Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Betonlook badkamer en toiletruimte familie van Deutekom

Sani4All Maassluis heeft deze prachtige betonlook badkamer én toiletruimte opgeleverd bij de familie van Deutekom. De betonlook tegels zijn in de ruimtes met verschillende tegels gecombineerd, waardoor beide ruimtes een hele andere uitstraling hebben.

In beide ruimtes is er gekozen voor betonlook tegels in kleur City Plaster White. In de badkamer zijn gecombineerd met gekleurde tegels in de kleur City Plaster Multicolor. Dit geeft de badkamer een unieke uitstraling. In de toiletruimte zijn de betonlook tegels gecombineerd met decortegels in de kleur Ondine Ocean en decortegels in de kleur Montauk. Een combinatie die zorgt voor een kleurrijke touch.

Ruim badmeubel
Betonlook badkamer
Kleurrijke toiletruimte

Sanitair in de badkamer

In de badkamer heeft de familie gekozen voor een extra breed badmeubel, waardoor er ook lekker veel opbergruimte is! De onderkast heeft de kleur tabacco en is gecombineerd met een witte keramische wastafel en een prachtige spiegelkast. Op het meubel zijn twee wastafelkranen in de kleur Gun Metal geplaatst. De kleur Gun Metal komt terug in de doucheruimte, daar is gekozen voor een regendoucheset en een douchedeur met raster in de kleur Gun Metal. Om de badkamer af te maken is er ook gekozen voor toilet accessoires in deze kleur. Hierdoor ontstaat er een mooie eenheid in de badkamer!

De toiletruimte

Ondanks dat de toiletruimte een hele andere uitstraling heeft, komen verschillende elementen uit de badkamer terug in deze ruimte. Zo is ook in de toiletruimte gekozen voor Gun Metal, dit komt terug in de fonteinset en de toiletaccessoires. Dit is gecombineerd met wit sanitair, wat ervoor zorgt dat de rustige uitstraling van de ruimte behouden blijft.

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of toiletruimte? Bezoek dan eens een van onze badkamerwinkels. Daar kun je door ons ruime aanbod in alle rust inspiratie opdoen. Of laat je adviseren door een van onze adviseurs. Zij maken een 3D-ontwerp voor je en stellen samen met jou de badkamer samen. Maak snel een afspraak en kom langs.

Maak een afspraak

Unieke betonlook bakdamer
Decortegels betonlook badkamer