Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer familie Amerongen

De familie Amerongen uit Veelerveen heeft samen met Sani4All Hoogeveen hun droombadkamer gerealiseerd. De badkamer is voorzien van prachtige houtlook tegels, wat zorgt voor een landelijke uitstraling.

Een van de eerste dingen die je waarschijnlijk opvallen in deze badkamer, zijn de houtlook tegels. De familie heeft ervoor gekozen om de vloer, het bad en een deel van de doucheruimte te bekleden met deze houtlook tegels in de kleur Wood mat. Deze zijn gecombineerd met vloer- en wandtegels in de kleur antraciet mat. Deze combinatie zorgt voor een landelijke uitstraling met een stoere touch. Ook het badmeubel is een opvallend element. Deze bestaat uit een mat zwarte onderkast met een topblad in de kleur Nebreska, waarop twee hardstenen waskommen zijn geplaatst. De hardstenen waskommen versterken de stoere uitstraling van de badkamer. Op de badmeubelset zijn twee Gun Metal opbouwwastafel kranen geplaatst. De combinatie wordt afgemaakt door de spiegel met verlichting en verwarming.

Ontwerp badkamer
Landelijke badkamer
Badkamer 3D-ontwerp
Hardstenen waskommen

Van alle gemakken voorzien

Deze badkamer is van alle gemakken voorzien. Zo is er gekozen voor een ruime inloopdouche met een luxe regendouche. De regendouche heeft de kleur Gun Metal en past daardoor mooi bij de wastafelkranen. Daarnaast is de badkamer voorzien van een ruim ligbad met whirlpoolsysteem. Whirlpool baden zijn dus voorzien van een systeem dat bubbels en waterstralen creëert. Deze hebben een rustgevende en ontspannende werking. Je kunt in dit bad dus heerlijk tot rust komen. De badkranen waarvoor is gekozen hebben ook de kleur Gun Metal, waardoor er eenheid ontstaat in de badkamer.

Inloopdouche
Stoere badkamer
Whirlpool bad

Praktische badkamer

We benoemden net al dat de badkamer van alle gemakken is voorzien, maar het is ook een enorm praktische badkamer. Zo heeft het bad ook een handdouche waarmee je niet alleen makkelijk je haar kunt uitspoelen, maar ook het bad mee kunt schoonmaken. Daarnaast is de badkamer voorzien van een toiletset, bestaande uit een inbouwreservoir en bedieningspaneel van Geberit en een softclose wandcloset.

Niet iedereen heeft een aparte wasruimte, hoe makkelijk is het dan als je de wasmachine en droger kwijt kunt in je badkamer? Daarom is er in deze badkamer ruimte gecreëerd voor de wasmachine en droger. Deze ruimte is gerealiseerd door een wand naast de douche te plaatsen. Op deze wand ontstaat er dan weer ruimte om de designradiator op te kunnen plaatsen. Er is dus echt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte!

Praktische badkamer

Advies bij het inrichten van je badkamer

Wil jij je badkamer ook zo praktisch mogelijk inrichten en de ruimte optimaal benutten? Kom dan gerust eens naar een van onze winkels. Je kunt daar natuurlijk in alle rust inspiratie opdoen, maar ook voorzien worden van advies. Onze adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van je nieuwe badkamer en maken een 3D-ontwerp voor je. We gaan samen jouw nieuwe badkamer uitzoeken én realiseren!

Maak hier een afspraak