Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne badkamer met een industrieel tintje

Wie zegt dat een grijze badkamer saai is? Deze familie uit Voorthuizen bewijst het tegendeel! Samen met Sani4All Barneveld hebben zij deze moderne badkamer gerealiseerd. De zwarte accenten zorgen voor een stoer en industrieel tintje.

De gehele ruimte is bekleed met antracieten vloer- en wandtegels in de kleur Newport Grigio. Door te kiezen voor één kleur of soort tegel, heeft de badkamer een rustige basis. Het badmeubel komt tegen de antracieten tegels mooi naar voren. De set bestaat uit een onderkast in de kleur eiken, een prachtige witte waskom en een spiegel met zwarte omlijsting. De set wordt afgemaakt door de mat zwarte wastafelkraan!

Moderne badkamer
Badmeubelset
Modern toilet

Heerlijke doucheruimte

Niet alleen de zwarte wastafelkraan zorgt voor een industrieel tintje, ook de doucheruimte draagt hieraan bij. Ook de luxe regendoucheset, bestaande uit een ronde hoofddouche en handdouche, heeft een zwarte kleur. Een doucheruimte moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Daarom zijn er drie zwarte planchetten in de hoek van de doucheruimte geplaatst. Ideaal om je doucheproducten op te bewaren! Ook de douchecabine is zeer praktisch, zo spettert de badkamer tijdens het douchen niet helemaal nat. Daarnaast vormt deze direct een afscheiding met het toilet.

Vloerverwarming

De familie heeft ervoor gekozen om vloerverwarming te laten plaatsen. Zo stappen zij na een warme douche niet op een koude vloer, maar op heerlijk warme tegels. Want zeg nou zelf, die koude tegels zijn vaak toch wel een vervelende verrassing. In deze badkamer is ervoor gekozen om de ruimte alleen met vloerverwarming te verwarmen. Doordat de warmte geleidelijk over de vloer wordt verdeeld, kun je ervoor kiezen om de ‘gewone’ radiator achterwegen te laten.

Stel jouw badkamer samen

Weet jij al hoe je nieuwe badkamer moet worden? Met onze badkamerplanner maak je eenvoudig een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer. Zo kun je precies zien of wat jij voor ogen hebt mogelijk is. En of je het natuurlijk mooi vindt! Wil je liever eerst nog wat inspiratie opdoen? Bezoek dan eens een van onze badkamerwinkels. Daar bieden we verschillende badkameropstellingen met verschillende kleuren en stijlen. Zo kun je precies zien wat bij je past! Zien we je snel?

Vind jouw Sani4All winkel

luxe regendouche