Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Villeroy & boch kopen

Villeroy & Boch

Het merk Villeroy & Boch staat voor tijdloze elegantie, innovatief design en hoogwaardige kwaliteit. Villeroy & Boch bestaat al sinds 1748 en weet daardoor als geen ander hoe zij van innovaties, gebruiksvriendelijke producten kunnen maken. Daarnaast zijn de toiletten die het merk aanbiedt ook nog eens heel erg stijlvol, waardoor het je badkamer echt afmaakt.

Villeroy&Boch

Hoogwaardig sanitair

Villeroy & Boch biedt een uitgebreid assortiment aan toiletten, welke allemaal voorzien zijn van unieke kenmerken. Het merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit, waardoor de toiletten jarenlang meegaan. Dat is natuurlijk wel zo fijn! Naast verschillende kenmerken zijn de toiletten ook in verschillende designs en kleuren verkrijgbaar. De toiletten zijn dus niet alleen in hoogglans wit verkrijgbaar, maar onder andere ook in mat zwart, groen en beige. Je kunt het toilet dus volledig aanpassen aan de stijl en kleuren die je voor de rest van de badkamer voor ogen hebt.

Wandcloset Villeroy & Boch

Toiletinnovaties

De toiletten van Villeroy & Boch zijn voorzien van verschillende innovaties, welke allemaal als doel hebben de gebruiksvriendelijkheid ervan te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan het eenvoudiger maken van het schoonmaken van het toilet of het verminderen van waterverbruik.

1. CeramicPlus

CeramicPlus is een vuilafstondend oppervlak voor keramiek. Dit maakt het schoonmaken van de badkamer een stuk makkelijker. Het zorgt er namelijk voor dat de druppels op het oppervlak samenvloeien en als waterparels er aflopen. Het vuil en de kalk is in de waterparels opgelost.

2. AntiBac

AntiBac is een oppervlaktetechnologie die antibacterieel werkt en de groei van bacteriën vermindert.

 3. Twist Flush

Bij de Twist Flush wordt er gebruik gemaakt van een optimale spoeling welke gecombineerd is met waterbesparing. De krachtige draaikolk spoelt het toilet grondig schoon en verbruikt daarnaast ook maar 3 liter water voor een kleine spoelbeurt en 4,5 liter water voor een grote.

Uniek toilet Villeroy & Boch
Wit wandcloset

Douchetoilet

Een van de unieke toiletten die Villeroy & Boch aanbiedt, is het douche toilet. Een douche toilet is voorzien van een spoelfunctie die het onder lichaam reinigt. Dit is niet alleen praktisch, maar wordt ook gezien als zeer hygiënisch. Dit komt niet alleen door de waterstraal die je onderlichaam reinigt, maar ook door de diespoeltechniek. Na iedere spoelbeurt zorgt deze ervoor dat het toilet gereinigd wordt. Door de afstandsbediening waarmee je het toilet kunt bedienen, is het toilet ook praktisch in gebruik. Je hebt keuze uit verschillende functies en programma’s, waardoor je de spoeling op je eigen voorkeuren kunt afstemmen.

Villeroy & Boch bij Sani4All

Zou je graag de toiletten van Villeroy & Boch eens in het echt willen bekijken? Kom dan eens naar een van onze Sani4All winkels. We bieden daar verschillende badkamer- en toiletopstellingen met toiletten van Villeroy & Boch. Je kunt ze daardoor niet alleen in het echt bewonderen, maar ook zien hoe het toilet in de ruimte staat. Je kunt in de winkel in alle rust even rondkijken en inspiratie op doen. Maar onze deskundige adviseurs kunnen je natuurlijk ook helpen en voorzien je graag van een advies.

Maak een afspraak