Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Senioren badkamer

Senioren badkamer kopen? Een badkamer moet comfortabel zijn voor oudere mensen. In de praktijk moeten zij makkelijk en veilig kunnen douchen. Veel ouderen zien er namelijk tegenop om te gaan douchen in een onstabiele doucheruimte, omdat het een natte ruimte is met veel gladde oppervlakken en weinig houvast. Het in- en uitstappen bij het bad voelt dan ook niet comfortabel. Bij Sani4All renoveren wij jouw complete badkamer tot een veilige badkamer. De nieuwe badkamer kan onder andere bestaan uit wandbeugels, antislip en profiel in de wasbak. Uiteraard wordt er een extra laag toilet geplaatst en leuningen waaraan je je vast kunt houden. Met deze aanpassingen kun je thuis blijven wonen en onbezorgd veilig douchen. Een senioren badkamer koop je bij de specialist.

Senioren badkamer kopen bij Sani4All

Ieder jaar belanden veel mensen in het ziekenhuis door een val in de badkamer. Daarom heeft Sani4All een veilige badkamer voor senioren ontwikkeld. Wij renoveren jouw complete badkamer tot een veilige badkamer. Al onze sanitair materialen zijn van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze winkels om de beste keuze voor jouw perfecte senioren badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D-ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij graag de professionele montage van je droombadkamer. Deze montage kan al binnen één dag!

Ik koop mijn badkamer bij de specialist

Een senioren badkamer is ideaal voor ouderen die om welke reden dan ook minder mobiel zijn (geworden), maar wel willen blijven genieten van veilig douchen in hun eigen huis. In onze overzichtelijke winkels kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden.