Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer familie Hogenboom

Bij de familie Hogenboom in Leiderdorp heeft Sani4All Den Haag een industriële badkamer en toilet opgeleverd. Ze hebben ook een foto doorgestuurd hoe de badkamer er voor de verbouwing eruitzag! De voor en na foto's laten goed zien wat indeling en gebruik van materialen en kleur voor een ruimte kan doen! Voor de vloer en wanden zijn dezelfde keramische tegels gekozen: 60x60 cm in de kleur Beton. Het natuureiken badmeubel en bijpassende vormen een mooi contrast met de betonlook tegels.  Het badmeubel heeft 2 softclose lades en is 120 cm breed. De keramische wastafel heeft 2 wastafelkranen van Blaauw Sanitair. De design spiegel heeft dezelfde breedte als de wastafel en heeft directe en indirecte ledverlichting voor perfect zicht. De luxe spiegel heeft ook nog eens een digitale klok en spiegelverwarming. Zo weet je zeker dat de spiegel niet meer beslaat!

Opgeleverde badkamer familie Hogenboom
Regendouche

Regendouche

De luxe douchedeur met zwart raster scheidt de doucheruimte met de rest van de badkamer. Zo blijft het water netjes in het douchegedeelte. Het glas heeft NANO coating waardoor er minder snel water op blijft staan. Er is hierdoor minder kans op kalkvorming op de ramen. De regendouche van Blaauw Sanitair heeft een luxe ronde handdouche en design hoofddouche. In de ruimte is de mooie mat zwarte design radiator Elegance geplaatst dat perfect past bij de industriële look.

Betonlook tegels

De stijl van de badkamer is overgenomen in de aparte wc. Ook hier zijn de tegels in betonlook gebruikt. De natuureiken plank past mooi bij de keramische opbouw wastafel met mat zwarte fonteinkraan. De complete toiletset bestaat uit een rimless wandcloset met softclose en quick-release.

Betonlook tegels