Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in omgeving Zelhem

Woon jij in de omgeving van Zelhem en is jouw badkamer aan vervanging toe? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel. Laat je inspireren door het ruime assortiment aan complete badkamers, sanitair en tegels. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar in de regio van Zelhem om de badkamer van je dromen te realiseren.

Plan een adviesafspraak

Iedereen kan bij ons terecht

Bij onze badkamerwinkel in buurt van Zelhem vind je complete badkamers, maar is er ook de mogelijkheid om je eigen badkamer samen te stellen. Onze vakkundige adviseurs staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Ze horen graag wat jouw wensen zijn voor een nieuwe badkamer en kijken samen met jou naar de producten en materialen die hierbij passen. Heb je alle materialen en producten uitgezocht? Dan maken onze adviseurs uit de regio van Zelhem een 3D-ontwerp van de nieuwe badkamer voor je. Is er toch iets niet helemaal naar wens? Dan gaan we op zoek naar het product of materiaal waar je wel tevreden over bent.

Badkamerwinkel Varsseveld
Badkamers Varsseveld

Badkamers in verschillende stijlen

Bij onze badkamerwinkel in de omgeving van Zelhem hebben we badkamers in iedere stijl en voor ieder budget. Zo kan je altijd je droombadkamer bij ons vinden. Wil je liever graag twee stijlen combineren? Dan is dat ook mogelijk, dit doe je door je eigen badkamer helemaal samen te stellen. Hieronder hebben we een paar stijlen omschreven:

Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Houd je van een landelijke badkamer? Dan houd je ook van rust, warmte en sfeer! De badkamer met een landelijke stijl staat bekend om de kleuren en de materialen die je hier in terugvindt. In een landelijke badkamer creëer je een ruimte om even de drukte te ontvluchten.

Luxe badkamers

Luxe badkamer

In een luxe badkamer kom je na een lange dag helemaal tot rust. De badkamer is te herkennen aan de productkeuze en de combinatie met de producten. Door de juiste productkeuze, geef jij jouw badkamer een luxe sfeer. Door de luxe sfeer kan je volledig ontspannen in je eigen luxe badkamer.

Materiaal moderne badkamer

Moderne badkamer

De moderne badkamer is een van de meest gekozen badkamerstijlen. Met de moderne stijl kan je alle kanten op en dat is ook de reden waarom deze stijl zo populair is. De moderne stijl heeft een minimalistische en strakke uitstraling en krijgt daardoor veel rust.

Marmerlook badkamer met roze

Marmerlook badkamer

De badkamer in de marmerlook stijl staat garant voor een luxe sfeer en uitstraling. Er wordt steeds vaker gekozen voor marmerlook, omdat marmer een kostbaar natuurproduct is. Marmerlook zorgt voor dezelfde unieke en natuurlijke sfeer als echt marmer.

Complete ontzorging bij Sani4All

Bij onze badkamerwinkel in de regio van Zelhem snappen wij dat je vragen hebt over de verbouwing van je badkamer. Wij willen graag deze zorg van je afnemen.  Doordat wij de zorgen van de verbouwing van je wegnemen, kan jij na het kopen van de badkamer al heerlijk genieten van het idee dat jij straks een nieuwe badkamer hebt. De badkamer wordt in één keer bij jouw thuis in de omgeving van Zelhem geleverd. De montage van jouw nieuwe badkamer wordt gedaan door professionele monteurs uit de regio van Zelhem. De monteurs hebben hun eigen gereedschap bij zich en zorgen ervoor dat jouw badkamer tot in de puntjes gemonteerd wordt. Zodat jij nog jaren plezier kan hebben van jouw badkamer.

Sani4All Varsseveld
Gevel Varsseveld

Nieuwe badkamer kopen

Is jouw badkamer aan vervanging toe en woon jij in de omgeving van Zelhem? Kom dan eens langs bij Sani4All Varsseveld en laat je inspireren. Ben jij benieuwd naar ons assortiment of ons advies? Maak dan een afspraak en onze adviseurs staan voor je klaar met een kopje koffie of thee.

Maak een afspraak

Waarom Sani4All?

Onze 4All gewoonten

Lees meer