Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Blaauw Sanitair

Blaauw sanitair kopen

Blaauw

Sanitair voor de badkamer

Blaauw Sanitair biedt betaalbaar sanitair voor een eerlijke prijs. Het merk staat voor oerdegelijke kwaliteit, tijdloze designs in combinatie met ongekende luxe. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk bij Sani4All een prominente plaats heeft. Blaauw heeft een ruim assortiment voor in de badkamer, denk aan afvoeren, complete inloopdouches, losse kranen en badkamermeubels. Oerdegelijke kwaliteit.

Sanitair specialist

De douche is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Je gebruikt het namelijk (zo goed als) dagelijks en het zorgt ervoor dat je fris en fruitig over straat kan. Blaauw Sanitair biedt verschillende douches, douchekranen en drains aan. Maar het merk biedt ook de mooiste baden, toiletten, badmeubels, spiegels, kranen en radiatoren aan. Bezoek onze winkel om inspiratie op te doen.

Bezoek onze winkel

Blauw Sanitair is een toonaangevend merk in de badkamer- en sanitair wereld en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4All. Wij hebben dank ook een groot assortiment aan producten van dit merk. Heb je advies nodig over de producten van Blaauw? In onze winkels staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Bezoek een winkel bij jou in de buurt

Blaauw Sanitair