Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Xenz Sani4All

Xenz

Xenz is een Nederlands merk en leverancier van onder andere baden. Kwaliteit staat bij Xenz hoog in het vaandel, daarom heeft het merk een eigen productiebedrijf. De baden van Xenz zijn niet alleen voorzien van hoogwaardige kwaliteit, maar ook van de laatste trends. Met een bad van Xenz kies je dus altijd voor stijlvol en trendy. Meer weten over Xenz? Lees dan snel verder.

Logo Xenz

Het ruime assortiment

Xenz staat dus voornamelijk bekend om het ruime assortiment baden dat het merk aanbiedt. Je vindt in het assortiment dus niet alleen het ‘standaard’ witte ligbad, maar ook baden met bijzondere vormen en opvallende kleuren. Zo biedt het merk bijvoorbeeld ruimtebesparende baden aan, die in vrijwel iedere badkamer passen. Ook wanneer je een wat kleinere badkamer hebt, kun je dus kiezen voor een heerlijk ligbad van Xenz. 

Stijlvolle baden

Waar vaak gedacht wordt dat sanitair vooral in het wit wordt uitgevoerd, laat Xenz zien dat er nog veel meer mogelijk is. Het sanitair van Xenz is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo ook de baden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte kleur zoals cement, crème of beige. Maar ook voor de liefhebber van donker sanitair is er genoeg keuze, denk bijvoorbeeld aan zwart, antraciet of klei. Je kunt de kleur van het bad dus volledig afstemmen op de badkamerstijl die jij voor ogen hebt. Bovendien maak je met een opvallende kleur van jouw bad past echt een eyecatcher.

Assortiment Xenz
Kranen Xenz
Whirlpool Xenz
Ligbaden Xenz

Wellness baden

De baden van Xenz hebben niet alleen een stijlvol design, er zijn ook baden voorzien van extra functionaliteiten. Het merk biedt namelijk ook whirlpools aan, wat de Engelse benaming is voor een bubbelbad. Bij een whirlpool worden er in de bodem van het bad bubbels gecreëerd, wat voor een masserende werking zorgt. Bij sommige baden worden er via de zijkanten ook waterstralen gecreëerd, die voor een nog ontspannenere werking zorgen. Wanneer je graag een wellness badkamer wil creëren waarin je echt helemaal tot rust kunt komen, is een whirlpool van Xenz het ideale bad voor jou.

Xenz bij Sani4All

Xenz bij Sani4All

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en zou je daar graag een bad van Xenz aan toe willen voegen? In onze winkels hebben we verschillende opstellingen met baden van Xenz. Je kunt daar dus in alle rust inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. Heb je een badkamer gezien die bij je past? Onze deskundige adviseurs staan in de winkel voor je klaar om je te voorzien van advies. Daarnaast kunnen zij ook een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer maken. Zo weet je precies hoe deze eruit komt te zien. Als je tevreden bent met het 3D-ontwerp krijg je een offerte met daarin direct de scherpste prijs. Geen gedoe of onderhandelingen, maar een eerlijke en transparante prijsopgave. We bieden je daarnaast voldoende bedenktijd, zodat je zeker weet dat dit je nieuwe droombadkamer is!

Vind jouw Sani4All winkel