Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

TECE

TECE's bedieningspanelen voor het toilet bieden een combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Met hun uitgebreide assortiment aan designs en technologische kenmerken stellen ze gebruikers in staat om een toiletomgeving te creëren die zowel aantrekkelijk als gemakkelijk te gebruiken is.

Tecesolid elektronische wc bedieningsplaat doorspoelen zonder aanraking

Bedieningspanelen 

TECE is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sanitaire oplossingen, en een van hun meest gewaardeerde producten is het assortiment bedieningspanelen voor het toilet. Met een focus op functionaliteit, design en gebruiksgemak heeft TECE een reputatie opgebouwd als een betrouwbare naam in de sanitairindustrie.

Aantrekkelijk als functioneel

De bedieningspanelen voor het toilet van TECE combineren stijlvol design met geavanceerde technologie, waardoor ze zowel aantrekkelijk als functioneel zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, afwerkingen en kleuren, zodat ze naadloos passen bij elke badkamerinrichting. Of je nu een strakke, moderne look wilt of een meer klassieke uitstraling kiest, TECE heeft bedieningspanelen die aan je smaak voldoen.

Sani4All complete badkamer

Bekijk ook TECE bij ons in de winkel

Heb je advies nodig over de producten van TECE? Onze deskundige badkameradviseurs staan je graag te woord in één van onze winkels. Ze helpen je graag om de beste keuze te maken voor jouw nieuwe droombadkamer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of plan een vrijblijvende afspraak in!

Maak een afspraak