Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Ks plafonds header

KS Plafonds

Je nieuwe badkamer is pas echt af met een nieuw plafond erin. Vaak wordt er niet gelijk aan het plafond gedacht, maar dit is ook zeker een belangrijk onderdeel van de badkamer. Als je ervoor kiest om je badkamer volledig te vernieuwen, wil je natuurlijk dat alles helemaal tip top in orde is. KS Plafonds zorgt ervoor dat met hun verschillende soorten plafonds jouw badkamer helemaal compleet is.

KS Plafonds

Span plafonds

KS Plafonds biedt een ruim assortiment aan plafonds aan. Kies bijvoorbeeld voor een span plafond voor in je badkamer, dit is een egaal en onderhoudsvriendelijk plafond zonder naden. Dit plafond wordt direct onder je bestaande plafond gemonteerd, dit scheelt dus weer verbouwen. Verder is een spanplafond vochtbestendig en akoestisch, erg handig voor in de badkamer!

MDF plafonds

Als je kiest voor een MDF plafond in je badkamer dan is deze verkrijgbaar in twee verschillende maten. Deze is verkrijgbaar in de breedtes 285 of 385 mm met een lengte van 2600 mm. De zichtzijde van dit plafond is voorzien van kunststofolie, deze olie zorgt ervoor dat het plafond vochtbestendig is. Een MDF plafond is net als een spanplafond direct onder het bestaande plafond te monteren en is ook erg onderhoudsvriendelijk.

Inbouwspots van KS Plafonds

Verlichting in een badkamer is erg belangrijk, je kunt kiezen voor een normale lamp, een spiegel met verlichting maar ook voor inbouwspots in je plafond. De spanplafonds van KS Plafonds zijn zeer geschikt voor inbouwspots, ze komen er door het egale plafond zelfs goed in uit. De keuze in inbouwspots is reuze: van zwarte tot witte spots, van chroom tot mat goud. Dit zorgt ervoor dat je eindeloos kunt combineren tot je je perfect plafond hebt gekozen.

Ks plafonds 1
Ks plafonds 2
KS Plafonds

Bekijk de KS Plafonds in onze winkels

Voor zowel de spanplafonds als de MDF plafonds heb je keuze uit verschillende kleuren. Voordat je een keuze maakt over welk plafond je kiest wil je natuurlijk eerst alles in het echt kunnen bekijken. Kom daarom langs in een van onze winkels om alle soorten plafonds van KS Plafonds te bekijken. Twijfel je welk plafond het beste in jouw badkamer past? In onze winkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar. Samen kunnen jullie een 3D-ontwerp maken van de nieuwe badkamer met een plafond van KS Plafonds. Zo weet jij precies wat je kan verwachten.

Plan een adviesafspraak