Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in omgeving Boxmeer

Wil je graag een nieuwe badkamer kopen en woon je in de omgeving van Boxmeer? Kom dan eens langs bij Sani4All Uden. In onze badkamerwinkel vind je een ruim assortiment, dus genoeg om je te laten inspireren. In de buurt van Boxmeer kun je complete badkamers, maar kun je ook je eigen badkamer helemaal samenstellen.

Uden badkamers

Advies van een adviseur

Als je een nieuwe badkamer gaat uitzoeken, is het fijn als je hier wat advies over krijgt. In de winkel in de regio van Boxmeer staan onze ervaren en deskundige adviseurs voor je klaar om samen met jou de nieuwe badkamer samen te stellen. Vertel onze adviseurs wat jouw wensen zijn en ze gaan samen met jou op zoek naar de producten en materialen die helemaal bij jouw wensen passen. In de omgeving van Boxmeer hebben we badkamers in alle stijlen. Hierdoor kan de badkamer helemaal naar jouw wens worden gemaakt. Wil je graag twee stijlen combineren? Dan is dit ook mogelijk.

Verschillende badkamerstijlen

Er is veel keuze als je een nieuwe badkamer gaat uitzoeken. Er zijn zoveel badkamerstijlen en kleuren. Het is daarom ook belangrijk dat je al een beetje weet wat je wilt en wat je wensen zijn. Dit scheelt weer keuzestress tijdens het samenstellen van je badkamer. We lichten hieronder een aantal badkamerstijlen uit:

Landelijke badkamer

Deze stijl creƫert warmte en rust. Doordat deze badkamerstijl natuurlijke materialen en kleuren heeft, straalt het rust en warmte uit. In deze stijl zie je dan ook veel materialen in houtlook. Je ziet het terugkomen in de tegels, meubels, maar ook in de accessoires. Ook zie je betonlook en natuursteen in deze stijl.

Moderne landelijke badkamer

Scandinavische badkamer

Kenmerken van de Scandinavische badkamer is een minimalistische inrichting met comfort. Zorg dat er voldoende licht is in de badkamer. Licht zorgt voor kalmte en rust. Je ziet in deze stijl alleen maar lichte en natuurlijke kleuren, zoals lichte pasteltinten. Of kies de basiskleuren zoals wit en beige.

Badkamer Scandinavische stijl

Moderne badkamer

Je kunt met de moderne badkamer alle kanten op. Deze stijl heeft een strakke maar minimalistische uitstraling, denk aan strakke lijnen en vormen. Hierdoor heeft de badkamer een oase van rust. Je ziet in deze stijl voornamelijk de materialen RVS, steen en houtlook.

Materiaal moderne badkamer

Marmerlook badkamer

Marmerlook staat voor luxe sfeer en uitstraling. Marmerlook heeft een unieke en natuurlijke uitstraling, daardoor krijgt het een rustige en ontspannen sfeer. Een belangrijk kenmerk bij deze stijl zijn dan ook de tegels. De combinatie van marmerlook tegels met houtlook zie je veel terugkomen.

Groene marmerlook badkamer

USP

Wil je graag compleet ontzorgt worden? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel. Wij helpen je graag met het kopen van je badkamer. Maar je kan ook alles voor je regelen tot en met de montage van je nieuwe badkamer. We adviseren je met het samenstellen van je badkamer. We leveren gratis je nieuwe badkamer in de regio van Boxmeer. En wij kunnen indien gewenst ervoor zorgen dat je oude badkamer wordt gesloopt en de nieuwe badkamer wordt gemonteerd. Dit wordt gedaan door professionele monteurs uit de omgeving van Boxmeer. Je hoeft alleen maar je nieuwe badkamer samen te stellen en de rest regelen wij. Wat wil je nog meer?

Uden badkamerwinkel

Deskundig advies?

Wil je graag deskundig advies bij het samenstellen van je nieuwe badkamer? Kom dan eens langs bij onze winkel in Uden. De ervaren en deskundige adviseurs staan voor je klaar. Ze helpen je graag met het samenstellen van je droombadkamer. Wil je er zeker van zijn dat adviseurs genoeg tijd voor je hebben? Maak dan een vrijblijvende afspraak en dan staat de koffie of thee voor je klaar.

Maak een afspraak