Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Thebalux

Thebalux

Thebalux is een Nederlands badmeubelfabrikant die in 1996 is opgericht. Het merk is gespecialiseerd in badmeubels welke allemaal met de hand worden gemaakt. Naast dat de productie van de meubels in Nederland plaatsvindt, werken zij ook het liefst samen met leveranciers die ‘dicht bij huis zijn’. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van duurzame materialen, waardoor jouw badkamermeubel jarenlang meegaat. Door het ruime assortiment van het merk is er vrijwel altijd een badmeubel die helemaal bij jou en je badkamer past.

Thebalux

Badmeubels

Het assortiment van Thebalux bestaat voornamelijk uit badmeubels. Daarnaast biedt het merk ook spiegels, spiegelkasten en accessoires aan. Dus vrijwel alles om jouw badmeubelset compleet te maken! Het assortiment badmeubels van Thebalux bestaat uit drie verschillende lijnen. Het belangrijkste kenmerk is het diepte verschil van de meubels, waar de lijn Beat 40 maar 40 cm diep is, biedt de Beat 45 meubels aan van 45 cm diep en de Nuance 51,5 meubels van 51,5 cm. De meubels zijn daarnaast in verschillende breedtes beschikbaar waardoor je het meubel helemaal kunt aanpassen op de afmetingen en indeling van je badkamer.

Sjithouse

Naast dat Thebalux een prachtig assortiment badmeubels voor in de badkamer heeft, bieden zijn ook fonteinsets aan. Deze lijn van Thebalux heeft de unieke naam: Sjithouse. Zoals de naam al doet vermoeden is deze lijn speciaal ontworpen voor toiletruimtes. Sjithouse biedt een uniek aanbod aan wastafels, waskommen, kasten en frames. Deze elementen zijn allemaal in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Je kunt hiermee meer dan 430.000 (!) combinaties maken, waardoor je vrijwel altijd een toiletmeubel kunt vinden die bij jouw smaak en stijl past.

Sjithouse
Meubels Thebalux

Onderkasten

De onderkasten van Thebalux zijn natuurlijk niet alleen in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ook zowel met een greep als greeploos.

Kolomkast Thebalux

Kolomkasten

De hoge kolomkasten zijn ideaal om extra opbergruimte in je badkamer te creëren. Deze zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de onderkasten.

Waskommen Thebalux

Wastafels en waskommen

Een waskom of wastafel mag bij jouw badmeubel natuurlijk niet ontbreken. Thebalux biedt verschillende unieke designs en kleuren aan waarmee jij jouw meubel afmaakt.

Badkamerspiegel Thebalux

Spiegels & spiegelkasten

Met een spiegel maak je je badmeubelset helemaal af. Als je graag extra opbergruimte wil creëren kun je ook kiezen voor een spiegelkast van Thebalux.

Ruim assortiment Thebalux

Divers assortiment

Natuurlijk zijn niet alleen de afmetingen van het badmeubel belangrijk, maar ook de stijl en uitstraling ervan. Om ervoor te zorgen dat Thebalux voor iedere stijl wel een meubel heeft, bieden ze een uiteenloop assortiment kleuren en materialen aan. Zo heb je voor de onderkast keuze uit meer dan 20 verschillende kleuren en materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mat witte kleur of een warme houttint. Ook de wastafels en waskommen zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. De wastafels worden aangeboden in de materialen keramiek, mineraalmarmer, Solid Surface en echt beton, waarbij de keramieken wastafels in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. De waskommen zijn uitgevoerd in keramiek of beton, waarbij je ook de keuze hebt uit verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit en mat zwart, maar ook uit blauw en groen.

Bekijk de meubels van Thebalux in onze winkel

Wanneer je jouw nieuwe badkamer gaat uitzoeken wil je natuurlijk de producten in het echt bekijken. Zo kun je ze goed bekijken en met elkaar vergelijken. Je vindt daarom bij onze badkamerwinkels een uitgebreid assortiment aan meubels van Thebalux. Daarnaast hebben we daar ook alle kleurstalen van Thebalux waardoor je een moodboard kunt maken van jouw uitgekozen producten. Natuurlijk helpt een van onze adviseurs je ook graag bij het samenstellen van jouw nieuwe badmeubel en badkamer.

Plan jouw adviesgesprek

Thebalux bij Sani4All