Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Vloerverwarming badkamer

Magnum

Het merk Magnum biedt vloerverwarming voor onder andere badkamers aan. Niet alleen is het heel fijn wanneer je geen koude voeten meer hebt, de vloerverwarming van het merk is ook nog eens heel duurzaam. De vloerverwarming van Magnum is van hoogwaardige kwaliteit en gaat daardoor jarenlang mee. Het merk biedt verschillende mogelijkheden aan, waardoor voor vrijwel iedere badkamer vloerverwarming mogelijk is.

Magnum

Nooit meer koude voeten

Het is natuurlijk heel fijn dat wanneer je de badkamer instapt je op een heerlijk warme vloer stapt. Bij de vloerverwarming van Magnum wordt er direct warmte afgegeven en daardoor wordt de ruimte niet alleen sneller warm, maar ook gelijkmatiger. Dus je hebt met de vloerverwarming van Magnum niet alleen geen koude voeten meer, de gehele badkamer kan erdoor verwarmd worden. Daarnaast biedt vloerverwarming ook bij lage temperaturen voldoende warmte om de ruimte verwarmen.

Duurzame mogelijkheden

De vloerverwarming van Magnum is niet alleen heel comfortabel, maar ook nog eens duurzaam. Het merk biedt namelijk elektrische vloerverwarming aan, waardoor de verwarming dus geen gas verbruikt. De verwarming wordt met een aparte thermostaat geleverd waardoor je de badkamer los van de andere ruimtes kunt verwarmen. Je hoeft dus niet in het hele huis de thermostaat om hoog te zetten om het in de badkamer lekker warm te hebben. Ook dit is natuurlijk duurzamer.

Vloerverwarming badkamer
Vloerverwarming Magnum

Verschillende opties

Magnum biedt verschillende soorten vloerverwarming aan, deze hebben allemaal zo hun eigen kenmerk. Je hebt bijvoorbeeld de Magnum Mat, deze kun je over een bestaande tegelvloer of bestaande dekvloer leggen. Wanneer je je bestaande badkamer gaat verbouwen en niet te veel wil breken is dit natuurlijk ideaal. Als je een nieuwbouwwoning hebt, zijn er weer andere systemen geschikt. Deze worden namelijk in de dekvloer gelegd, waardoor de vloer niet verhoogd hoeft te worden. Magnum heeft dus voor ieder soort woning en verbouwing wel geschikte vloerverwarming!

Magnum bij Sani4All

Zou je graag meer informatie willen over de vloerverwarming van Magnum in je badkamer? Dan kun je een van onze badkamerwinkels bezoeken. Daar kunnen onze deskundige en ervaren adviseurs je alles vertellen over vloerverwarming voor in je badkamer. Daarnaast voorzien zij je van advies over de mogelijkheden voor in jouw badkamer. Maak snel een afspraak en kom langs.

Plan een vrijblijvende afspraak