Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Blaauw sanitair kopen

Blaauw Sanitair

Blaauw Sanitair biedt betaalbaar sanitair voor een eerlijke prijs. Het merk biedt verschillende douches, douchekranen en drains aan. Maar het merk biedt ook de mooiste baden, toiletten, spiegels, kranen en radiatoren aan. Blaauw Sanitair staat voor oerdegelijke kwaliteit, tijdloze designs in combinatie met ongekende luxe. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk een prominente plaats heeft in onze Sani4All winkels. Blaauw Sanitair is zo’n merk dat altijd goed is. Het design, de keuzemogelijkheden en de prijs zijn in onze ogen heel mooi in balans. We vertellen je graag meer over dit veelzijdige merk.

Bezoek een winkel bij jou in de buurt

Blaauw Sanitair

Toonaangevend merk

Blauw Sanitair is een toonaangevend merk in de badkamer- en sanitairwereld en past daarom precies in de merken die we bij Sani4All aanbieden. Wij hebben dan ook een groot assortiment aan producten van dit merk. Heb je advies nodig over de producten van Blaauw Sanitair? In onze winkels staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar! Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Een breed assortiment

De producten van Blaauw Sanitair zijn erg veelzijdig. Van kranen tot baden en van (regen)douches tot douchedeuren. Om je een idee te geven, zijn dit de producten van Blaauw Sanitair die je veel in onze winkels tegen zult komen:

Badkamer zwart goud
Blaauw sanitair sani4all

Oerdegelijke kwaliteit

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen de producten van Blaauw Sanitair als de beste. Zo zijn de glasoplossingen van Blaauw Sanitair voorzien van nano-coating en wordt een glasdikte van 8 mm gehanteerd. Ook maatwerk is mogelijk binnen de productlijn, waardoor je jouw producten volledig op jouw badkamerruimte kunt afstemmen.

Blaauw Sanitair in de badkamer

Deze producten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren die van jouw badkamer een prachtige eenheid maken. Denk aan mat zwart, rvs-look, geborsteld koper of messing (mat goud-look). De producten zijn oneindig te combineren, waardoor je de stijl van je badkamer helemaal tot uiting kunt brengen. In onze badkamerwinkels vind je nog veel meer bijzondere opstellingen én losse producten van Blaauw Sanitair. Wil je dus meer zien van dit veelzijdige merk? Breng dan eens een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Onze badkameradviseurs laten je graag de verschillende producten zien!

Inbouwkraan messing goud
Opbouw badkraan rvs
Vrijstaande badkraan mat zwart
Blaauw sanitair kraan