Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Sunshower Sani4All

Sunshower

Sunshower is een Nederlands merk dat in 2003 is opgericht. Het merk ontwikkelt producten die het tekort aan zonlicht, dat veel mensen hebben, op een comfortabele en eenvoudige manier kan helpen opvangen. De producten van Sunshower bestaan voor het grootste deel uit lampen die voorzien zijn van infrarood- en uv-licht. Deze lampen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de douche. Zo kun je tijdens het douchen genieten van de voordelen van Sunshowers.

Logo Sunshower

Werking Sunshower

Sunshowers zijn dus lampen die in een doucheruimte worden gemonteerd en voorzien zijn van infrarood en/of uv-licht.  De lage dosis uv-licht stimuleert de aanmaak van Vitamine D en zorgt voor een verbeterd immuunsysteem. Ook verhoogt een Sunshower het energieniveau. De warmte van infrarood heeft een ontspannende werking. Daarnaast zorgt het voor een verbeterde bloedcirculatie, waardoor spierpijn en nek, - rug- en reumatische klachten verminderen. De werking van Sunshowers biedt dus verschillende voordelen.

De voordelen van Sunshower

Zonlicht is een onmisbare bron van energie, het zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal functioneert. Het infrarood licht van de Sunshower zorgt ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Deze stimulatie zorgt ervoor dat de spieren beter doorbloed zijn, wat de spieren soepel maakt. Als spieren soepel zijn, neemt vaak ook de gewrichtspijn af. De afname van spierspanning en gewrichtspijn heeft vervolgens weer een positieve uitwerking op reumatische klachten. Naast dat het dus een luxe toevoeging is aan je badkamer, heeft het ook nog eens een positieve invloed op je gezondheid.

Verschillende modellen Sunshower
Sunshower uit

Sunshower uit

Sunshower aan met uv-licht

Sunshower met uv-licht

Sunshower met infrarood licht

Sunshower met infrarood licht

Modellen Sunshower

Sunshower biedt verschillende modellen Sunshowers aan. De verschillen zitten niet alleen in de functies, maar ook in de formaten en de vormen ervan. Zo heeft Sunshower de Square collectie en de Round collectie, waarbij de Square lijn voorzien is van scherpe hoeken en de Round collectie van ronde hoeken. Daarnaast heb je dus de keuze uit verschillende functionaliteiten. Je hebt Sunshowers die voorzien zijn van zowel infrarood als uv-licht, maar ook lampen met alleen infrarood of uv-licht. Om ervoor te zorgen dat de Sunshower perfect bij je nieuwe badkamer past, worden de lampen ook in verschillende kleuren aangeboden. Zo kun je dus de badkamerstijl creëren die je voor ogen hebt!

Sunshower bij Sani4All

Bekijk Sunshower in onze winkels

Ben je benieuwd of een Sunshower iets voor jou is? Of zou je nog meer advies willen ontvangen over de voordelen ervan? Kom dan eens naar een van onze badkamerwinkels. Daar hebben we verschillende modellen Sunshowers opgesteld. Daarnaast staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies. We zijn er bij Sani4All om je compleet te ontzorgen. Dus naast adviseren, maken onze adviseurs ook een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer voor je. Ben je tevreden en heb je de badkamer gekocht? Dan komen we deze gratis bij je thuisbezorgen. Indien gewenst kunnen we ook de badkamer voor je monteren. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent!

Maak een vrijblijvende afspraak