in de badkamer- en sanitair wereld en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4All. In onze overzichtelijke winkels kun je een aantal badkameropstellingen met dit merk vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste en betrouwbaarste Geberit collectie vind je bij Sani4All.

Bezoek een winkel bij jou in de buurt

Geberit inbouwreservoir