Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Villeroy & Boch

Villeroy & boch kopen

Tijdloze elegantie, innovatief design

Villeroy & Boch biedt alles voor jouw droombadkamer. Het merk staat voor tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit voor badkamer en wellness, tafelcultuur en tegels. Villeroy en Boch biedt niet alleen keramieken badkamercollecties in een verscheidenheid van stijlen, maar ook badkamermeubels van hoge klasse, accessoires en radiators. De wellnessrange met innovatieve douche, bad en whirlpoolsystemen is een indrukwekkende mix van kwaliteit, schoonheid en technologie.

Villeroy&Boch

Villeroy & Boch – leven en genieten in modern design

Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch en dat al sinds het jaar 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven. De Villeroy & Boch producten onderscheiden zich door hun elegante uitstraling, intuïtieve bedienbaarheid en duurzame kwaliteit. Laat je verrassen en overtuigen door het innovatieve design van Villeroy & Boch.

Badkamer en Wellness – veelzijdige collecties en buitengewoon design

De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. Met de badkamerplanner wordt de badkamer van de eerste tot de laatste stap gepland. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

Toilet innovaties

DirectFlush is rondom hygiënisch. De nieuwe spoelrandloze toiletgeneratie voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen en maakt een bijzonder snelle, grondige reiniging mogelijk. DirectFlush-toiletten van Villeroy & Boch garanderen een optimaal spoelvermogen bij een minimaal waterverbruik; ze ontzien zowel het milieu als de portemonnee.

Zorg nu op een eenvoudige en esthetische manier voor een frisse geuren hygiënische verzorging van het toilet: met ViFresh, het geïntegreerde bakje voor toiletblokken ontwikkeld door Villeroy en Boch. Het is achter de closetzitting vrijwel onzichtbaar in het keramiek geïntegreerd en wordt gevuld met de gebruikelijke geurblokjes of toiletgel zonder de toiletrand of closetpot te hoeven aanraken.

Directflush
Ceramicplus

CeramicPlus: De innovatieve veredelingsprocedure van Villeroy en Boch zorgt ervoor dat druppels op het oppervlak zich onmiddellijk tot waterbolletjes vormen om vervolgens met het opgeloste vuil en kalk via de afvoer weg te stromen. Zelfs ingedroogde kalkvlekken kunnen eenvoudiger worden verwijderd als er eens iets achterblijft. Zo zorgt Villeroy en Boch er met haar producten voor dat ze milieuvriendelijker zijn en zonder agressieve reinigingsmiddelen, een groot voordeel in de badkamer!

AntiBac is een innovatieve hygiëne oplossing van Villeroy & Boch voor de badkamer die het risico van het overbrengen van bacteriën aanzienlijk vermindert. De nieuwe oppervlakte technologie zorgt met behulp van zilverionen voor een aantoonbare vermindering van de groei van bacteriën op keramische oppervlakken en closetzittingen met meer dan 99,9%.

Villeroy & Boch staat nou eenmaal bekend om het leveren van hoge kwaliteit. Naast sanitair producten, biedt Villeroy en Boch dus totaal oplossingen voor in de badkamer. Ook als het draait om hygiëne. Bij Villeroy en Boch koop je dus eigenlijk geen individuele elementen, want door Villeroy en Boch producten aan te schaffen in je badkamer, zal er een ware harmonie ontstaan in je eigen badkamer. Kortom, Villeroy en Boch produceert al meer dan 250 jaar sanitair producten en andere badkamerartikelen van alleen maar hoge kwaliteit.

Het internationale merk Villeroy en Boch bestaat al sinds 1748 en staat bekend om haar originele, creatieve en het geven van innovatiekracht aan haar lange-termijn visie. Met het uitgebreide assortiment van Villeroy en Boch is er voor ieder wat wilt zodat elk huishouden een eigen mini unieke wellness kan creëren in een eigen badkamer. Zo kom je pas echt helemaal tot rust en kun je voortaan ultiem ontspannen en genieten van de hoge kwaliteit en mooie afwerking.

Antibac

Innovatieve badkamerkranen

Sani4All heeft een groot assortiment van Villeroy & Boch. In onze winkels staan de medewerkers altijd klaar voor een persoonlijk advies. Zo bieden wij accessoireskranenbadenwastafelstoiletten en badmeubels aan. Bij het merk staan levenskwaliteit en interieurstijl centraal. Originaliteit, creativiteit en innovatiekracht geven een lange-termijn visie die het succes van Villeroy en Boch bepaalt. Het merk biedt de meest praktische oplossingen voor de badkamerinrichting. Ze maken de producten met een hoge kwaliteit die het dagelijkse leven verfraaien.

Advies Villeroy&Boch

Persoonlijk Villeroy & Boch advies

Villeroy & Boch is toonaangevend in de badkamer- en sanitair wereld en past daarom perfect in het rijtje merken van Sani4All. Wij hebben dank ook een groot assortiment aan producten van dit merk. Heb je advies nodig over de badkamerproducten van Villeroy & Boch? In onze winkels staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Bezoek een winkel bij jou in de buurt