Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Betonlook badkamer familie Moerenhout

Deze badkamer van de familie Moerenhout uit Heerde is opgeleverd door Sani4All Zwolle. De combinatie van de betonlook tegels en de zwarte elementen zorgen ervoor dat deze betonlook badkamer een industrieel tintje heeft.

De familie heeft gekozen voor betonlook vloer- en wandtegels en hebben deze gecombineerd met de unieke decortegels. Deze combinatie zorgt voor een speels effect. De badmeubelset bestaat uit een onderkast in de kleur Solid Eik, waarop twee mat zwarte waskommen op zijn geplaatst. De set wordt afgemaakt door de spiegel, die voorzien is van een mat zwarte lijst. De inbouw wastafelkranen van Blaauw Sanitair hebben ook een mat zwarte kleur en combineren daardoor prachtig bij de badmeubelset. De douchecombinatie bestaat uit een luxe inbouwregendouche met een handdouche in de kleur mat zwart. De inloopdouche wordt voor een deel afgeschermd door de glazen douchewand die is voorzien van een mat zwart raster. De eyecatcher in deze badkamer is het mat zwarte vrijstaande ligbad. Gekozen is voor een vrijstaande badkraan, ook deze heeft een mat zwarte kleur waardoor er eenheid in de badkamer ontstaat.

Badkamer Heerde
Betonlook badkamer
Luxe regendouche
Opgeleverde badkamer Heerde

Betonlook badkamer

Betonlook in de badkamer zorgt ervoor dat de ruimte een stoere en industriƫle sfeer krijgt. Daarnaast kun je betonlook met veel verschillende kleuren en materialen combineren. Zo passen houtlook en natuursteen heel goed bij betonlook. Maar ook vrijwel iedere kleur kun je combineren met betonlook, iedere combinatie zorgt weer voor een andere uitstraling. Deze familie heeft gekozen voor een basis van betonlook (decor)tegels en heeft dit gecombineerd met zwarte elementen. Hierdoor ontstaat er een betonlook badkamer met een industriƫle badkamer. Ben je ook op zoek naar een betonlook badkamer? Maak dan gerust een afspraak bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs helpen je daar graag bij het realiseren van je nieuwe badkamer.

Vind jouw Sani4All winkel