Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tece drukpanelen

TECE

Het merk TECE is een echt familiebedrijf dat zich heeft gevestigd in Duitsland. Het merk biedt onder andere inbouwreservoirs en drukpanelen voor toiletten en urinoirs aan. Deze produceren zij zelf in hun eigen fabriek. De producten van het merk bieden een combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Hiermee kies je dus niet alleen voor stijlvol, maar ook voor een product dat jarenlang meegaat.

TECE

Inbouwreservoirs

Een inbouwreservoir is misschien niet het eerste element waar je aan denkt als jij je nieuwe badkamer en toiletruimte samenstelt. Maar wanneer jij kiest voor een toilet, is het wel onmisbaar. Inbouwreservoirs zorgen er namelijk voor dat jij je toilet kunt doorspoelen en het water wordt afgevoerd. TECE biedt verschillende modellen die ieder hun eigen kenmerken en voordelen hebben. Zo is er bijvoorbeeld voor een wat kleinere badkamer of toiletruimte een extra smal inbouwreservoir en een lager inbouwreservoir dat geschikt is voor een toilet onder een schuin dak. Voor iedere ruimte is er dus wel een geschikt inbouwreservoir van TECE.

Drukpanelen

Bij een inbouwreservoir hoort ook een drukpaneel, je kunt daarbij namelijk niet voor twee verschillende merken kiezen. Het voordeel van TECE is dat alle (toilet)drukpanelen op alle (toilet)inbouwreservoirs passen. TECE staat daarnaast ook bekend om de unieke designs van de drukpanelen. Bovendien zijn ze ook erg praktisch. Zo zijn er drukpanelen met een spoelonderbreker, waardoor je minder water kunt verbruiken bij het doorspoelen van het toilet. Of je kunt kiezen voor een ‘aanraakvrij spoelen’.  Deze panelen zijn elektrisch en werken door middel van een sensor. Zo hoef je dus niet meer met je handen aan het paneel te zitten.

Badkamerstijlen TECE
Unieke drukpanelen TECE

Voor iedere badkamerstijl

De drukpanelen van TECE zijn niet alleen heel functioneel, maar zijn ook voorzien van een stijlvol design. Om ervoor te zorgen dat er voor iedere badkamerstijl en smaak een passend drukpaneel is, biedt TECE verschillende kleuren en designs aan. Zo zijn er natuurlijk de standaardkleuren als wit en zwart. Maar je kunt ook gaan voor een unieker of opvallendere design. Denk bijvoorbeeld aan glazen nachtblauw drukpaneel of kies voor een marmer wit paneel. TECE biedt naast drukpanelen voor toiletten ook drukpanelen voor urinoirs aan. Wanneer je beide in één ruimte plaatst wil je natuurlijk wel dat deze er hetzelfde uitzien. Daarom heeft TECE nu verschillende designs die zowel verkrijgbaar zijn voor het toilet als het urinoir.

Bezoek voor producten van TECE onze winkel

Een inbouwreservoir heeft vrijwel geen invloed op de stijl en uitstraling van je badkamer, maar een drukpaneel natuurlijk wel. We snappen dan ook dat je deze graag eens in het echt zou willen bekijken. In onze winkels vind je daarom het uitgebreide assortiment van TECE. Zo kun je eens in alle rust de panelen bekijken en bepalen wat bij jou en je badkamer past. Daarnaast helpen onze adviseurs je ook graag bij het uitzoeken van het paneel. Ook kunnen zij je voorzien van advies over het inbouwreservoir zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt. Maak via onderstaande knop eenvoudig een vrijblijvende afspraak en kom langs.

Maak jouw vrijblijvende afspraak

TECE bij Sani4All