Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme wellness badkamer

Deze warme sfeervolle badkamer is opgeleverd bij een familie uit Emmen door Sani4All Hoogeveen. Aan de combinatie van lichte kleuren en natuurlijke materialen is een heerlijk ligbad toegevoegd, waardoor dit een echte wellness badkamer is.

In de volledige badkamer is er gekozen voor tegels in de kleur Clay, wat een lichte zandtint is. De tegels hebben een groot formaat, 60x120cm, wat ervoor zorgt dat de badkamer een rustige en ontspannen sfeer heeft. Hoe groter het formaat tegels, hoe minder voegen je hebt, wat dus weer voor rust zorgt. Daarnaast zijn dus in de hele badkamer voor dezelfde tegels gekozen, wat die rustige sfeer versterkt.

Warme badkamer
Ruim ligbad
Warme sfeervolle badkamer

Unieke badmeubelset

De familie heeft gekozen voor een prachtige badmeubelset. Deze bestaat uit een houtlook onderkast in de kleur Mountain Eik. Deze kast is voorzien van een reliëf, wat de badkamer net dat beetje extra geeft. Op de onderkast zijn een witte mineraal marmeren wastafel en twee mat zwarte wastafelkranen geplaatst. Het geheel wordt afgemaakt door de unieke design spiegel. De keuze voor wit sanitair komt op verschillende plekken terug, zo heeft bijvoorbeeld het wandcloset ook een witte kleur.

Wellness badkamer

Er is gekozen voor een ruime inloopdouche die deels wordt afgesloten door een glazen douchewand met een mat zwart raster. Om eenheid in de badkamer te creëren is er gekozen voor een mat zwarte regendoucheset. Het semi-vrijstaande bad maakt deze wellness badkamer compleet. Ook deze is voorzien van mat zwarte kranen. Deze set is voorzien van een losse handdouche, waarmee je bijvoorbeeld na het nemen van het bad je haar kunt uitspoelen, ideaal!

Semi vrijstaand ligbad
Ruime inloopdouche

Laat je inspireren

Wil je graag badkamer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer? Dat kan bij onze badkamerwinkels! Daar hebben we namelijk verschillende complete badkamers opgesteld staan. Ook vind je daar allerlei badmeubels, baden, kranen en tegels. Je kunt daar in alle rust rondkijken en je laten inspireren door ons ruime assortiment. Onze deskundige adviseurs staan daarnaast voor je klaar en helpen je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe droombadkamer.

Maak een vrijblijvende afspraak