&noscript=1 />

Senioren badkamer

Senioren badkamer kopen? Een badkamer moet comfortabel zijn voor oudere mensen. In de praktijk moeten zij makkelijk en veilig kunnen douchen. Veel ouderen zien er namelijk tegenop om te gaan douchen in een onstabiele doucheruimte, omdat het een natte ruimte is met veel gladde oppervlakken en weinig houvast. Het in- en uitstappen bij het bad voelt dan ook niet comfortabel. Bij Sani4all renoveren wij jouw complete badkamer tot een veilige badkamer. De nieuwe badkamer kan onder andere bestaan uit wandbeugels, antislip en profiel in de wasbak. Uiteraard wordt er een extra laag toilet geplaatst en leuningen waaraan je je vast kunt houden. Met deze aanpassingen kun je thuis blijven wonen en onbezorgd veilig douchen. Een senioren badkamer koop je bij de specialist.

Senioren badkamer kopen bij Sani4all

Ieder jaar belanden veel mensen in het ziekenhuis door een val in de badkamer. Daarom heeft Sani4all een veilige badkamer voor senioren ontwikkeld. Wij renoveren jouw complete badkamer tot een veilige badkamer. Al onze sanitair materialen zijn van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze voor jouw perfecte senioren badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij graag de professionele montage van je droombadkamer. Deze montage kan al binnen één dag!

Ik koop mijn badkamer bij de specialist

Een senioren badkamer is ideaal voor ouderen die om welke reden dan ook minder mobiel zijn (geworden), maar wel willen blijven genieten van veilig douchen in hun eigen huis. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden.

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1